Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Πες μου τι σχέση έχεις, να σου πω αν το μέγεθος μετράει


Δεν πάει να χτυπιόμαστε σε κάθε σχετική συζήτηση, ότι το σεξ είναι κάτι πιο περίπλοκο από μια απλή μεζούρα; Οι απανταχού επιστήμονες απ΄ότι φαίνεται θα χώνονται για πάντα στα εργαστήρια τους ερευνώντας το θέμα βάσει εκατοστών. Ε, μετά δε φταίμε εμείς καλοί μου που σας τρελαίνουμε, τα θέλετε και τα παθαίνετε.
Η πιο πρόσφατη απόπειρα να βγει μια άκρη, στο μέγιστο ερώτημα αν το μέγεθος τελικά μετράει, έγινε στην Καλιφόρνια από το Πανεπιστήμιο UCLA όπου επιστράτευσαν μέχρι και 3D εκτυπωτές για καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάζοντας τα συμπεράσματα στην αρχή, παραξενεύτηκα που προέκυψε κάτι συγκεκριμένο. Προχωρώντας, όμως, τα πράγματα μπερδεύτηκαν - αλίμονο για γυναίκες μιλάμε - και οι ειδικοί μας την είπαν και από πάνω ότι είμαστε υπερβολικές.

Για το μάκρος, σου λέει, έχουμε αποφασίσει ότι προτιμούμε γύρω στα 15,2 εκατοστά. Για το πάχος όμως, το σκεφτόμαστε διαφορετικά ανάλογα με το τι πρόκειται να γίνει με το αρσενικό που χουμε απέναντι (ή και πάνω) μας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με την έρευνα, οι γυναίκες αγαπάμε λίγο πιο... παχουλές εκδόσεις αν πρόκειται για εμπειρία μιας βραδιάς, αλλά για μακροχρόνια σχέση έχουμε μια τάση να προτιμούμε πιο αδύνατα... μοντέλα.

Δηλαδή για να καταλάβεις, υπήρξαν 41 γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτή την έρευνα και επέλεξαν το τάδε μόριο για μακροχρόνια σχέση, και το άλλο για one night stand.
Αν και οι επιστήμονες δεν έλυσαν τον γρίφο γιατί υπήρξε τέτοιος διαχωρισμός, δικαιολόγησαν αυτή την αγάπη για τα τροφαντά μόρια με ανατομικές λεπτομέρειες.

Τέλος πάντων, ας πούμε ότι όλα καλά μέχρι εδώ, τα πράγματα φαίνονται αρκετά συγκεκριμένα και οι επιστήμονες είναι στο πλάι μας. Μέχρι που... μάλλον εκνευρίζονται στο δεύτερο μέρος της έρευνας, καθώς όλα τα παραπάνω γίνονται λίγο σχετικά.

Όπως έδειξε λοιπόν, 10 λεπτά μετά την εμπειρία μας με ανδρικό μόριο, τείνουμε να λέμε ότι είχε μεγαλύτερο μέγεθος από ότι στην πραγματικότητα. Ε, εμμέσως συμπεραίνουν ότι δε ξέρουμε τι μας γίνεται.


Για να μπερδέψω ακόμα πιο πολύ όποιον προσπαθεί να βγάλει κάποια άκρη, προηγούμενες έρευνες σχετικά με το αν μετράει το μέγεθος είχαν εξίσου μπερδεμένα αποτελέσματα.

Το 2012 μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 300 γυναίκες, έδειξε ότι το 60% δεν ενδιαφερόταν για το μέγεθος, αλλά εκείνες που είχαν περισσότερους κολπικούς οργασμούς είχαν μια προτίμηση σε μεγαλύτερα μόρια. Άλλη μελέτη έδειχνε ότι μετράει μεν το μέγεθος, αλλά ανάλογα με το ύψος και το πάχος του άντρα. Πολλές κοπέλες, και μιλάω εγώ σαν επιστήμονας τώρα, δεν δίνουν δεκάρα όταν είναι ερωτευμένες και ευτυχισμένες.

"Οι άντρες που σκέφτονται να κάνουν αυξητική πέους, μάλλον δε χρειάζεται, γιατί οι γυναίκες έχουν μια τάση να υπερεκτιμούν το μέγεθος".
Αυτό τόνισε μια ερευνήτρια του UCLΑ παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα της νέας μελέτης. Δεν ήμουν εκεί, ελπίζω όμως γενικότερα να πρότεινε στους άντρες να εστιάσουν σε άλλα σημεία και όχι στο παντελόνι τους.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα