Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σχέδιο Λοβέρδου: "Το πρωί μαθητές το βράδυ καθηγητές"




Πανέτοιμος να αναλάβει καθήκοντα δήλωσε ο νέος Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε δημοσιογράφους που είχαν μαζευτεί έξω από το υπουργείο για να τον αποθεώσουν.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι παραλαμβάνει μια Παιδεία σε άθλια κατάσταση αλλά θα βάλει τα δυνατά του για να την κάνει ακόμα αθλιότερη, αν και η Παιδεία στην Ελλάδα είναι εντελώς για τον πούτσο, οπότε δεν πάει παρακάτω.


Βασικό μέλημα του νέου Υπουργού Παιδείας είναι να δώσει έξτρα κίνητρα στους μαθητές, ώστε να διαβάζουν περισσότερο, αντί να κοπροσκυλιάζουν όλη μέρα στις καφετέριες και την πλατεία Εξαρχείων, όπου σχεδιάζουν την πτώση του καπιταλισμού ανακατεύοντας φρέντο και πίνοντας μπύρες.



Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο σκέψης, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι από φέτος, οι μαθητές που παίρνουν κάτω από τη βάση στις πανελλαδικές θα διαπομπεύονται δημοσίως, ενώ οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους θα δίνονται στα ΜΜΕ και την Ιντερπόλγια να μη μπορούν να βρουν δουλειά πουθενά.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, οι μαθητές που αποτυγχάνουν στις πανελλαδικές θα αποκλείονται από κάθε χώρο εργασίας, εκτός από τα μπουρδέλα που αποτελούν την βαριά βιομηχανία της χώρας.

Οι διαπομπευμένοι μαθητές θα μετατρέπονται σε πουτάνες πολυτελείας κι αυτό είναι πολυ θετικό, αφού θα ενισχυθεί η παρουσία της Ελλάδας στο παγκόσμιο χάρτη του σεξοτουρισμού και θα μας επισκεφτούν άλλα 20 εκατομμύρια τουρίστες φέτος το καλοκαίρι.

Επιπλέον, το σχέδιο του Ανδρέα Λοβέρδου αναμένεται να δημιουργήσει 5 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας μέσα στα επόμενα χρόνια, αφού οι μισοί Έλληνες δεν έχουν τελειώσει ούτε το λύκειο αλλά δεν πειράζει γιατί θα μπορέσουν επιτέλους να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.

Από 'δω και στο εξής θα στήνουν κώλο επί πληρωμή.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Ευχάριστη λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταψηφίσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης αλλά δεν είχε πρόβλημα να γίνει υπουργός της. Βέβαια, δεν αποκλείεται να το έκανε επίτηδες με σκοπό να χτυπήσει το σύστημα από μέσα. Ας μην είμαστε κακοπροαίρετοι.)

thethreemooges


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα