Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η Πρώτη Μύηση



Η Πρώτη Μύηση. Αυτή είναι η αυξανόμενη συνειδητοποίηση της κλήσης της Εσωτερικής σας Παρουσίας. Βιώνετε την έλξη του πραγματικού Βορρά και προσελκύεστε προς την Καλοσύνη, την Ομορφιά και την Αλήθεια. Λόγω των ανθρώπινων ατελειών, ο μυημένος περνά από σκοτεινές και ηλιόλουστες μέρες, προσπαθώντας να ζήσει το όραμα που έχει δει ή την κλήση που έχει ακούσει στην καρδιά του. Στην πρώτη μύηση, η μεγαλύτερη προσπάθεια για το άτομο είναι ο έλεγχος του φυσικού σώματος με τις παρορμήσεις και τις ωθήσεις του. Η επόμενη προσπάθεια είναι η υπηρεσία. Νιώθει μια δυνατή επιθυμία μέσα του για να υπηρετήσει και αναζητά να αγαπά και όχι να μισεί.


Αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται τέλειος, αλλά νιώθει άβολα με τα λάθη του και με τις άστοργες πράξεις του και αποφασίζει να πολεμήσει τα εμπόδια μέσα του, έτσι ώστε να διατηρήσει το όραμα και την πηγή της έμπνευσής του. Αυτή είναι η γέννηση του φωτός μέσα στην καρδιά του ανθρώπου, και έχει ειπωθεί ότι παντού στον κόσμο χιλιάδες και χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε κάθε έθνος παίρνουν την πρώτη μύηση, σχηματίζοντας έτσι τον στρατό της ελπίδας για την ανθρωπότητα.

Η πρώτη μύση είναι συνδεδεμένη με το πρόβλημα της οικονομίας, ή του άρτου, και μας έχει ειπωθεί ότι η οικονομική κατάσταση του κόσμου θα βελτιωθεί τρομερά αφού η ανθρωπότητα εισέλθει στην εμπειρία της πρώτης μύησης. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης μύησης, ο μυημένος προσπαθεί ειλικρινώς να πνευματικοποιήσει την σεξουαλική του ενέργεια και να την μετουσιώσει σε δημιουργικές και καλλιτεχνικές παρορμήσεις.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Christ, The Avatar of Sacrificial Love 


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα