Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Épica griega ή αλλιώς ελληνικό έπος - ο διεθνής Τύπος για την Εθνική



Η Ελλάδα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, κόντρα σε όσους την ήθελαν να αποτυγχάνει για μια ακόμη φορά. Τα γκολ των Σάμαρη στο 42' και Σαμαρά στο 93' κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού εξασφάλισαν στην εθνική μας μια σπουδαία νίκη και πρόκριση, η οποία δεν θα μπορούσε να μην σχολιάστει από τον διεθνή Τύπο. 
Στις διαδικτυακές τους εκδόσεις, τρεις από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες στην Ευρώπη, η γαλλική Equipe και οι ισπανικές Marca και As μιλούν για ελληνικό έπος, ενώ διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν την είδηση της πρόκρισης της εθνικής μας ομάδας. 

Η Equipe αναφέρει στο πρώτο της θέμα ότι "Οι ελέφαντες έπεσαν από τον Όλυμπο" και ότι "Οι Θεοί είναι με την Ελλάδα", ενώ αποκαλεί τους διεθνείς μας Hellenes και όχι Grecs όπως συνηθίζεται. Στο ίδιο κλίμα και τα θέματα των ισπανικών ιστοσελίδων της Marca και της As, με την μεν πρώτη να κάνει λόγο για "Έπος Ελλήνων", τη δε δεύτερη να αναφέρει στον τίτλο της: "Ελληνική εποποιία και τραγωδία για την Ακτή Ελαφαντοστού".
equipe_1.png
marca.png
as_0.png 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα