Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στέγνωσε η αγορά ναρκωτικών


Ένας ακόμα τόνος ηρωίνης εντοπίστηκε τη νύχτα του Σαββάτου σε αποθήκη στο Κορωπί έπειτα από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών, την αμερικάνικη DEA και τους Avengers της Marvel.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηρωίνη μεταφέρθηκε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέχρι την Ελευσίνα με φορτηγό-πλοίο που έφερε τη σημαία του Τόγκο, ενώ στην υπόθεση βρίσκονται μπλεγμένοι μερικοί Τούρκοι, κάτι Ινδοί και δύο Έλληνες, οπότε καταλαβαίνουμε ότι το εμπόριο ναρκωτικών φέρνει τους λαούς του κόσμου πιο κοντά και συμβάλλει στην εξωστρέφεια.

Παράλληλα, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τον Πόντιο που συμμετείχε στο κύκλωμα  - για να ολοκληρωθεί και το ανέκδοτο -, αφού πρέπει να είσαι πολύ βλαμμένος για να μεταφέρεις ναρκωτικά μέσα σε πέλετ Ιούνη μήνα που σκάει ο τζίτζικας.



Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 987 κιλά ηρωίνης η κατάσχεση των οποίων, σε συνδυασμό με τον 1 τόνο και 133 κιλά που κατασχέθηκαν πριν από 10 μέρες στη Φιλοθέη, αναμένεται να "στεγνώσει" την αγορά ναρκωτικών της χώρας μας, οπότε θα το ρίξουμε όλοι στη θρησκεία που είναι το πιο σκληρό ναρκωτικό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι συνέπειες του "στεγνώματος" θα αρχίσουν να γίνονται ορατές μετά τη λήξη του Μουντιάλ, οπότε οι Έλληνες θα ξεκολλήσουν από τις οθόνες τους και θα βγουν στους δρόμους γυρεύοντας τη δόση τους.

Σχολιάζοντας την είδηση, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση χρειάστηκε να δωροδοκήσει με πολλές χιλιάδες ευρώ τον πληροφοριοδότη που ρουφιάνεψε το κύκλωμα αλλά αυτό δεν ήταν απαραίτητο, αφού γνωρίζουμε ήδη από τις τελευταίες εκλογές ότι οι Έλληνες εξαγοράζονται μια χαρά και με 500 ευρώ.

Πηγές του πρωθυπουργικού γραφείου αναφέρουν ότι η επιχείρηση αποτελούσε καλά μελετημένο σχέδιο της Κυβέρνησης με σκοπό να "στεγνώσει" την αγορά από ηρωίνη ώστε τα πρεζόνια της Αθήνας να στραφούν στην κοκαΐνη που είναι πιο ακριβή κι αφήνει μεγαλύτερια περιθώρια κέρδους στους εμπόρους ναρκωτικών που συνεργάζονται στενά με τις ελληνικές αρχές.

Το γραφείο twitter του Πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι η κατασχεθείσα ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 2 τόνων θα διατεθεί με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος στα ταξιδιωτικά γραφεία ολόκληρης της Ελλάδας, ώστε να προσελκύσουμε επιπλέον 20.000.000 τουρίστες οι οποίοι θα έρθουν στη χώρα μας για να χαρούν την πρέζα τους κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Είμαστε που είμαστε κι επισήμως Κολομβία, τουλάχιστον να το εκμεταλλευτούμε.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Μαθαίνοντας τα νέα για την τεράστια επιτυχία του Λιμενικού, εγώ με την I Willi Am και τον One Eyed Bert φέραμε άλλους 2 τόνους ηρωίνης από το Λονδίνο, τους οποίους θα διαθέσουμε δωρεάν για την τόνωση της ελληνικής αγοράς, αλλά μην μπείτε στον κόπο να το ρουφιανέψετε στον Σαμαρά. Είναι καθ' όλα ενήμερος. Μεταξύ μαφιόζων ειλικρίνεια.)


thethreemooges


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα