Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η Απόδειξη Της Απάτης Της Κλιματικής Αλλαγής!!!

υπερθέρμανση του πλανήτη

Όταν οι φαρμακευτικές εταιρείες συλλαμβάνονται να παραποιούν τα δεδομένα κλινικών μελετών, κανείς δεν εκπλήσσεται πια.


 Όταν κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους κατασκευαστές εμβολίων οι οποίοι αναμιγνύουν δείγματα ανθρώπινων κλινικών μελετών  με αντισώματα ζώων για να βεβαιωθούν ότι τα εμβόλια τους λειτουργούν, τότε όλοι απλά συνειδητοποιούμε πώς κάνουν τις δουλειές τους: εξαπατώντας, κοροϊδεύοντας  και παραβιάζοντας το νόμο 


Τώρα, σε αυτό που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη επιστημονική απάτη που έχει ποτέ αποκαλυφθεί, η NASA και η NOAA (Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας)

 πιάστηκαν στα πράσα να διαστρεβλώνουν τα ιστορικά δεδομένα θερμοκρασίας ώστε να παρουσιάσουν μια νέα «ιστορία κλιματικής αλλαγής » που αψηφά την πραγματικότητα. Το εύρημα αυτό, αρχικά τεκμηριώνεται στην ιστοσελίδα  Real Science , λεπτομερώς εδώ. 

Γνωρίζουμε τώρα ότι τα ιστορικά στοιχεία για τη θερμοκρασία στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες αλλοιώθηκαν σκόπιμα από τους επιστήμονες της NASA και της NOAA σε μια πολιτικά υποκινούμενη προσπάθεια να ξαναγράψουν την ιστορία και να υποστηρίξουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη προκαλεί την τάση, των θερμοκρασιών των ΗΠΑ, προς τα πάνω. 



Τα στοιχεία δείχνουν ότι στην πραγματικότητα είμαστε σε μια τάση ψύξης , και όχι σε μια τάση αύξησης της θερμοκρασίας (βλ. παρακάτω πίνακες). Αυτή η ιστορία αρχίζει να χάνει την αξιοπιστία της σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την The Telegraph now να αναφέρει (1), "Το δίκτυο της Ιστορικής Κλιματολογίας των ΗΠΑ της NOAA (USHCN) «αναπροσάρμοσε» τα ρεκόρ του, αντικαθιστώντας τις πραγματικές θερμοκρασίες με στοιχεία «κατασκευασμένα» από μοντέλα υπολογιστών. "


 Επειδή η πραγματική ιστορική καταγραφή της θερμοκρασίας δεν ταιριάζει με την ξέφρενη αφήγηση  της Ημέρας της Κρίσεως της υπερθέρμανσης του πλανήτη, και που κυριαρχεί σήμερα στην πολιτική σκηνή, τα δεδομένα είχαν απλά αλλάξει με τη χρήση "υπολογιστικών μοντέλων» και στη συνέχεια  δημοσιεύτηκαν ως γεγονός.


Εδώ είναι η απόδειξη της απάτης της κλιματικής αλλαγής


Σας παρουσιάζουμε το διάγραμμα των θερμοκρασιών στις ΗΠΑ που δημοσιεύθηκαν από τη NASA το 1999.

 Δείχνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες που πραγματικά συνέβησαν το 1930, που ακολουθούνται από μια τάση ψύξης αναδιατασσόμενη προς τα κάτω έως το έτος 2000.



Η αυθεντικότητα του διαγράμματος αυτού δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση. 

Έχει δημοσιευθεί από τον James Hansen στην ιστοσελίδα της NASA.

 (2) Σε αυτή τη σελίδα, ο Hansen ακόμη έγραψε, «τα εμπειρικά στοιχεία δεν παρέχουν επαρκή υποστήριξη στην αντίληψη ότι το κλίμα οδηγείται γοργά προς την κατεύθυνση πιο ακραίας ζέστης και ξηρασίας." 

Από την στιγμή, όμως,που η κυβέρνηση Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά της,  και άρχισε να πιέζει την υπόθεση της υπερθέρμανσης του πλανήτη για πολιτικούς λόγους, η NASA υποχρεώθηκε να αλλάξει τα ιστορικά δεδομένα της, προκειμένου να αντιστρέψει την τάση ψύξης και να  παρουσιάσει μια τάση αύξησης της θερμοκρασίας αντ 'αυτής. 

Αυτό έγινε εφικτό με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών μοντελοποίησης του κλίματος που απλά παρασκεύαζαν τα δεδομένα  που οι ερευνητές ήθελαν να δουν αντί για το τι πραγματικά συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. 

Χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς στοιχεία που βρέθηκαν στο παρακάτω διάγραμμα (με μερικά χρόνια πρόσθετα δεδομένα μετά το 2000 ), η NASA κατάφερε να νοθεύσει παραπλανητικά το γράφημα για να απεικονίσει την εμφάνιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη: 



Η αυθεντικότητα αυτού του διαγράμματος δεν μπορεί επίσης να αμφισβητηθεί.

 Μπορεί να βρεθεί τώρα και σε servers της NASA. 

(4) Αυτό το νέο, τροποποιημένο διάγραμμα δείχνει ότι τα ιστορικά στοιχεία - ιδιαίτερα ο σοβαρός καύσωνας και η εμπειρία της ξηρασίας στη δεκαετία του 1930 - έχουν αποκρυφτεί συστηματικά, ώστε να τα κάνει να φαίνονται πιο δροσερά από ό, τι πραγματικά ήταν. 

Την ίδια στιγμή, τα στοιχεία της θερμοκρασίας από το 1970 έως το 2010 είναι υπερβολικά παραφουσκωμένα ώστε να τα κάνουν να φαίνονται πιο ζεστά από ό, τι πραγματικά ήταν. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση επιστημονικής απάτης που διενεργήθηκε σε μεγάλη κλίμακα, προκειμένου να εξαπατήσει ολόκληρο τον κόσμο σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη .


Στοιχεία της EPA (Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος) επιβεβαιώνουν επίσης το παγκόσμιο hoax περί υπερθέρμανσης του πλανήτη


Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα δεδομένα του "Δείκτη Κύματος Καύσωνα" ακόμα και της EPA στηρίζουν περαιτέρω την αντίληψη ότι οι ΗΠΑ ήταν πολύ θερμότερες στη δεκαετία του 1930 από ό, τι είναι σήμερα. 

Το ακόλουθο διάγραμμα, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της EPA.gov (4), σαφώς δείχνει τα σύγχρονα κύματα καύσωνα να είναι πολύ μικρότερα και λιγότερο σοβαρά από εκείνα του 1930. Στην πραγματικότητα, τα φαινομενικά «ακραία» κύματα καύσωνα των τελευταίων ετών δεν ήταν χειρότερα από εκείνα των αρχών της δεκαετίας του 1900 ή του 1950.




Κοντόφθαλμες γεωργικές πρακτικές προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου περισσότερο από το CO2

Βλέποντας αυτά τα διαγράμματα, θα αναρωτιέστε από που προήλθαν οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες της δεκαετίας του 1930. 

Απελευθερώσαμε πάρα πολύ CO2 από την καύση ορυκτών καυσίμων; Όχι. 

Αυτό το επεισόδιο της μαζικής θέρμανσης του πλανήτη και της ξηρασίας προκλήθηκε από τις συμβατικές γεωργικές πρακτικές που αποψίλωσαν τα δάση, δηλητηρίασαν τα εδάφη με χημικά και όργωσαν το επιφανειακό έδαφος. 

Η έλλειψη δέντρων για την διατήρηση της υγρασίας, οδήγησε περιοχές που ήταν κάποτε ακμάζουσες πεδιάδες, λιβάδια και δάση να μετατραπούν σε έρημο. 

Ξαφνικά, τα αποτελέσματα ψύξης της διαπνοής υγρασίας από τα υγιή οικοσυστήματα φυτών χάθηκαν, προκαλώντας ακραίες θερμοκρασίες και θανατηφόρα ξηρασία. 

Κοντόφθαλμες γεωργικές πρακτικές, με άλλα λόγια, ήταν τα πραγματικά αιτία "της υπερθέρμανσης του πλανήτη", ενώ η αποκατάσταση σε ένα πιο φυσικό οικοσύστημα αντέστρεψε την τάση και κατέβασε πολύ την θερμοκρασία στην  περιοχή.
Αναδάσωση είναι η απάντηση


Αυτό μας φέρνει στην απλή, προφανή λύση για όλα αυτά. Αν θέλετε να ψύξετε τον πλανήτη, επικεντρωθείτε στις προσπάθειες αναδάσωσης . Αν θέλετε να διατηρήσετε την υγρασία και να κρατήσετε τα εδάφη σας γεμάτα ζωή, θα πρέπει να έχετε ποικίλα φυτικά οικοσυστήματα, όχι αποψιλωμένα εδάφη με επέμβαση μονοκαλλιέργειας.

 Τα δάση λειτουργούν σαν σφουγγάρια που απορροφούν το νερό της βροχής, και στη συνέχεια το επιστρέφουν και απελευθερώνουν αργά το νερό πίσω στον  αέρα, "ενυδατώνοντας" την ατμόσφαιρα και διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας αρκετά υψηλά για να υποστηρίζουν άλλα κοντινά χόρτα, θάμνους και φυτά. Όταν αποψιλώνετε τα δάση - όπως έχει γίνει σε όλο τον κόσμο για να δημιουργηθεί χώρος για την μηχανοποιημένη γεωργία - αυξάνετε ουσιαστικά τις θερμοκρασίες εξαλείφοντας την φυτική κατακράτηση νερού της φύσης και τα συστήματα ψύξης.

 Οι βιομηχανικές καλλιέργειες, με άλλα λόγια, έχει ήδη ιστορικά αποδειχθεί ότι αυξάνουν δραστικά τις ηπειρωτικές θερμοκρασίες και "θερμαίνουν" την περιοχή. 

Οπότε γιατί δεν προειδοποιεί ο Λευκός Οίκος τον κόσμο για τους κινδύνους της βιομηχανοποιημένης γεωργίας; 

Η απάντηση: Επειδή δεν επιτυγχάνει τίποτα που να είναι πολιτικά σημαντικό για αυτή τη διοίκηση. Είναι πολύ πιο σημαντικό να χρησιμοποιεί τον εσφαλμένο πανικό της υπερθέρμανσης του πλανήτη για να κλείσει τους σταθμούς καθαρού άνθρακα, παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (οι μονάδες άνθρακα των ΗΠΑ είναι πολύ καθαρότερες από της Κίνας) οδηγώντας τον πληθυσμό σε μια κατάσταση υποταγμένης υπακοής μέσω των τακτικών εκφοβισμού της Ημέρας της Κρίσεως.

Τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα για την υπερθέρμανση του πλανήτη


Ως οικολόγος,  πάντα ανησυχώ για τις εκπομπές ρύπων και, κυρίως βαρέων μετάλλων που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ στην ατμόσφαιρα. 

Όμως έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, ότι σχεδόν τα πάντα που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προωθεί επιθετικά προς το κοινό είναι ένα κραυγαλέο ψέμα.

 Σπάνια κάτι που μοιάζει αληθινό επιτρέπεται να βγει στην δημοσιότητα από την Ουάσιγκτον DC 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ειδικοί στο να βρίσκονται στην πλευρά της κακής επιστήμης , κρύβοντας τις απάτες τους πίσω από το κάλυμμα της «επιστημονικής σκέψης» και κάνοντας αλλόκοτους ισχυρισμούς, όπως λέγοντας ότι όποιος δεν πιστεύει τα κατασκευασμένα δεδομένα τους πρέπει, επίσης, να πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη. 

Θυμηθείτε, ότι οι άνθρωποι που σας λένε ότι η καύση ορυκτών καυσίμων προκαλεί ανεξέλεγκτη υπερθέρμανση του πλανήτη είναι τα ίδια άτομα που ισχυρίζονται, επίσης, ότι ο υδράργυρος στα εμβόλια είναι ασφαλής και μπορείτε να εμβολιάζεστε σε απεριόριστες ποσότητες, οι τοξίνες στους ΓΤΟ είναι ασφαλείς για κατανάλωση, η χημειοθεραπεία λειτουργεί εξαιρετικά για τους ασθενείς με καρκίνο και ότι δεν υπάρχει  τρόφιμο ή θρεπτικό συστατικό που να αποτρέπει την ασθένεια. 

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι της κυβέρνησης που χτίζουν τεράστια δίκτυα με υπόγεια καταφύγια και σπηλιές με απόλυτη μυστικότητα, ενώ ισχυρίζονται δημοσίως ότι οι preppers είναι συνωμοσιολόγοι. 

Είναι η ίδια κυβέρνηση που είπε ψέματα σχετικά με την εκτέλεση απάνθρωπων ιατρικών πειραμάτων σε κρατούμενους μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, και στη συνέχεια πιάστηκε και αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη δεκαετίες αργότερα. 

Εάν νομίζετε ότι αυτή η ίδια κυβέρνηση σας λέει την αλήθεια για την υπερθέρμανση του πλανήτη, τότε μάλλον πρέπει να σας εξετάσει κάποιος γιατρός.

Αλλά όχι κάποιος κυβερνητικός ψυχίατρος, γιατί θα γεμίσει το κεφάλι σας με ψυχιατρικά φάρμακα που θα σας προκαλέσουν απώλεια τόσο μεγάλου μέρους της γνωστικής λειτουργίας σας, που πραγματικά θα  αρχίσετε να πιστεύετε τις μεταδόσεις του CNN. 

Πηγές για αυτό το άρθρο:


(1) http://www.telegraph.co.uk/earth/environment...

(2) http://www.giss.nasa.gov/research/briefs/han...

(3) http://data.giss.nasa.gov/gistemp/graphs_v3/...

(4) http://www.epa.gov/climatechange/science/ind...

(5) http://stevengoddard.wordpress.com/2014/06/2...



naturalnews


Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα