Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αστρική προβολή

out-of-body-experience

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με την Αστρική προβολή, οπότε σκέφτηκα να εξηγήσω τι είναι και πώς να γίνεται. To ονείρεμα, είναι μια ασυνείδητη αστρική προβολή. Όταν κοιμάστε, η ψυχή σας αφήνει το σώμα σας. Αφήνει κυριολεκτικά τριδιάστατη φυσική μας πραγματικότητα.
Αυτό προκαλείται από την επίφυση (το πιο σημαντικό μέρος του εγκεφάλου σας) απελευθερώνοντας διμεθυλτριπταμινη -Dimethyltryptamine το DMT. Το DMT είναι αυτό που ωθεί την ψυχή σας έξω από το σώμα, όταν κοιμάστε και όταν είστε έτοιμοι να πεθάνετε ή να έχετε μια «εμπειρία κοντά στο θάνατο». Το θέμα είναι, δεν έχετε τον έλεγχο πάνω στο γεγονός ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας ενώ κοιμάστε …το υποσυνείδητό σας το ελέγχει.
Η διαφορά μεταξύ του κανονικού ύπνου και της αστρικής προβολής είναι, ότι η αστρική προβολή, γίνεται όταν μπορείτε να ελέγχετε συνειδητά την ψυχή σας και πού πηγαίνει. H Αστρική προβολή είναι βασικά ακριβώς ο Συνειδητός ύπνος. Όταν ξεκινάτε να κοιμηθείτε, αλλά ξυπνάτε λίγο πριν αυτό συμβεί, μπορείτε κυριολεκτικά να νιώσετε την ψυχή σας να επιστρέφει στο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές νιώθουμε σαν να πέφτουμε. Το «η αίσθηση σαν έκρηξη του κεφαλιού» (όπως κάποιοι την περιγράφουν), είναι το πρώτο βήμα για την έναρξη μιας αστρικής προβολής. Αυτό είναι ένα από τα σημάδια ότι ξέρετε ότι κάνετε το σωστό. Αισθάνεστε πίεση στο μυαλό σας και το σώμα σας αρχίζει να τσούζει. Στη συνέχεια, ολόκληρο το σώμα σας μουδιάζει και αν μπορείτε να το ελέγξετε, η ψυχή σας θα αφήσει το σώμα σας αμέσως μετά.
Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε …Αν ήμουν ένα αστρικό έργο και θα ήθελα να επικοινωνήσει με κάποιον που κοιμάται, θα ήταν δύσκολο για μένα να το πράξω. Θα μπορούσα εύκολα να βρω το πρόσωπο στο «πνευματικό βασίλειο» την 4η διάσταση, αλλά δεν θα ήμουν πραγματικά σε θέση να έχω μια βαθιά συνομιλία με αυτό το άτομο, επειδή θα φαινόταν μεθυσμένο για μένα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι πραγματικά συνειδητό. Αν μιλούσα μαζί του, μπορεί να θυμόταν το όνειρό του για λίγο, αλλά δεν θα θυμάται το μεγαλύτερο μέρος του. Ωστόσο, εάν οι δύο άνθρωποι είναι στην αστρική προβολή ταυτόχρονα, μπορούν πράγματι να ανταποκριθούν σε μια τετραδιάστατη συνομιλία μαζί (μπορούν να έχουν ακόμα και σεξ! Ναι, αστρικό σεξ είναι ένα πραγματικό πράγμα! ψάξτε το στο google!) Και οι δύο άνθρωποι θα θυμούνται όλα όσα συνέβησαν.
Με την αστρική προβολή μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Μπορείτε να μιλήσετε με τους φίλους και την οικογένεια σας που είναι εν ζωή, τους φίλους και την οικογένεια που είναι πολύ νεκροί, το πνεύμα ή ζώο οδηγό σας , όντα από άλλες διαστάσεις, εξωγήινους που τείνουν να διαμένουν σε άλλες διαστάσεις, όπως οιΠλειάδιοι και Ανδρομέδιοι, ή μπορείτε απλά να πετάξετε γύρω και να δείτε τον κόσμο σαν τον Σούπερμαν. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό ακούγεται μάλλον τρελό για τους ανθρώπους που είναι νέοι στην έννοια αυτή, αλλά το έχω κάνει κι εγώ κι έτσι ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε επίσης. ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει επεκτείνει την ευαισθητοποίηση μου και τη συνείδησή μου όπως το έχει κάνει η αστρική προβολή. Ελπίζω να το δοκιμάσετε.
Πριν μπούμε σε τεχνικές, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες διαφορετικές τεχνικές για να βγάλετε την ψυχή σας έξω από το σώμα. Είμαστε όλοι μοναδικοί. Μια τεχνική που λειτουργεί για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να μην λειτουργήσει για τους άλλους.
“Μ”
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα