Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Το σκοτεινό αντικείμενο του όχλου




Στρώσανε χαλιά οι μάζες και καλύψανε πληγές με γάζες…..
Μάζα είναι μια εύπλαστη ομάδα ανθρώπων όπου δύο επιδέξια χέρια είναι ικανά να της δώσουν σχήμα και κατεύθυνση. Δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο σε άλλα υλικά, ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή μπορείς να την πλάσεις θα πάρει και το σχήμα που είχες στο μυαλό σου αρχικά, αλλά είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσεις, είναι σαν μια επένδυση με μεγάλη ανταποδοτικότητα.
Καλώς ή κακώς υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που μπορεί να κατευθύνει τα συναισθήματα, τις διαθέσεις και τις πράξεις άλλων ανθρώπων. Η ανθρώπινη παγκόσμια ιστορία αυτό μας έχει διδάξει! Η χειραγώγηση μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα, μπορεί να είναι ένα μπουκαλάκι με άρωμα, μία εταιρία σε ρόλο φιδιού και λογότυπο ένα δαγκωμένο μήλο, μπορεί να είναι μία ομάδα, μία θρησκεία, μόδα, ακόμα και μια εθνικότητα.
Δεν αρκεί όμως να μπορείς! Η διαμόρφωση των συνειδήσεων γίνεται από τους έχοντες δύναμη να το κάνουν και όχι από τους έχοντες την ικανότητα. Η ικανότητα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και τώρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλό μάρκετινγκ!

Δεν σας φαίνεται παράξενο το ότι εκπαιδεύονται άνθρωποι να έχουν αυτό το ρόλο; Στην, θεωρητικά, ανώτατη εκπαίδευση, υπάρχουν πανεπιστήμια που δίνουν μορφωτικό πρόσημο στην ικανότητα κάποιου να μπορεί να διαμορφώνει επιθυμίες και να δημιουργεί ανάγκες. Ότι η αναγνώριση σε κάποιον έρχεται με ορμή τρένου, όταν αυτός κατορθώνει να πουλήσει κάτι με ελάχιστη πραγματική αξία ακριβά!Η εξαπάτηση, έγινε ικανότητα, έγινε δίπλωμα, έχει αναγνώριση, δημιουργεί ευκαιρίες και εσχάτως έγινε τέχνη! Ναι, αγαπητοί μου! Είτε μιλάμε για την τέχνη της εξαπάτησης, είτε για την εμπορευματοποίηση της τέχνης είναι το ίδιο κλούβιο αυγό, είτε μου το πλασάρεις σαν βραστό, είτε σαν πασχαλινό.
Εφόσον έχεις στη διάθεση σου τα κατάλληλα εργαλεία και ένα ισχυρό κίνητρο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα πλάνο και ένα στόχο. Καλώς ήρθατε στο μεγάλο μας παγκόσμιο εμπορικό κέντρο! Το ταξίδι στον ψεύτικο κόσμο ξεκινά! Στην πλαϊνή θήκη διατίθενται δωρεάν σακούλες για εμετό.
Οπότε τι κάνεις; Δημιουργείς μια ανάγκη! Ο πιο εύκολος τρόπος να γεννήσεις μια ανάγκη είναι να δημιουργήσεις μια αίσθηση έλλειψης. Έλλειψη νιώθεις όταν έχει κάτι κάποιος άλλος και δεν το έχεις εσύ. Καταλήγεις να θες αυτό το κάτι, θες να γίνεις ο άλλος που το έχει και να καλύψεις το κενό που σου δημιουργεί αντάρα στο στομάχι.
Το μαγικό είναι ότι νιώθεις πως το συναίσθημα σου είναι πηγαίο, δεν νιώθεις εξαπατημένος! Αισθάνεσαι ότι πάντα υπήρχε μέσα σου αυτή η ανάγκη αλλά τώρα κατάφερες να το δεις καθαρά.
Όμορφα, δημιούργησες ένα συναίσθημα αλλά και ένα στρατιώτη. Νιώθει κτήμα του την αίσθηση και αυτονόητο το δικαίωμα στην ικανοποίηση που μπορεί να του προσφέρει ένα πυροτέχνημα
.
Το θέλει, το πιστεύει και είναι έτοιμος να παλέψει και να ιδρώσει προκειμένου να το αποκτήσει ή να το διατηρήσει.
Για κάτσε ρε αγκαθάκι, εγώ είμαι Έλληνας, είμαι Χριστιανός, είμαι Ολυμπιακός, είμαι δεξιός και είναι επιλογή μου!
Είναι όντως επιλογή σου;
Συμβουλή προς ναυτιλλομένους : Μη σταματήσεις ποτέ να αμφισβητείς τα πάντα!
Και έτσι όπως χαζεύαμε τα αστέρια, έπεσε ένα φωτεινό! Γεννήθηκε ένας πόθος, ένας πόθος σκοτεινός και ξαφνικά, ευτυχώς, ήρθαν τρεις μάγοι στην παραλία με πολλά δώρα! Μου υποσχέθηκαν ότι θα μου τον σβήσουν τον πόθο…ότι πάρεις 5 €.

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα