Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

4 λόγοι που ρίχνουν τη διάθεση σας για σεξ!

4 λόγοι που ρίχνουν τη διάθεση σας για σεξ!Το τελευταίο διάστημα έχετε διαπιστώσει πως δεν έχετε την ίδια θέληση για σεξ όπως κάποτε. Αναρωτιέστε γιατί; Σας λέμε 4 λόγους που οφείλεται αυτό, εσείς δείτε ποιος σας αντιπροσωπεύει!
Η αυτοπεποίθηση σας είναι χαμηλή
Νιώθετε άσχημα για το σώμα σας και τη συνολική εικόνα σας, νιώθετε «χοντρή» χωρίς να είστε, αυτά είναι κάποια από τα δεινά που έχουν προκαλέσει τα Μέσα Ενημέρωσης. Διαστρεβλωμένες αλήθειες πάνω στην έννοια του σέξι. Και επειδή θεωρείτε εσείς τον εαυτό σας υπέρβαρο θεωρείτε πως δεν έχετε δικαίωμα σε μια καλή ερωτική ζωή.
Για το λόγο αυτό πριν ξεκινήσετε άλλη μια εξαντλητική δίαιτα ρωτήστε τον σύντροφο σας για το πως του αρέσετε!

Είστε στην περιεμμηνόπαυση
Οι ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν πριν μπει μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση, οδηγούν σε αλλαγές στο σώμα που κάνουν το σεξ να μοιάζει περισσότερο σαν αγγαρεία παρά σαν απόλαυση. Σημάδια ξηρότητας κόλπου κάνουν το σεξ μια μάλλον επίπονη εμπειρία, που κανείς δεν θέλει να επαναλάβει. Οι δε εξάψεις που συνοδεύουν την περιεμμηνόπαυση, δεν βοηθούν καθόλου την κατάσταση. Ζητήστε τη βοήθεια του γυναικολόγου σας.
Έλλειψη θέλησης από τον σύντροφο σας
Αν ξαφνικά ο σύντροφος σας δεν σας κυνηγάει όπως πριν... οι λόγοι να ξέρετε στους άντρες είναι καθαρά ψυχολογικοί! Για τον άντρα η σεξουαλική επαφή είναι ένας τρόπος επιβεβαίωσης. Συζητήστε το μαζί του, χωρίς να τον κατηγορήσετε για κάτι, τουλάχιστον όχι πριν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού λύνονται με ηρεμία και συζήτηση και όχι με αβάσιμες αλληλοκατηγορίες.
Προβλήματα με τον θυρεοειδή
Έχετε σκεφτεί ποτέ πως η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας μπορεί να συνδέεται με τη δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα; Η δυσλειτουργία αυτή, μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση, κατάθλιψη, απώλεια ερωτικής διάθεσης και προβλήματα γονιμότητας. Γυναίκες, επίσης, που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, όπως είναι η αναιμία, ο διαβήτης ή η ρευματοειδής αρθρίτιδα, χάνουν επίσης τη διάθεση για σεξ, εξαιτίας της κούρασης και του σωματικού πόνου που βιώνουν.
Εάν λοιπόν πάσχετε από υπο- ή υπερθυρεοειδισμό, η σχετική αγωγή μπορεί να επαναφέρει την ερωτική σας διάθεση, ενώ στις περιπτώσεις χρόνιων ασθενειών, αποδεσμευτείτε από το άγχος του σεξ και βρείτε, με τη βοήθεια του συντρόφου σας, τρόπους που θα κάνουν πάλι τη λίμπιντο να αυξηθεί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα