Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

«Έφυγε» ο Άρης Σταθάκης ο άνθρωπος που μας έμαθε την οδική ασφάλεια (φωτό & βίντεο)



Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών απεβίωσε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Β' Αθηνών Αρης Σταθάκης. Ο δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου και πρώην μέλος του ΕΣΡ, μαχόταν αξιοπρεπώς, επί χρόνια, με προβλήματα υγείας αλλά τελικά νικήθηκε.



Ο Άρης Σταθάκης αδιαμφισβήτητα ήταν από τους ανθρώπους που γνώριζαν τα μυστικά της οδήγησης από πρώτο χέρι. Άλλωστε, η οδική ασφάλεια τον ενδιέφερε πάντα καθώς, όπως έλεγε, δεν μπορούσε να βλέπει ένα παιδάκι να πεθαίνει στην άσφαλτο και να αδυνατεί να κάνει κάτι για να το σώσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησε τη δημοσιογραφία για την πολιτική.

Δέχθηκε, όπως είχε παραδεχθεί, την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και τελικά πήγε στη Βουλή επειδή του ζήτησαν να συνεχίσει από τη «μέσα πλευρά» τις προσπάθειες που έκανε για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.


Βιογραφικό
Ο Άρης Σταθάκης γεννήθηκε στον Ασωπό Λακωνίας στις 25 Μαρτίου 1943. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.Το επάγγελμα που δηλώνει είναι δημοσιογράφος. Έχει σπουδάσει στην Ανωτάτη Βιομηχανική.
Εξελέγη Βουλευτής της Β΄Αθηνών με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004 και του 2007.
Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων 1999 & 2003, εκπρόσωπος Τύπου Δήμου Αθηναίων 2001-2003, πρόεδρος του Οργανισμού Οδικής Ασφάλειας του Δήμου Αθηναίων από το 2000, πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ελέγχου στάθμευσης από το 2003, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας από το 1996, πρόεδρος Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτων, αντιπρόεδρος 1990-1992, γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων 1975-1977/1980-1984, οδηγός αγώνων αυτοκινήτων 1968-1984.
Έχει συνεργαστεί με την εφημερίδα "Απογευματινή", τα περιοδικά "Πίστες και Δρόμοι", "Auto-Εξπρές", "4 Τροχοί", "Car & Driver", κλπ. Επίσης, έχει συνεργαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές με την "ΕΤ-1" και τον "Αντέννα" και σε ραδιοφωνικές εκπομπές ως ανταποκριτής της ολλανδικής ραδιοφωνίας NOS, με την ΕΤ-1 και τον ΑNTENNA. Το 1992 πήρε το βραβείο Δημοσιογραφίας "για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, με το σκεπτικό ότι "έμαθε τους Έλληνες να φορούν ζώνες ασφαλείας και κράνη".


eirinika

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα