Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΦΩΤΙΑ ΤΑ TWITTER ΚΑΙ ΤΑ FACEBOOK


Το κορίτσι αυτοκτόνησε, στα 19 του χρόνια. Πόσοι απ' αυτούς που την έσπρωξαν να τελειώσει τόσο πρόωρα τη ζωή της αξίζουν για εκτέλεση; Να τους στήσεις στον τοίχο και από τα 11 μέτρα να τους καθαρίσεις. Γράφω και εννοώ κάθε λέξη, χωρίς θυμό. Ό, τι διαβάζεις μου βγήκαν στην ψύχρα.
Μια Αμερικανίδα 19χρονη φοιτήτρια βιολογίας στο πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν έπαιξε σ' ένα πορνό. Δικαίωμά της. Δεν σε αφορά. Ούτε αδελφή σου είναι, ούτε καν γκόμενά σου, που σημαίνει ότι δεν σ' έθιξε, δεν σε προσέβαλε.
Αν δεν το αντιλήφθηκες, βάζουμε στη σέντρα την πρώτη αρρώστεια του αιώνα σας. Να θεωρεί ο κάθε, επειδή κρατάει στα χέρια του ένα κωλοεργαλείο, ότι έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται όπως γουστάρει και σε βάρος οποιουδήποτε. Είπαμε. Η Νο1 σύφιλη της εποχής σας.

Δεκάδες φοιτήτριες από καλές οικογένειες το ρίχνουν στις βύζητες. Δεν είναι πόρνες, πέφτουν στην πορνεία από ανάγκη οικονομική. Για τα φράγκα. Προσωπική υπόθεση, όχι δική σου. Συμφωνείς, διαφωνείς, έχεις ή, όχι κατανόηση, αδιάφορο. Ενδιαφέρει, όμως, αν στραφείς προσωπικά εναντίον κάποιου, κάποιας που δεν σε προκάλεσε.
Η συγκεκριμένη 19χρονη Alyssa έλαβε μέρος σε τσόντα που έπαιξε σε ιστοσελίδα και την ανεγνώρισαν συμμαθητές της από το λύκειο. Αυτό ήταν. Την έβγαλαν παράρτημα. Στην ημερησία διάταξη. Πήραν φωτιά τα twitter και τα facebook. Και δεν σταμάτησαν να την διασύρουν και να την σχολιάζουν.
Δεν άντεξε η κοπέλλα. Με μια σφαίρα στο κεφάλι τους έκανε το χατήρι. Ήθελαν το χαμό της; Σε καμμία περίπτωση. Μιλάμε για μαλάκες, το πιο επικίνδυνο είδος. Ο μαλάκας δεν θέλει κάτι. Ούτε έχει συναίσθηση τι κάνει. Μαλάκας είναι.
Φοβερό να μην ασχολείται κάποιος με τον εαυτό του και να παρεμβαίνει, μάλιστα χυδαία, στην προσωπική ζωή του αλλουνού. Να τον ειρωνεύεται, να τον ξευτυλίζει, να του κάνει κριτική, κι όλα αυτά στην πλάκα. Για την πλάκα του ο μαλάκας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα