Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Opera 22 - Γρηγορότερος και ασφαλέστερος web browser σε νέα έκδοση!


Πρόκειται για την νέα έκδοση του δημοφιλής browser. Ο Opera browser λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή, πλατφόρμα, σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης. Αυτή την στιγμή συγκεντρώνει πολλά εκατομμύρια ευχαριστημένους εκατομμύρια χρήστες και οι κατασκευαστές του μας εγγυώνται γρηγορότερο και ασφαλέστερο σερφάρισμα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του:



Η αναζήτηση σε άλλο επίπεδο:
Η δυνατότητα Εντοπισμού προσφέρει ειδήσεις και ψυχαγωγία κορυφαίας ποιότητας από όλο τον κόσμο. Βρείτε κάτι που δεν το περιμένετε από μια ποικιλία κατηγοριών και διαβάστε άρθρα από την περιοχή σας, στη γλώσσα σας.



 
Κάντε περιήγηση με στυλ:
Το περιβάλλον εργασίας του Opera συνδυάζει ακρίβεια και ποιότητα. Ενσωματώνοντας το μοντέρνο στυλ με ισχυρές δυνατότητες, το Opera σάς προσφέρει πραγματική ελευθερία περιήγησης και αναζήτησης στο web.

Οργανώστε τα αγαπημένα σας:
Μια ενισχυμένη επιλογή ταχείας κλήσης ομαδοποιεί τις τοποθεσίες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα απευθείας σε μια προσαρμοσμένη αρχική σελίδα. Πραγματοποιήστε γρήγορη αναζήτηση και προσπελάστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με εκλεπτυσμένες επιλογές αναζήτησης και ομαδοποίησης.

Διατηρήστε αυτά που σας ενδιαφέρουν:
Βρήκατε κάτι στο οποίο θέλετε να επιστρέψετε; Το Stash καταγράφει μια σελίδα με ένα απλό κλικ και οργανώνει τις σελίδες σας σε μια απλή, εξελιγμένη λίστα. Πραγματοποιήστε σάρωση στο Stash από την προεπισκόπηση σελίδας με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή αναζητήστε το αποθηκευμένο σας περιεχόμενο με λέξεις-κλειδιά. 


Ακόμα μία πολύ καλή λειτουργία έρχεται με την τελευταία αναβάθμιση στην 22η έκδοση και δεν είναι άλλη από την "silent update", όπου θα γίνονται αναβαθμίσεις του browser αυτόματα χωρίς να "ενοχλείται" ο χρήστης.


Δείτε βίντεο:


Έκδοση: 22
Μέγεθος: 26.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Android / iPhone
Κατασκευαστής: opera.com
Πηγή: opera.com
Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα