Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κάτω από τη βάση έγραψε στα Οικονομικά, μαθητής που τον βοηθούσε στο μάθημα ο Γιάννης Στουρνάρας!

stournaras2
Εξαγριωμένοι με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα είναι τις τελευταίες ώρες οι γονείς του 17χρονου Πέτρου από τα Κάτω Πετράλωνα, μαθητή που έδωσε φέτος πανελλήνιες εξετάσεις προκειμένου να εισαχθεί σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα και να αυξήσει έτσι τις πιθανότητες για επαγγελματική του αποκατάσταση στο μέλλον.
Αιτία της οργής των γονιών του 17χρονου οι οποίοι ήτανε εδώ και πολλά χρόνια οικογενειακοί φίλοι του πρώην τσάρου της ελληνικής οικονομίας, είναι το γεγονός ότι ο γιος τους ο οποίος όπως υποστηρίζουν δεχότανε σε καθημερινή βάση βοηθητικές συμβουλές στο μάθημα των Οικονομικών από τον πρώην υπουργό οικονομικών, έγραψε τελικά κάτω από τη βάση σε αυτό όπως όλα τα δεδομένα δείχνουν.

Σύμφωνα με τους γονείς του μαθητή οι οποίοι αποδίδουν την αποτυχία του γιου τους στις λάθος συμβουλές που δεχότανε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο γιος τους στα οικονομικά από τον Γιάννη Στουρνάρα, ο 17χρονος Πέτρος κατόρθωσε να απαντήσει μόλις τα δύο από τα τέσσερα συνολικά θέματα του πανελληνίως εξεταζόμενου αυτού μαθήματος, πράγμα το οποίο σημαίνει αυτόματα ότι η συνολική βαθμολογία του σε αυτή την εξέταση είναι αδύνατο να ξεπεράσει τη βάση του 10.
«Ο Γιάννης Στουρνάρας κατέστρεψε το παιδί μας κυριολεκτικά. Ηταν οικογενειακός  μας φίλος εδώ και πολλά χρόνια και γι αυτό του είχαμε αναθέσει να βοηθάει όσο μπορεί το παιδί μας στα Οικονομικά ώστε να πάει καλά στην εξέταση του μαθήματος αυτού στις Πανελλήνιες.
Είχαμε ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για τις ικανότητες του κυρίου στα Οικονομικά από πολλούς Έλληνες αλλά πιστεύαμε ότι οι επιθέσεις που δεχότανε ο κύριος Στουρνάρας εξυπηρετούσανε μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Τελικά ίσως είχε δίκιο ο ελληνικός λαός που τον χαρακτήριζε ανίκανο στα οικονομικά. Το παιδί μας το χαντάκωσε όπως όλα δείχνουν. Δεν θέλουμε να τον ξαναδούμε ούτε ζωγραφιστό μετά από αυτό.
Εξαιτίας του η συνολική βαθμολογία του παιδιού μας στις πανελλήνιες αναμένεται να πέσει αισθητά αφού ο χαμηλός βαθμός που θα πάρει ,όπως όλα δείχνουν, στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, θα παρασύρει σίγουρα προς τα κάτω τα συνολικά μόρια που θα συγκεντρώσει».
δήλωσαν χαρακτηριστικά το απόγευμα της Σαββάτου αποκλειστικά στο komikotragiko οι γονείς του 17χρονου άτυχου μαθητή.
Την ίδια στιγμή οι συνεργάτες του πρώην Υπουργού Οικονομικών κάνουνε λόγο για προσπάθεια ρίψης λάσπης σε έναν αποδεδειγμένα καταξιωμένο οικονομολόγο και πρώην υπουργό, από γονείς οι οποίοι ψάχνουνε απεγνωσμένα να βρούνε άλλοθι για την διαφαινόμενη αποτυχία του γιου τους στο συγκεκριμένο μάθημα.
Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στο komikotragiko για το θέμα, χωρίς να διαψεύσει ότι βοηθούσε εδώ και μήνες τον 17χρονο Πέτρο στο μάθημα των Οικονομικών, τόνισε ότι η αποτυχία του οφείλεται σίγουρα στο δικαιολογημένο άγχος που είχε ο μαθητής την ώρα της εξέτασης, και πως σε κάθε περίπτωση οι συμβουλές που έδινε στο μάθημα βασίζονταν στις οικονομικές θεωρίες που σώσανε τουλάχιστον πέντε φορές την χώρα μας από την χρεοκοπία και την οδήγησαν πρόσφατα στην πανηγυρική έξοδό της στις αγορές.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα