Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο Διαλογισμός κατά την Πανσέληνο

H Πανσέληνος στο Καρκίνο 12/07/2014

Ο διαλογισμός κατά την πανσέληνο είναι μια σημαντική μορφή υπηρεσίας. Η πανσέληνος κάθε μήνα είναι μια χρονική φάση εντατικοποιημένης ενέργειας και υψηλότερης πνευματικής δραστηριότητας, μια στιγμή έμπνευσης, οραματισμού και διαίσθησης καθώς και αυξημένης ευκαιρίας για υπηρεσία. Ο διαλογισμός κατά την πανσέληνο είναι μια τεχνική αποτελεσματικής επαφής με το φως και την αγάπη, τόσο απαραίτητα και τα δύο για τις ανθρώπινες υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ των πανσελήνων, η σελήνη στέκει απέναντι από τη γη, μακριά από τον ήλιο. Έτσι επιτρέπει την πλήρη, άμεση και ανεμπόδιστη σχέση της γης με τον ήλιο, την πηγή της ζωής μας, της ενέργειας και της συνείδησης, που συμβολίζει τη σχέση της προσωπικότητας με την ψυχή.

 Η πανσέληνος είναι μια στιγμή έντονης πλημμυρίδας πνευματικών ενεργειών τόσο προς τον πλανήτη όσο και στον κόσμο της ανθρώπινης σκέψης. Όσοι επιλέγουν να υπηρετήσουν αυτό το δρόμο αναλαμβάνουν τη νοήμονα εργασία της απολύτρωσης και της ανανέωσης, μεταμορφώνοντας και φωτίζοντας την εσωτερική ατμόσφαιρα της ανθρώπινης συνείδησης. Είναι απαραίτητη μια υποκειμενική ευθυγράμμιση με τον πλανητικό όμιλο διαλογιζόμενων ώστε να εκπληρώσει το σκοπό του, το επιστημονικό αυτό έργο, αλλά και να προστατευτεί το άτομο από πιθανή υπερδιέγερση. Η συμμετοχή ανθρώπων από πολλά έθνη αυξάνει την αποτελεσματικότητα αυτής της υπηρεσίας μέσο διαλογισμού. Η ομάδα είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών της.
Η εισροή πνευματικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της πανσελήνου αυξάνεται από τη συγκεντρωμένη σκέψη των διαλογιζόμενων συνεργατών. Αυτό έχει διάφορα αποτελέσματα: ενισχύει την υποκειμενική σχέση μεταξύ των μελών του ανθρώπινου βασιλείου και επίσης επηρεάζει τη σχέση μεταξύ της ανθρωπότητας και των άλλων βασιλείων που συνυπάρχουν σ’ αυτόν τον πλανήτη. Οι ορθές ανθρώπινες σχέσεις, που σηματοδοτούνται με την εδραίωση ορθών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων και του ανθρώπου με το Θεό, ανοίγουν το δρόμο για την ανάδυση μιας υψηλότερης ποιότητας ζωής.
Κάθε μήνα, κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, ο ήλιος ευθυγραμμίζεται με ένα από τα δώδεκα ζωδιακά σημεία. Αυτά τα σημεία υποδεικνύουν την ποιότητα των υποκειμενικών ενεργειών που διατίθενται για μετάβαση κατά το μήνα αυτό. Η ανθρωπότητα ολόκληρη εκτίθεται σε όλο το φάσμα της εμπειρίας κατά τον ετήσιο κύκλο. Αυτές οι ενέργειες και ποιότητες κινητοποιούν την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης. Οι ζωδιακές ενέργειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα άτομα.
Η συνειδητή εργασία με αυτούς τους διαφορετικούς τύπους πνευματικής ενέργειας κάνει την έμπνευση και τις ιδέες πιο προσιτές στις ανθρώπινες διάνοιες και καρδιές. Ο διαλογισμός, ιδιαίτερα αυτός που γίνεται από μια υποκειμενικά δημιουργημένη ομάδα, ενεργοποιεί ένα νέο παράγοντα στην ανθρώπινη επίγνωση – μια αυξανόμενη πνευματική ωριμότητα. Αυτή η τεράστια πλανητική εργασία υπηρεσίας του κόσμου, συμβάλει στο έργο του πνευματικού εκπολιτισμού του πλανήτη Γη.
Ο βασικός τόνος για τον ΚΑΡΚΙΝΟ,
«ΧΤΙΖΩ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΙΚΩ»
Στον Καρκίνο ο Θεός εμφύσησε στα ρουθούνια του ανθρώπου την πνοή της ζωής και ο άνθρωπος έγινε ζώσα ψυχή. Με αυτά τα λόγια εδραιώνετε τη σχέση που υπάρχει στο νου του Θεού, ανάμεσα στο πνεύμα (την πνοή της ζωής), την ψυχή (τη συνείδηση) και τον άνθρωπο (τη μορφή).
Καθώς το ανθρώπινο ον διέρχεται γύρω από το ζωδιακό με τον κοινότυπο τρόπο, εισέρχεται σταθερά και συνειδητά στην ύπαρξη του φυσικού πεδίου στον Καρκίνο, στον αστερισμό κάτω από τον οποίο ο νόμος της Επαναγέννησης εφαρμόζεται και επιτελείται. Βασικά δεν είναι η επιθυμία που παρακινεί σε επιστροφή. Το κύριο κίνητρο είναι η θυσία και η υπηρεσία σ’ εκείνες τις μικρότερες ζωές που εξαρτώνται από την ανώτερη έμπνευση (που μπορεί να δώσει η πνευματική ψυχή) και την απόφαση ότι κι αυτές μπορούν να επιτύχουν μια πλανητική κατάσταση ισοδύναμη μ’ εκείνη της θυσιαστικής ψυχής. Μιλώντας εσωτερικά, το σημείο του μέγιστου ενδιαφέροντος βρίσκεται στο γεγονός ότι η ομαδική επαναγέννηση είναι αυτή που λαμβάνει χώρα διαρκώς κι ότι η ενσάρκωση του ατόμου είναι μόνο συμπτωματική στο μείζον αυτό γεγονός.
Το καθήκον στον Καρκίνο είναι η χρήση της διαθέσιμης ενεργειακής ροής προκειμένου να απελευθερωθεί η ψυχική αρχή, που είναι αιχμαλωτισμένη σε όλες τις υλικές μορφές. Η μορφή είναι αναγκαία για την εκδήλωση, μα η ύλη μπορεί και πρέπει να παρέχει έναν φορέα για τη χρήση της από την ψυχή. Η ενέργεια, στο ζώδιο αυτό, κατά το διαλογισμό, μπορεί να κατευθυνθεί προς τη δόμηση ενός «νέου υλισμού», που μπορεί να οριστεί ως η ορθή χρήση και ανάπτυξη των υλικών πηγών του πλανήτη για την ευημερία και την πρόοδο όλης της ανθρώπινης φυλής. Το φως και η ενέργεια της ψυχής πρέπει να απελευθερωθεί και να στραφεί προς αυτόν το σκοπό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα