Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και... κάντε καλύτερο σεξ

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και... κάντε καλύτερο σεξ
Εισπνοή - εκπνοή. Είναι μια αυτόματη διαδικασία που ο άνθρωπος κάνει μηχανικά κατά μέσο όρο περίπου 21.600 φορές την ημέρα (15 αναπνοές το λεπτό). Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι η αναπνοή μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η ερωτική τέχνη του ταντρικού σεξ βασίζει πολλά στον τρόπο αναπνοής των δύο σεξουαλικών συντρόφων.
Δείτε με ποιους τρόπους οι αναπνοές που παίρνουμε μπορούν να εκτοξεύσουν την απόλαυση που μας γεμίζει μια σεξουαλική επαφή:

Αργές, βαθιές αναπνοές: Οι περισσότερες γυναίκες αναπνέουν γρήγορα και βαθιά την στιγμή της σεξουαλικής επαφής, ενώ σε εκείνη της κορύφωσης (οργασμός) κρατούν την αναπνοή τους. Είναι μια διαδικασία που γίνεται ασυναίσθητα. Η ψυχίατρος και σεξουαλική θεραπεύτρια Barbara Bartlik από τη Ν. Υόρκη υποστηρίζει ότι για να αυξήσει μια γυναίκα την αίσθηση του οργασμού δεν έχει παρά να παίρνει πιο βαθιές και αργές αναπνοές πριν καν φτάσει στην σεξουαλική κορύφωση. Αυτό θα καθυστερήσει τον οργασμό της και θα την κάνει να τον νιώσει ακόμα πιο δυνατά όταν έρθει εκείνη η στιγμή.
"Προετοιμασία" πριν από την σεξουαλική επαφή: Η δρ Bartlik προτείνει έναν τρόπο να αυξήσει κανείς την επιθυμία του για σεξ χρησιμοποιώντας τις αναπνοές του. Ξαπλώστε ανάσκελα και ακουμπήστε το χέρι σας στην κοιλιά σας. Πάρτε βαθιές εισπνοές από την μύτη και κάντε εκπνοές από το στόμα. Νιώστε τον τρόπο που το χέρι σας ανεβοκατεβαίνει στην κοιλιά σας. Όταν είστε πλήρως ήρεμοι/ήρεμες φανταστείτε ότι μπορείτε να κατευθύνετε την κάθε εισπνοή στην περιοχή των γεννητικών σας οργάνων, ότι μπορείτε έτσι να "αφυπνίσετε" την περιοχή και να τη νιώσετε γεμάτη ενέργεια. Αυτή η μέθοδος, σύμφωνα με την δρ Bartlik, θα αυξήσει τη ροή του αίματος στα γεννητικά σας όργανα, κάνοντας πιο έντονο τον ερεθισμό και την σεξουαλική σας επιθυμία.
Αναπνεύστε ταυτόχρονα με τον/την σύντροφό σας: Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής δοκιμάστε να συγχρονίσετε την αναπνοή σας με εκείνη του/της συντρόφου σας. Θα δημιουργήσετε έναν ακόμα πιο δυνατό συναισθηματικό δεσμό -ειδικά αν ο ένας αντικρίζει τον άλλο- και αυτό οδηγεί πολλές φορές σε έναν αμοιβαίο οργασμό, σύμφωνα με τον Sayaka Adachi, κλινικό σεξολόγο στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.


onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα