Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Το Μεγαλύτερο Εμπόδιο Προς τον Πλούτο και Πως Να το Ξεπεράσετε


Το Μεγαλύτερο Εμπόδιο Προς τον Πλούτο και Πως Να το Ξεπεράσετε
Πολλοί άνθρωποι διατηρούν ένα βασικό συναίσθημα το οποίο αποτελεί την νούμερο ένα αιτία της έλλειψης πλούτου.Πρόκειται περί της ζήλιας.
Ζηλεύουν για παράδειγμα όταν βλέπουν γνωστούς τους να πλουτίζουν και να διαθέτουν μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ οι ίδιοι έχουν έλλειψη. Είναι μεγάλο λάθος να ζηλεύετε τους άλλους για οποιοδήποτε θέμα. Αυτού του είδους σκέψεις είναι καταστρεπτικές. Με αυτόν τον τρόπο παραδέχεστε βαθιά μέσα σας πως εσείς δε διαθέτετε πλούτη. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τα χρήματα να βγάλουν φτερά και να φύγουν από εσάς.

Αντί να κάνετε ζηλόφθονες σκέψεις για άλλους ανθρώπους, να εύχεστε καλά πράγματα γι’ αυτούς. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα εξουδετερώσετε οποιαδήποτε αρνητική σκέψη και θα επιτρέψετε στον πλούτο να έρθει προς εσάς. Η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη σε αυτά που έχετε ήδη και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κινηθείτε ώστε να πετύχετε την εισροή χρημάτων προς το μέρος σας. Οι ιδέες που έχετε στον νου σας είναι η πραγματική πηγή πλούτου.
Εάν ενοχλείστε και επικρίνετε κάποιον επειδή κατά τη γνώμη σας κερδίζει χρήματα με ανέντιμο τρόπο, σταματήστε να σκοτίζεστε γι’ αυτόν. Να είσαστε βέβαιοι πως οποιοσδήποτε δρα ανέντιμα και με αρνητικό τρόπο, κάποια στιγμή θα έχει επιπτώσεις και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις ίδιες του τις πράξεις. Εσείς προσέξτε να μην τον καταδικάζετε, για τους παραπάνω λόγους.
Το οποιοδήποτε εμπόδιο προς τον πλούτο βρίσκετε στον νου σας, και εσείς είστε το άτομο που πρέπει να το αφαιρέσει. Για να επιτευχθεί αυτό, βασική προϋπόθεση είναι το να έχετε εσωτερικά καλές σχέσεις με όλους και να μη ζηλεύετε κανέναν. Φροντίστε λοιπόν να χαίρεστε όταν βλέπετε τους άλλους να ευημερούν!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα