Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ενισχύστε το μεταβολισμό σας



H ενίσχυση του μεταβολισμού σας δεν είναι τόσο δύσκολη όπως ίσως πιστεύετε. Ενώ το κάθε σώμα είναι διαφορετικό και μεταβολίζει με τον δικό του τρόπο, υπάρχουν μερικά αλάνθαστα κόλπα που μπορείτε να βασιστείτε για να αναπτύξετε πολύ υψηλές στροφές όσον αφορά την καύση των εσωτερικών σας θερμίδων. Από τις πρωινές προπονήσεις έως τις διατροφικές επιλογές, μπορείτε να δώσετε στο μεταβολισμό σας μια επιπλέον ώθηση, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
 Εδώ είναι μερικοί απλοί τρόποι για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας χωρίς να χάσετε χρόνο:

  1. Φάτε πρωινό! Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας (και το μεταβολισμό σας) είναι να παραλείψετε το πρωινό.
  2. Γυμναστείτε το πρωί. Ο προπονητής μου με ωθεί συνέχεια να κάνω τις προπονήσεις μου το πρωί. Όσοι από εσάς είστε άτομα που ξυπνάνε νωρίς, ήθελα να σας ενθαρρύνω να γυμνάζεστε το πρωί. Το πρωινό ''χάσιμο''  ιδρώτα θα ενεργοποιήσει και θα λειτουργήσει το μεταβολισμό σας και, επομένως, θα κάψετε περισσότερες θερμίδες το υπόλοιπο της ημέρας. 
  3. Πίνετε νερό ή πράσινο τσάι ! Εάν αισθάνεστε διψασμένοι (ή αφυδατωμένοι) διατρέχετε τον κίνδυνο επιβράδυνσης του μεταβολισμού σας. Έχω ακούσει ότι πίνοντας κρύο νερό ενεργοποιείτε πραγματικά το μεταβολισμό σας επειδή το σώμα σας πρέπει να εργαστεί σκληρότερα για να διατηρηθεί σε φυσική θερμοκρασία. Επίσης, μπορείτε να  πίνετε πράσινο τσάι. Περιέχει μια ειδική ένωση  που αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό. (Πίνω τσάι σχεδόν καθημερινά!)
  4. Καταναλώνετε δημητριακά ολικής αλέσεως, όχι πολύσπορα. Η ένωση υδατανθράκων με τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες βοηθάει να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως είναι καλά, τα πολύσπορα δεν είναι. Αν μη τι άλλο, απλά να το θυμάστε αυτό!
  5. Τρώτε περισσότερα, μικρότερα γεύματα.  Σύμφωνα με το WebMD , αν διαιρέσετε τα γεύματά σας σε μικρότερες μερίδες, έτσι ώστε να τρώτε πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο μεταβολισμός σας δεν θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα. Τώρα αυτό δεν σημαίνει να γεμίζετε το στόμα σας 24/7. Αντ 'αυτού, προσπαθήστε να τρώτε μικρότερες μπουκιές όλη την ημέρα αντί για τρία μεγάλα γεύματα.

XO Lauren
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα