Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σε φακελάκια των γιατρών που περιέθαλψαν Μαζιώτη και άλλους τραυματίες της συμπλοκής, μπήκε τελικά το 1 εκατομμύριο ευρώ με το οποίο είχε επικηρυχθεί ο τέως καταζητούμενος!

fakelaki
Έπιασαν επιτέλους τόπο τα λεφτά έναντι των οποίων είχε επικηρυχθεί από την κυβέρνηση ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας Νίκος Μαζιώτης!
Λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί εδώ και πολλές ημέρες με την τύχη του ενός εκατομμυρίου ευρώ έναντι του οποίου είχε επικηρυχθεί ως γνωστόν από τις αρχές ο -πριν λίγο καιρό συλληφθείς από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία-Νίκος Μαζιώτης, έδωσε τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας η κυβέρνηση η οποία ανακοίνωσε επίσημα την τελική έγκριση του αιτήματος των γιατρών που είχαν επιστρατευθεί για την περίθαλψη των τραυματισθέντων εκείνης της ημέρας, από τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά.

Το ζήτημα με την κατάληξη του ποσού της επικήρυξης του Νίκου Μαζιώτη είχε αρχίσει να δημιουργείται από την ημέρα κιόλας που συνελήφθη ο καταδικασμένος για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, αφού η σύλληψη του διαβόητου τρομοκράτη πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά χάρις στην Ελληνική Αστυνομία, χωρίς τελικά να μεσολαβήσει η η παραμικρή βοήθεια κάποιου πολίτη.
Η απουσία λοιπόν διεκδίκησης του χρηματικού επάθλου από κάποιον πολίτη είχε ως αποτέλεσμα το ένα εκατομμύριο ευρώ να αρχίσει σιγά σιγά να διεκδικείται με αξιώσεις από τους γιατρούς του Ευαγγελισμού οι οποίοι και είχανε αναλάβει να περιθάλψουν μετά την επεισοδιακή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.,τόσο τον Νίκο Μαζιώτη όσο και τους υπόλοιπους πολίτες που έπεσαν θύματα της ανταλλαγής πυροβολισμών που είχε προηγηθεί της κινηματογραφικής σύλληψης.
Πρόκειται για μία πρωθυπουργική απόφαση που όπως τονίζει η κυβέρνηση«σέβεται πλήρως όλες τις ισχύουσες στον ελληνικό ιατρικό κλάδο εθιμοτυπικές παραδόσεις».
Μία έγκριση η οποία σύμφωνα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου είχε δοθεί εδώ και ημέρες χωρίς το ζήτημα αρχικά να λάβει τα φώτα της δημοσιότητας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Μπλόκαρε την παραμονή του χρηματικού ποσού στα ταμεία του κράτους, το καθημερινά αυξανόμενο πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας!
Αρχικά η κυβέρνηση προσανατολιζόταν στο να διατηρηθεί ανέπαφο το χρηματικό ποσό,αλλά η συνεχώς αυξητική τάση του πρωτογενούς πλεονάσματος της χώρας μαςσε συνδυασμό με την ολοένα και μεγαλύτερη οικονομική ανάκαμψη που σημειώνει η πατρίδα τον τελευταίο καιρό, κάνανε τον Αντώνη Σαμαρά να μην διστάσει να μοιράσει απλόχερα το χρηματικό έπαθλο όπως σχεδίαζε.
Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, το χρηματικό ποσό που μάταια εδώ και τόσο καιρό αναζητούσε κάποιον τυχερό καταδότη πολίτη, θα το μοιραστούν κατά την πρέπουσα αναλογία όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που φρόντισαν για την περίθαλψη τόσο του Νίκου Μαζιώτη όσο και των λοιπών τραυματιών της επεισοδιακής αστυνομικής σύλληψης.
Πώς θα μοιραστούν ακριβώς το χρηματικό έπαθλο οι γιατροί
Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι η Σοφία Βούλτεψη, ο χειρούργος γιατρός του Ευαγγελισμού που εκτέλεσε με επιτυχία το χειρουργείο του Νίκου Μαζιώτησυμφωνήθηκε να λάβει ως φακελάκι το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού χρηματικού ποσού και συγκεκριμένα το 60% (ήτοι 600.000 ευρώ) .
Ο λόγος που ο συγκεκριμένος γιατρός θα λάβει τόσο μεγάλο μερίδιο είναι το γεγονός ότι ασχολήθηκε με την περίθαλψη του αναμφισβήτητα περισσότερο κοινωνικά αναγνωρίσιμου προσώπου της όλης αστυνομικής υπόθεσης.
Μόλις το 10% του επάθλου (ήτοι 100.000 ευρώ) αντίθετα πρόκειται να δοθεί ως φακελάκι τόσο στον γιατρό που φρόντισε για την περίθαλψη του άτυχου Αυστραλού τουρίστα όσο και σε εκείνον που βοήθησε στην αποκατάσταση των ελαφριών τραυμάτων του Γερμανού.
Τέλος το 20% της αμοιβής (ήτοι 200.000 ευρώ) θα παραλάβει ως φακελάκι ο γιατρός που φρόντισε για την αποκατάσταση των ελαφριών τραυμάτων του αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα