Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ευστάθιος Μπούκουρας: «Μου έχουνε λείψει οι ύπνοι στη βουλή!»

vouleutis2
Με δηλώσεις οι οποίες σίγουρα θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν έντονα, τόσο στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής όσο και στο σύνολο του ελληνικού πολιτικού κόσμου,  κάνει τη δημόσια εμφάνισή του ξανά ο προφυλακισμένος πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κορινθίας Ευστάθιος Μπούκουρας ο οποίος παραμένει για έκτο συνεχόμενο μήνα έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου.
Ειδικότερα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κορινθίας μέ δηλώσεις του σε γνωστή ελληνική δημοσιογραφική ιστοσελίδα το μεσημέρι της Τετάρτης, τόνισε ότι ο κυριότερος λόγος που τον κάνει να στενοχωριέται και να πονάει αβάσταχτα που απουσιάζει τους τελευταίους μήνες από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, είναι το γεγονός ότι στερείται αδικαιολόγητα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τον απολαυστικό ύπνο που απολάμβανε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις της Βουλής των Ελλήνων.

Όπως δήλωσε ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής, ο τελευταίος σοβαρός ύπνος που κατάφερε να απολαύσει ως άνθρωπος ήτανε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ευρείας κοινοβουλευτικής συζήτησης που είχε την τύχη να παρευρεθεί,  η οποία χρονολογείται λίγες μέρες μόλις πριν πάρει τον δρόμο για τις φυλακές. Εκείνη την ημέρα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είχε κυριολεκτικά «κοιμηθεί σαν πουλάκι!»
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο site που παραχώρησε τις επίμαχες δηλώσεις, έχει καταθέσει αλλεπάλληλες φορές αίτημα στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να του επιτρέψει να παρευρίσκεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα στην βουλή όταν αυτή συνεδριάζει, προκειμένου να αναπληρώνει κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, τον ύπνο που χάνει μέσα στη φυλακή!
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των επίμαχων σημερινών δηλώσεων του Ευστάθιου Μπούκουρα:
«Δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα. Έχω να κοιμηθώ σοβαρά σαν άνθρωπος τόσους μήνες. Μου έχουνε λείψει αφάνταστα οι ύπνοι που έριχνα κάθε φορά που έδινα το παρόν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τέτοιους ποιοτικούς ύπνους δεν πρόκειται να ξαναρίξω ποτέ όσο βρίσκομαι έγκλειστος εδώ μέσα.
Βγάλτε με επιτέλους έξω να πηγαίνω στη Βουλή και να κοιμάμαι και εγώ σαν άνθρωπος. Τα παιδιά μου δεν μπορούν να με βλέπουν άλλο άϋπνο. Με κοιτάνε στα μάτια κάθε φορά που τα βλέπω και με ρωτάνε:
Πατέρα πότε θα σε αφήσουν ελεύθερο για να πας στη βουλη να κοιμηθείς; Τί να τους πώ; Πείτε μου εσείς!»
AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα