Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής στις παντρεμένες γυναίκες


Ζευγάρι στη θάλασσα
Η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής για τις περισσότερες γυναίκες, είναι πολύ καλύτερη, όταν είναι παντρεμένες.
Οι παροδικές σχέσεις, οι ερωτικές περιπέτειες και η σεξουαλική ζωή που είχαν πριν από το γάμο, δεν θεωρούνται από την πλειονότητα των παντρεμένων γυναικών, ότι τους προσέφεραν μεγαλύτερη σωματική και ψυχική ικανοποίηση παρά ότι τους προσφέρει η ερωτική τους ζωή με το σύζυγό τους.
Η σεξουαλική ζωή είναι τελειότερη και φτάνει στα πιο ψηλά επίπεδα ικανοποίησης, μέσα στα πλαίσια της οικειότητας, της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης που προκύπτει από μια μακρόχρονη σχέση μέσα στο γάμο. 
Οι σημαντικές αυτές διαπιστώσεις προκύπτουν από μια μεγάλη έρευνα που έγινε από το γνωστό περιοδικό υγείας Top Sante σε 2.000 γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Article Advertisement 1
Τα στοιχεία που προέκυψαν, ανατρέπουν ορισμένες διαδεδομένες αντιλήψεις σύμφωνα με τις οποίες ο έρωτας είναι καλύτερος μέσα από περιπέτειες ή όταν κάποιος είναι ελεύθερος ή ακόμα μέσα στα πλαίσια εξωσυζυγικών σχέσεων ή κατά τις προγαμιαίες σχέσεις.
Τα κυριότερα ευρήματα της έρευνας ήταν:
  1. 66% των γυναικών δήλωσαν ότι το καλύτερο σεξ το είχαν με το σύζυγο τους
     
  2. 13% δήλωσαν ότι το καλύτερο σεξ το είχαν προτού παντρευτούν
     
  3. 9% δήλωσαν ότι το καλύτερο σεξ το είχαν διαμέσου μιας παροδικής περιπέτειας
     
  4. 50% των γυναικών δήλωσαν ότι ένιωθαν ότι ο σύζυγός τους είχε εξαιρετικό σώμα και 69% θεωρούσαν ότι το βάρος σώματος του άνδρα τους ήταν κανονικό
     
  5. 93% των γυναικών δήλωσαν ότι ήσαν ευχαριστημένες από τις σεξουαλικές επιδόσεις του συζύγου τους
     
  6. 65% των γυναικών δήλωσαν ότι το σεξ ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν χάνει από την ομορφιά και το πάθος του, όταν πρόκειται για τον κατάλληλο για αυτές, άνδρα
     
  7. 63% των γυναικών δήλωσαν ότι παρά το γεγονός ότι πέρασαν 14 χρόνια γάμου, εντούτοις νιώθουν τον ίδιο ενθουσιασμό και έλξη για τον άντρα τους
     
  8. Πολύ σημαντικό, ένα ποσοστό της τάξης του 95% των γυναικών, δήλωσαν ότι το να μένει κάποιος πιστός στο σύντροφο του χωρίς συζυγική απιστία, έχει πρωταρχική σημασία για τη μακροχρόνια σχέση
     
  9. 16% των γυναικών δήλωσαν ότι είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις
     
  10. Ένα ποσοστό της τάξης του 74%, δήλωσαν ότι η συζυγική απιστία δεν είναι φυσιολογική, ότι οδηγεί στην καταστροφή ή διάλυση των σχέσεων. Επίσης το ίδιο ποσοστό δήλωσε και ότι για τέτοιου είδους προβλήματα, φέρουν μεγάλη ευθύνη ορισμένες σαπουνόπερες που προβάλλονται από τις τηλεοράσεις, οι οποίες μεταφέρουν το μήνυμα ότι η συζυγική απιστία είναι κάτι το φυσιολογικό.
Πιστεύουμε ότι έρευνες σαν αυτή που σας παρουσιάζουμε, διορθώνουν ορισμένες λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί για πολύ σοβαρούς θεσμούς που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία, όπως ο γάμος και το σεξ.
Το βασικό συμπέρασμα της έρευνας που λέει ότι είναι οι παντρεμένες γυναίκες που απολαμβάνουν το καλύτερο σεξ, δείχνει ότι σε θέματα ποιότητας έρωτα, παίζει πρωταρχικό ρόλο η μακροχρόνια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που υπάρχει μέσα σε ένα ζευγάρι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα