Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ

Πριν προχωρησουμε στην αναλυση αυτου του αρθρου ας ξαναθυμηθουμε τον ορισμο της αφυπνισης.
Η αφύπνιση είναι η διαδικασία κατά την οποία το ατομο γνωρίζει πλέον την ΑΛΗΘΕΙΑ για όλα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν στον πλανήτη.
Αφύπνιση σημαίνει να φτάσει στην ΑΛΗΘΕΙΑ που σημαίνει το τέλος της ΛΗΘΗΣ του. (Α-ΛΗΘΕΙΑ).
Η αφυπνιση ειναι το στοιχειο κλειδι για να σταματησουμε τα σχεδια των διεθνη τραπεζιτων για την υποδουλωση της ανθρωποτητας, γιατι πλεον γνωριζουμε πως ακριβως εχουν γινει τα γεγονοτα, ποιοι ευθυνονται για αυτα και οι τροποι με τους οποιους αυτα εγιναν.
Οσο παραμενεις αγανακτισμενος για ολα αυτα που σου συμβαινουν, εισαι ιδιαιτερα επικινδυνος για το καλο του προσωπικου σου ευατου και των γυρω σου γιατι αυτοι που σου προκαλουν αυτα που σε αγανακτουν, σε καθοδηγουν μεσω της χειραγωγησης χωρις να το γνωριζεις και συνδραμεις με τις αντιδρασεις και τη συμπεριφορα σου στην εκτελεση του τελικου τους σχεδιου για ολοκληρωτικη υποδουλωση της ανθρωποτητας.
Το πρωτο σου βημα πρεπει να ειναι η προσωπικη σου αφυπνιση δηλαδη να μαθεις πως εγιναν τα διαφορα γεγονοτα στο παρελθον και τωρα, ποιοι τα προκαλεσαν και ειναι οι υπαιτιοι και οι διαφοροι τροποι τους οποιους χρησιμοποιησαν για να καταφερουν την υλοποιηση των σχεδιων τους.
Ολα τα οπλα και οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν αυτοι που σε εξουσιαζουν για να σου ελεγχουν το νου ειναι αχρηστα μπροστα απο τη πανοπλια της αφυπνισης.
Παυουν πλεον να εχουν ελεγχο πανω σου, να σε χρησιμοποιουν και σε βρισκουν αντιμετωπο σε καθε τους βημα και κινηση.
Εκεινη τη στιγμη η ανθρωποτητα βρισκει ακομα εναν δυνατο αγωνιστη που την υπερασπιζεται και μαχεται για τα δικαιωματα της.
Εκεινη την στιγμη αυξανονται οι πιθανοτητες της να νικησει τους εξουσιαστες της και να μπλοκαρει την εφαρμογη των σχεδιων της Νεας Ταξης Πραγματων.
Εκεινη τη στιγμη μειωνονται οι πιθανοτητες και δυσκολευονται αυτοι που προσπαθουν να μας μετατρεψουν σε δουλους και απολυτα πειθηνια οργανα.
Αυτο πετυχαινεται με την προσωπικη σου αφυπνιση.
Τοσο τεραστια ειναι η αξια και η σημασια οταν αφυπνιζεσαι.
Γινεσαι απο νανος γιγαντας, απο σκλαβος ελευθερος, ανασυρεις απο μεσα σου και αξιοποιεις τις προσωπικες σου δυναμεις .
Τη προσωπικη σου αφυπνιση θα την πετυχεις με το να ενημερωνεσαι απο τα αρθρα και τα βιντεο των ατομων που εχουν ηδη αφυπνισθει.
Αυτα τα ατομα εχουν κυνηγηθει, περιθωριοποιηθει και ευτελιστει απο το συστημα για να τους εμποδισουν να σε αφυπνισουν.
Αυτοι οι αφυπνισμενοι βρηκαν διεξοδο και εκφραστηκαν κυριως μεσα στο διαδικτυο δημιουργωντας ιστοσελιδες, μπλογκς, κοινωνικα forum, σελιδες και γκρουπς στο facebook, ανεβαζοντας βιντεο σε ιστοσελιδες οπως το youtube κ.α. καθως επισης και με τη συγγραφη βιβλιων.
Απο εκει πρεπει να αντλησεις ολες τις πληροφοριες για να σπασεις τη φουσκα της αγνοιας σου που σου καλλιεργησαν οι διεθνεις τραπεζιτες και να πετυχεις τη προσωπικη σου αφυπνιση.
Εσυ θα πετυχεις τη προσωπικη σου αφυπνιση, η ανθρωποτητα θα στερησει απο τους εξουσιαστες ακομα εναν σκλαβο που εκτελει τα σχεδια τους και θα τοποθετησει στις ταξεις της ακομα εναν που θα συμβαλλει στην αφυπνιση των γυρω του.
Οσοι περισσοτεροι ανθρωποι αφυπνιζονται τοσοι πολλαπλασια περισσοτεροι αφυπνιζονται γυρω τους.
Ετσι γινεται αντιληπτο οτι με την προσωπικη σου αφυπνιση συνδραμεις παραλληλα και στην αφυπνιση των αλλων στην αρχη με αριθμητικη προοδο και στη συνεχεια με γεωμετρικη.
Οταν αυτοι που ειναι αφυπνισμενοι γινουν περισσοτεροι απο αυτους που ειναι αγανακτισμενοι και κοιμισμενοι και απο αυτους που ειναι συνειδητα ξεπουλημενοι στους εξουσιαστες τοτε θα οι εξουσιαστες θα γκρεμιστουν απο το βαθρο τους και η ιδια η ανθρωποτητα θα οριζει πλεον τη μοιρα της.
Με καθε σου ενεργεια πρεπει να καθυστερεις την εξελιξη των σχεδιων των εξουσιαστων σου ετσι ωστε η ανθρωποτητα να κερδιζει χρονο και να αφυπνιζονται οσο το δυνατον περισσοτεροι ανθρωποι μεχρι οι αφυπνισμενοι να γινουν η πλειοψηφια.
Στην ιστορικη μας εξελιξη προβαλλεται μπροστα μας πλεον το εξης σταυροδρομι.
Η θα προλαβουν οι εξουσιαστες να πετυχουν την εφαρμογη των σχεδιων τους πριν αφυπνισθει η πλειοψηφια των ανθρωπων ή θα επιτευχθει η αφυπνιση της πλειοψηφιας των ανθρωπων και θα καταρρευσει το οικοδομημα του συστηματος των διεθνη τραπεζιτων.
Οταν καποιος ανθρωπος αφυπνιζεται ενδομυχα του βγαινει η επιθυμια και η αναγκη να μοιραστει τις γνωσεις του με τους υπολοιπους ανθρωπους του περιβαλλοντος του για να μπορεσουν και αυτοι να αφυπνισθουν.
Ομως το περιβαλλον του αντι να υιοθετησει τις αποψεις του για το πως εχουν συμβει τα διαφορα γεγονοτα και να δεχτει την αληθεια τον πολεμουν σφοδρα.
Τα διαφορα σκουπιδια, αποψεις ερμηνειες και γεγονοτα που τους εχουν εμφυτευσει οι εξουσιαστες απο τη στιγμη που γεννηθηκαν αντιστεκονται στην προσληψη της αληθειας απο τον αφυπνισμενο.
Τοτε ο αφυπνισμενος για να πετυχει το σκοπο του και να απελευθερωσει απο τα δεσμα της αγνοιας το περιβαλλον του οφειλει να χρησιμοποιησει τους παρακατω τροπους:
Α) Να δωσει τα στοιχεια με τα οποια πετυχε τη δικη του αφυπνιση στους αλλους και να μην εκφρασει τις αληθειες ο ιδιος. Το περιβαλλον του θελει να μαθει την αληθεια αλλα δεν θελει να τη μαθει απο αυτον απο εγωισμο και περηφανεια.
Β) Αφου τους δωσει τις πηγες και τα στοιχεια για την αφυπνιση τους να τους αφησει να τα ερευνησουν οι ιδιοι.
Γ) Οταν επιστρεψουν πισω με τις πρωτες αποριες μην παιξει το ρολο του κηρυκα και του διδασκαλου αλλα του συνοδοιπορου και να απαντησει σε ολες τις αποριες και τις ερωτησεις τους.
Δ) Να τους ωθησει και να τους δωσει ψυχολογικη δυναμη να αναλαβουν πρωτοβουλιες για την αφυπνιση του περιβαλλοντος τους.
Ε) Να μη μπει σε στειρες αντιπαραθεσεις με ανθρωπους που ειτε ειναι σε αγνοια ειτε εκτελουν συνειδητα τα εργα των εξουσιαστων για να μην ερχετε σε διαμαχη με τους μελλοντικους του συντροφους και να αποφευγει τα πυρα απο τους εχθρους του για να παραμενει αλωβητος και να συνεχιζει το ρολο και τη δραση του μεχρι να επιτευχθει η αφυπνιση της πλειοψηφιας των ανθρωπων.
ΣΤ) Στο περιβαλλον του να λειτουργει με απλοχερη αγαπη για να φορτιζει θετικα τις μπαταριες του απο τα διαφορα χτυπηματα που λαμβανει απο το συστημα και να ξεκλειδωνει τις αμυνες των γυρω του για να μπορεσει να μεταδωσει πιο ευκολα το μηνυμα του.
Ζ) Καθε του ενεργεια να υπηρετα το ΕΜΕΙΣ και να εξαφανιζει το ΕΓΩ του για να αποτελει παραδειγμα προς μιμηση για το περιβαλλον του.
Η) Να αντιμετωπιζει τους γυρω του με χριστιανικη καλοσυνη και να αποφυγει την επικριση και τη κριτικη οσων βρισκονται ακομα σε αγνοια.
ΕΤΣΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕ ΛΑΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.
ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα