Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Τι πραγματικά σημαίνει η ηλικία μας;

Τι πραγματικά σημαίνει η ηλικία μας;

Μια νέα ιστοσελίδα με τίτλο “You' re getting old” μας δείχνει τι πραγματικά σημαίνει η ηλικία μας. Τα δεδομένα που προκύπτουν, μόνο από την ημερομηνία της γέννησής μας, είναι πράγματι εντυπωσιακά.
“Μεγαλώνεις”. Ο τίτλος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αν και αποθαρρυντικός, τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αμέτρητων ανθρώπων. Βάζοντας την ημερομηνία γέννησης, η σειρά δεδομένων που προκύπτει, εξηγεί γιατί οι χρήστες καθηλώνονται στο συγκεκριμένο site. 

Τα χρόνια που έχουμε ζήσει σε ημέρες, ο αριθμός των φορών που έχει χτυπήσει η καρδιά μας, οι ανάσες που έχουμε πάρει από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα, οι τροχιές που έχει διαγράψει η σελήνη γύρω από την Γη με βάση την ηλικία μας, αλλά και ένα γράφημα θανάτου που δείχνει πόσα άτομα που έχουν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία με εμάς, βρίσκονται εν ζωή, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μαθαίνει όποιος πληκτρολογήσει την ημερομηνία γέννησής του.
Παράλληλα, η περιγραφή ιστορικών γεγονότων που συνέβησαν την ημέρα που γεννηθήκαμε και η ταξινόμηση κάποιων άλλων που συνέβησαν όταν ήμαστε μωρά, παιδιά, έφηβοι, στη δεκαετία των 20 παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για να πάρετε μια γεύση, όταν γεννήθηκα, υπήρχαν ακριβώς 5.205.661.485 άνθρωποι πάνω στη γη, ενώ σήμερα οι άνθρωποι που είναι ζωντανοί είναι 7.239.968.673.  
Πέρα από μια μικρή αίσθηση άγχους που χτίζεται από το πέρασμα του χρόνου, οι πληροφορίες που δίνονται είναι μοναδικές. Αξίζει να το δοκιμάσετε. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα