Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

SpeedyFox : Τριπλασιάστε την ταχύτητα του Firefox με ένα μόνο κλίκ

Ο Mozilla Firefox σύμφωνα με την γνώμη εκατομμυρίων χρηστών είναι μακράν ο καλύτερος και  πιό πλούσιος σε χαρακτηριστικά Browser, όμως με το πέρασμα του χρόνου επιβραδύνεται σημαντικά η ταχύτητά του  και σε πολλές περιπτώσεις αργεί να φορτώσει κατά την εκκίνηση.

Αυτό είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα και συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό λόγω του κατακερματισμού των βάσεων δεδομένων. Το SpeedyFox είναι ένα ολοκαίνουργιο μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που διορθώνει αυτό το πρόβλημα με ένα μόνο κλικ.

Φαίνεται απίστευτο, αλλά μετά την βελτιστοποίηση του Firefox σας, θα αντιληφθείτε αμέσως την διαφορά αφού όλα θα τρέχουν αισθητά πιο γρήγορα. Η τελική του ταχύτητα μπορεί να είναι ακόμη και μέχρι 3 φορές πιο γρήγορη απ΄ότι ήταν πρίν.  

Το πρόβλημα της καθυστέρησης παρατηρείται επειδή ο Firefox (και μερικές φορές τα add- ons που τον συνοδεύουν) χρησιμοποιούν βάσεις δεδομένων SQLite για να αποθηκεύσουν ρυθμίσεις τους. Κάποια στιγμή όταν αυξηθούν πολύ σε μέγεθος ο Firefox αρχίζει να επιβραδύνει και να  δουλεύει αργά.  Αυτό που κάνει το SpeedyFox  είναι  να συμπυκνώνει αυτές τις βάσεις χωρίς όμως να χάσει τα δεδομένα. 

Μόλις εγκατασταθεί, ανιχνεύει αυτόματα το προεπιλεγμένο προφίλ του Firefox σας. Εάν έχετε περισσότερα από ένα προφίλ, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε να βελτιστοποιήσετε από το drop-down μενού. Αν έχετε φορητή έκδοση του Firefox, επιλέξτε διαδρομή προφίλ σας με το χέρι με την επιλογή "Προσαρμογή ..." προφίλ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί Speed Up Firefox. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


SpeedyFox 2.0.7

lovefortechnology

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα