Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Γιατί ψεκάζουν όταν έχει πανσέληνο;

Ακτιβιστές από όλον τον κόσμο παρακολουθούν τους χημικούς αεροψεκασμούς και καταγγέλλουν με κάθε τρόπο το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο που θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας, αλλά και το μέλλον αυτού του πλανήτη. Και κάποιοι δηλώνουν ότι έχουν παρατηρήσει να υπάρχει και 'μοτίβο' της περιόδου των ψεκασμών, μέσα στο οποίο είναι και η πανσέληνος.
Picture
Γιατί να ψεκάζουν όταν έχει πανσέληνο και γιατί να ψεκάζουν γενικά τις νύχτες, όταν προσπαθούν κάποιοι καλοθελητές να πλασάρουν την εξήγηση της Γεωμηχανικής. SRM (Solar Radiation Management), δηλαδή, διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, είναι κάτι που δεν ευσταθεί μέσα στην νύχτα.


Βέβαια, η απάντηση ότι οι ψεκασμοί γίνονται κατά κύριο λόγο ως μέρος κάλυψης αναγκών των στρατιωτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων ελέγχου των πληθυσμών, δεν αφήνει απορίες γιατί ψεκάζουν νυχτιάτικα. Δείτε το παρακάτω βίντεο από την πρόσφατη πανσέληνο που γυρίστηκε από Αμερικάνο ακτιβιστή.



Η άλλη .... "εξήγηση" είναι ότι οι ψεκασμοί γίνονται για προστασία μας από εισβολή εξωγήινων!!! Όχι, δεν το έχουν πει ΑΚΟΜΑ επίσημα, το αφήνουν κι αυτό να κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα κι όταν έρθει η ώρα μπορεί και να το παίξουν βγάζοντας το από το μανίκι. Εξάλλου, έχουν πει, ότι για να πετύχει μια παγκόσμια ειρήνη, αλλά και διακυβέρνηση, "χρειάζεται" ένας κοινός κίνδυνος: Ο ένας μπορεί να είναι μια 'κλιματική αλλαγή', ο άλλος κάλιστα (κι έχει αναφερθεί κι από επίσημα χείλη), οι εξωγήινοι!!!  

Απαγορεύεται η όποια αναδημοσίευση του υλικού μας από το ιστολόγιο μας και τη σελίδα μας στο facebook χωρίς την άδεια μας. Σε αυτό περιλαμβάνονται: 
Φωτογραφίες (εκτός κι αν έχουν λινκ άλλων), σχόλια, άρθρα, videos, αναλύσεις, μεταφράσεις και ανακοινώσεις, πλην των δελτίων τύπου και ανοικτών επιστολών.
Ευχαριστούμε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα