Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!


Έχει τελειώσει στις ΗΠΑ για την Κολομβία το μουντιάλ του 1994 με τον αποκλεισμό της στην πρώτη κιόλας φάση. Δύο ήττες και στο τρίτο ματς νίκη 2-0 επί της Ελβετίας, που δεν ήταν αρκετή για να προκριθεί από τον Α' όμιλο. Οι διεθνείς Κολομβιανοί επιστρέφουν στην πατρίδα και κανένας δεν ξεμυτάει έξω από το σπίτι του. Η αποτυχημένη παρουσία στο μουντιάλ έχει στήσει σκηνικό τρόμου, απειλών για την ίδια τους τη ζωή.
Ο 27χρονος αρχηγός της εθνικής Αντρές Εσκομπάρ υπογράφει άρθρο σε εφημερίδα της Μπογκοτά «Ψηλά το κεφάλι, όλοι για την εθνική ομάδα, η ζωή δεν τελειώνει με την αποτυχία στο μουντιάλ». Το παλληκάρι δεν νοιώθει ένοχος επειδή με δικό του αυτογκόλ (φωτό) η ομάδα έχασε από τις ΗΠΑ με 2-1. Γι' αυτό κάνει βραδυνή έξοδο μόνος του, παρά τα παρακάλια των συμπαικτών και φίλων να το αποφύγει.

Σ' ένα μήνα ο Αντρές Εσκομπάρ θα παντρευόταν την αγαπημένη του Μιλένα και στη συνέχεια θα πήγαινε στο Μιλάνο για να αγωνιστεί στη Μίλαν. Όλα ήταν προγραμματισμένα για το γάμο. Ίσως το ίδιο και η δολοφονία του, γραμμένη στο τεφτέρι κάποιου ναρκοβαρώνου.
Στην κηδεία του Αντρές Εσκομπάρ ακολούθησαν 120.000 κόσμος. Σε πλατεία της πόλης Μεντεγίν υπάρχει άγαλμα του ποδοσφαιριστή. Στην Ελλάδα την είδηση της δολοφονίας του Εσκομπάρ, στις 27 Ιουλίου την υποδέχθησαν  λανθασμένα. Ότι με το αίμα του κάπταιν ξεπλύνεται η ντροπή της ποδοσφαιρικής αποτυχίας. Ο δολοφόνος συνελήφθη, ομολόγησε ότι εκτελούσε συμβόλαιο και έφαγε 46 χρόνια φυλακή, ποινή που μειώθηκε στα 28 χρόνια και τελικά η σκοτώστρα αποφυλακίστηκε το 2005, μετά από 11 χρόνια.
10-06-14escobar03
Πριν από το μουντιάλ η Κολομβία είχε κερδίσει εκτός έδρας την Αργεντινή με 5-0! Κι αυτή η συντριβή ώθησε τον κόσμο να ζητήσει επιτακτικά την επιστροφή του Μαραντόνα. Τη συνέχεια τη θυμώμαστε, με τον Ντιέγκο να σκοράρει στο 4-0 επί της Ελλάδας, να πασάρει στον Κανίγια για την ανατροπή με τη Νιγηρία και στη συνέχεια να συλλαμβάνεται για χρήση απαγορευμένων ουσιών και να εκδιώκεται από το τουρνουά.
Με πολύ υψηλές φιλοδοξίες, λοιπόν, πήγε στις ΗΠΑ η εθνική Κολομβίας, γι' αυτό και ποντάρανε επάνω της τα τρελλά λεφτά οι ναρκοβαρώνοι. Αυτοί που λειτουργούσαν ανεξέλεκτα και διεκδικώντας μερίδιο από το χάος που άφησε ο θάνατος του Πάμπλο Εσκομπάρ έξι μήνες πριν. Τα τσιράκια του, αισθάνονταν πλέον αρχηγοί και διεκδικούσαν τη θέση του. Χάος.
Με το αυτογκόλ του ο Αντρές Εσκομπάρ υπέγραψε την καταδίκη του. Πώς, δηλαδή; Να άφηναν ατιμώρητη την γκέλα του οι μαφιόζοι της κόκας; Αυτό θα σήμαινε ότι επέτρεπαν την απουσία σεβασμού προς το πρόσωπό τους.
Εχασαν τρελλά λεφτά από το πρώτο κιόλας ματς, όταν η ομάδα του Φραντσίσκο Ματουράνα ηττήθηκε από τη Ρουμανία. Μετά από αυτή την ήττα, ένας παίκτης έμαθε στο ξενοδοχείο ότι ο αδελφός του σκοτώθηκε σε δυστύχημα ή, κάτι που έμοιαζε με δυστύχημα. Ο προπονητής ειδοποιήθηκε ότι δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένο παίκτη στο δεύτερο ματς, γιατι θα είχε ατύχημα ο ίδιος, αλλά και όλη η ομάδα.
10-06-14escobar04
Ο μπακ Αντρές Εσκομπάρ δεν έχει καμμία συγγένεια με τον διαβόητο Πάμπλο Εσκομπάρ. Απλά, ο παίκτης φορούσε την φανέλλα Νασιονάλ, της πόλεως Μεντεγίν, της γενέτειρας του βαρώνου που έλεγχε το 80% της παραγωγής κοκαϊνης. Η ομάδα ήταν ιδιοκτησίας του αρχιναρκομαφιόζου μέχρι το θάνατό του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα