Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΚΕΛΑ


Κυβέρνηση Μητσοτάκη, 1991. Πλήρης ακυβερνησία. Η ΝΔ έχει μόλις 151 βουλευτές, αφού χρειάστηκε να κάνει μεταγραφή από τη “Διανά” του Στεφανόπουλου, αργότερα προέδρος της Δημοκρατίας, τον Κατσίκη, βουλευτή υπολοίπου Αττικής.
Ο Μητσοτάκης εκβιάζεται στα ίσα από διάφορους βουλευτές “Αν δεν με κάνει υπουργό θα φύγω από το κόμμα” απειλούσαν τους αυλικούς του πρωθυπουργού. Και έπεφτε παραμύθι. Μη βιάζεστε, ο πρόεδρος σας έχει υπ' όψιν του, στον επόμενο ανασχηματισμό είστε μέσα, σίγουρα.
Ένας από τους δυσαρεστημένους βουλευτές της ΝΔ, που κι αυτός περίμενε την υπουργοποίησή του, ο Χρήστος Αντωνίου, επιχειρηματίας. Θα το γράψω και δεν θα το πιστεύεις. Φοβερά πράγματα.

Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Αντωνίου βλέπει κάποια στιγμή να βγαίνουν από το γραφέιο του Μητσοτάκη δύο πολύ σοβαροί πολιτικοί συντάκτες. Ο Γιάννης Πολίτης από τα “Νέα” και ο Μιχάλης Κανιμάς από το Mega. Ο άνθρωπος είχε την αγωνία του κι ήταν επόμενο να πιέζει τους δύο ρεπόρτερ αν γνωρίζουν κάτι.
Τι τους ήρθε στους δύο δημοσιογράφους και λένε στον Αντωνίου “Γίνεσαι υφυπουργόςεμπορίου”. Παραμύθι. Ποια είναι η συνέχεια; Ο βουλευτής τηλεφωνεί στην Απογευματινή: “Ορκίζομαι υφυπουργός εμπορίου, έγκυρο”. Την άλλη μέρα κυκλοφορεί η Απογευματινή με την “είδηση” ότι σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες ο Χρήστος Αντωνίου συμμετέχει στην κυβέρνηση ως υφυπουργός Εμπορίου.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στη σύσκεψη συντακτών στα “Νέα”, ο διευθυντής της εφημερίδοςΚαραπαναγιώτης τα ψέλνει στον ... Γιάννη Πολίτη: Έχασες την είδηση! Την έχει η Απογευματινή και άλλες εφημερίδες, όμως όχι κι εμείς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα