Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

10 συναρπαστικά στοιχεία για τον ανδρικό οργασμό


match

Λένε ότι στο σεξ μια γυναίκα διεγείρεται σαν σίδερο και ένας άνδρας καίει σαν σπίρτο. Ο τρόπος με τον οποίο ενεργοποιούνται είναι διαφορετικός, αλλά τι συμβαίνει όταν πρόκειται για την οργασμική ευχαρίστηση;

Μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα ή εντελώς διαφορετικά;
Οι γυναικείοι οργασμοί διαφέρουν στον τύπο και στην ένταση από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά τείνουν να είναι μια εμπειρία για όλο το σώμα. Από τo πρώτο γαργάλημα ενθουσιασμού μέχρι το κύμα της ευχαρίστησης, ένας ισχυρός οργασμός μπορεί να ταρακουνήσει όλο τον κόσμο μιας γυναίκας.
Συμβαίνει, όμως, το ίδιο και στους άνδρες; ′Η μήπως βιώνουν κάτι εντελώς διαφορετικό; Νοιώθουν τόσο πολλή ευχαρίστηση; ′Η μήπως νοιώθουν… ακόμα περισσότερη; Πρόκειται για μια ευχαρίστηση που βιώνεται σε όλο το σώμα ή μόνο από τη μέση και κάτω;
Διαβάστε παρακάτω 10 συναρπαστικά στοιχεία για τον ανδρικό οργασμό:

1. Οργασμός και εκσπερμάτιση
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν εσφαλμένα ότι ο οργασμός και η εκσπερμάτιση συμβαίνουν ταυτόχρονα. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει πάντα. Στην πραγματικότητα, μερικοί άντρες δεν εκσπερματώνουν μέχρι και αρκετά δευτερόλεπτα μετά τον οργασμό. Και μερικοί άνδρες που είναι σωματικά ανίκανοι να εκσπερματώσουν, διαπιστώνουν πως παρόλα αυτά είναι ακόμα σε θέση να έχουν οργασμούς.
2. «Αναπόφευκτη εκσπερμάτιση»
Η φράση αυτή χρησιμοποιήθηκε από τους ερευνητές Masters & Johnson και δείχνει ότι για τους περισσότερους άνδρες ο οργασμός είναι αναπόφευκτος μετά από την εμφάνιση κάποιου βαθμού διέγερσης. Στην έρευνά τους διαπίστωσαν πως το 75% των ανδρών φτάνουν σε οργασμό μετά από δύο λεπτά (ή και λιγότερο) αυνανισμού.
3. Ανισος οργασμός
Ακολουθώντας στο δρόμο των Masters & Johnson, μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο διαπίστωσε ότι το 75% των ανδρών φτάνουν συστηματικά σε οργασμό στη σεξουαλική τους ζωή, ενώ το ίδιο ισχύει μόνο για το 50% των γυναικών.
4. Μικρότεροι οργασμοί
Παρά το γεγονός ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό κατά τη συνουσία, οι οργασμοί τους τείνουν να είναι μικρότεροι.
5. Πολλαπλοί οργασμοί
Αν και οι πολλαπλοί οργασμοί συνδέονται εν γένει με την γυναικεία σεξουαλική εμπειρία, το 15%-20% των ανδρών ανέφεραν ότι βιώνουν πολλαπλούς οργασμούς. Το να καταφέρουν  να έχουν πολλαπλούς οργασμούς τους παίρνει κάποια προσπάθεια και επιπλέον είναι οργασμοί χωρίς εκσπερμάτιση. Ομως, μπορούν να κατέχουν την τέχνη των πολλαπλών οργασμών, κυρίως μέσω τεχνικών όπως το ταντρικό σεξ.
6. Από ένα λεπτό έως μία ώρα
Σύμφωνα με τους Masters & Johnson, η ανερέθιστη περίοδος ενός άνδρα (ο χρόνος που χρειάζεται για να ξεκουραστεί πριν από την επίτευξη ενός άλλου οργασμού) μπορεί να διαρκέσει από ένα λεπτό έως μία ώρα. Αυτό εξαρτάται από την ηλικία, την φυσική κατάσταση και τον τρόπο ζωής, οπότε αν θέλετε να έχετε γρήγορη περίοδο ανάκαμψης, θα πρέπει να τρώνε υγιεινά και να μείνετε σε φόρμα! Να ξέρετε, πάντως, ότι το πιθανότερο είναι η ανάκαμψη να έρχεται γρήγορα κυρίως στη νεαρή ηλικία. Οσο ο άνδρας μεγαλώνει αυτή η ανάκαμψη καθυστερεί.
7. Πρόωρη εκσπερμάτιση
Πόσο μικρό είναι το μικρό χρονικό διάστημα και πόσο μεγάλο είναι το μεγάλο; Οταν πρόκειται για την σεξουαλική ευχαρίστηση, ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Αυτό που για ένα ζευγάρι φαίνεται «πολύ μικρό» για ένα άλλο μπορεί να είναι απόλυτα αποδεκτό. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι καθορίζουν την πρόωρη εκσπερμάτιση ως το σεξ που διαρκεί δύο λεπτά ή λιγότερο.
8. Το αρσενικό G-spot
Ακριβώς όπως οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω της διέγερσης του σημείου G, το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι άνδρες. Ωστόσο, το δικό τους σημείο G βρίσκεται περίπου πέντε εκατοστά μέσα στον πρωκτό και η αίσθησή του είναι σαν ένα μικρό κάστανο. Οπως προφανώς ήδη καταλάβατε, το σημείο αυτό δεν είναι άλλο από τον αδένα του προστάτη. Η διέγερση αυτής της περιοχής μπορεί να δημιουργήσει πολύ έντονους και ευχάριστους οργασμούς. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Για πολλούς άνδρες αυτή είναι μια περιοχή «ταμπού». Επομένως, για να μπορέσουν να νοιώσουν αυτό τον οργασμό, θα πρέπει κατ’ αρχήν να εξοικειωθούν με την ιδέα και να έχουν βγάλει από το μυαλό τους τη σκέψη ότι η διέγερση της συγκεκριμένης περιοχής αποτελεί… εισιτήριο για την ομοφυλοφιλία. Επειτα, για να συμβεί, θα πρέπει να το θέλει και η σύντροφός τους, αφού εκείνη θα πρέπει να διεγείρει το συγκεκριμένο σημείο με το δάχτυλό της. Αν τελικά ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια θα πρέπει να φροντίσετε δύο πράγματα: 1) Να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο λιπαντικό και να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και 2) να σέβεστε τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής (ένα ζεστό μπάνιο πριν και ένα μετά είναι ό,τι καλύτερο).
9. Οι άνδρες περιπλέκονται με το γυναικείο οργασμό
Ακριβώς όπως οι γυναίκες μπορεί να μπερδεύονται με τον ανδρικό οργασμό, έτσι και οι άνδρες μπερδεύονται με τον γυναικείο. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα διαπίστωσε ότι ενώ μόνο το 64% των γυναικών έφτασε σε οργασμό στην πιο πρόσφατη σεξουαλική τους εμπειρία, το 85% των ανδρών πιστεύουν ότι οδήγησαν τη σύντροφό τους σε οργασμό.
10. Η μέση διάρκεια
Μην ανησυχείτε μήπως το σεξ δεν κρατάει πολύ. Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Σεξουαλικών Ερευνών Kinsey, περίπου το 75% των ανδρών φτάνουν σε οργασμό σε λιγότερο από δύο λεπτά στο 50% των σεξουαλικών τους συνευρέσεων, ενώ άλλες μελέτες δείχνουν ότι τα ζευγάρια προτιμούν το σεξ να διαρκεί γύρω στα επτά λεπτά.
Οπότε ξεχάστε όσα πιστεύετε, βλέπετε στις ταινίες ή διαβάζετε, για σεξ που διαρκεί όλη τη νύχτα. Απλά καταβάλετε προσπάθεια να συνδεθείτε με το ερωτικό σας ταίρι κατά τρόπο οικείο και ευχάριστο και για τους δύο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα