Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Επανάληψη των δηλώσεων στο Μαξίμου, ζητάει ο Κινέζος που κοίταζε το στήθος της Όλγας Κεφαλογιάννη!

κεφαλογιαννη
Σε μία κίνηση τα πραγματικά κίνητρα της οποίας αναμένεται να συζητηθούν εκτενώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κίνα, προχώρησε σήμερα ο Κινέζος αξιωματούχος του οποίου το βλέμμα κατά τη διάρκεια των προχθεσινών  δηλώσεων στο Μέγαρο Μαξίμουείχε καρφωθεί επίμονα στο πλούσιο στήθος της Υπουργού Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο Κινέζος αξιωματούχος ο οποίος είχε καταγραφεί από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που ήτανε σε εξέλιξη η ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, να παρατηρεί με χαρακτηριστική αφοσίωση το ντεκολτέ της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, με σημερινή του επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό ζητάει την άμεση επανάληψη της χθεσινής εθιμοτυπικής τελετής με την ίδια μάλιστα διάταξη των Ελλήνων και των Κινέζων αξιωματούχων κατά τη διάρκεια των δηλώσεων!

Ιδιαίτερη εντύπωση στην κοινή γνώμη αλλά παράλληλα και τεράστιο ενθουσιασμό στην ελληνική κυβέρνηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Κινέζος αξιωματούχος στην επίμαχη επιστολή του υποστηρίζει ότι ο λόγος που τον έκανε να ζητήσει την άμεση επανάληψη των κοινών δηλώσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι το γεγονός ότι συνεπάρθη κυριολεκτικά από το περιεχόμενο της μαγευτικής όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ομιλίας του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της σημερινής επιστολής του Κινέζου αξιωματούχου στον έλληνα πρωθυπουργό:
«Την προηγούμενη Πέμπτη είχα την μεγάλη τιμή να παρακολουθήσω από κοντά τις δηλώσεις που παραχωρήσατε από κοινού με τον πρωθυπουργό της χώρας μου στο Μέγαρο Μαξίμου. Τολμώ να πω ότι ο πολιτικός σας λόγος εκείνη την ημέρα με συνεπήρε κυριολεκτικά.
Αποδείξατε για ακόμη μία φορά ότι συνιστά τίτλο τιμής για τους Έλληνες το γεγονός ότι είστε εσείς ο πρωθυπουργός της χώρας τους.
Την ίδια ακριβώς άποψη με εμένα για το πολιτικό σας μέγεθος έχει φυσικά και ο πρωθυπουργός της δικής μου χώρας Λι Κετσιάνγκ.
Νομίζω ότι η άμεση επανάληψη της προχθεσινής λαμπρότατης τελετής στο Μέγαρο Μαξίμου θα ήτανε άκρως απαραίτητη, προκειμένου να δοθεί έτσι η ευκαιρία να διευκρινιστούν δημοσίως κάποια ζητήματα της διμερής συμφωνίας των πατρίδων μας τα οποία και δεν πρόλαβατε δυστυχώς να θίξετε όσο έπρεπε με τον Κινέζο ομόλογό σας λόγω του περιορισμένου χρόνου της τελετής.
Θεωρώ επίσης ότι η διάταξη των αξιωματούχων των δύο χωρών κατά τη διάρκεια των ομιλιών, θα πρέπει να είναι η ίδια ακριβώς προκειμένου να μπορέσω να θαυμάσω για άλλη μία φορά τον λόγο σας από την ίδια οπτική γωνία η οποία και ομολογουμένως μου παρείχε εκπληκτικότατη θέα».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με δηλώσεις που παραχώρησε πριν λίγο στους δημοσιογράφους σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα, τόνισε ότιτο αίτημα που υπέβαλλε σήμερα ο Κινέζος αξιωματούχος πρόκειται να εξεταστεί εξονυχιστικά από την ελληνική κυβέρνηση με γνώμονα φυσικά το εθνικό συμφέρον.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα