Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΟΥΝ!!!! Part5!!!!

1
Φτάσαμε στο 5ο άρθρο με πολλά στοιχεία τα οποία είναι δύσκολο κάποιος να τα βρει. Όχι!!!! Δεν τα έχω βρει εγώ και τα ποιο πολλά δεν τα έχω γράψει εγώ εκτός από κάποιες ερωτηματικές επεμβάσεις όπου κάνω αλλά και σε κάποια που συμπληρώνω…..!!!! Το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι το ποιος τα έγραψε αλλά το τι έγραψε!!!! Το τι ειπώθηκε και το τι έμεινε!!!! Το να βρίσκει κανείς στοιχεία για την κρυφή ιστορία του πλανήτη δεν και κάτι το εύκολο…. Ας συνεχίσουμε λοιπόν:
SAMAN LYCAN
Θα ξεκινήσω με ένα δικό μου παραλήρημα…. Ας το ονομάσω παραλήρημα!!!! Η ιστορία είπαν μεγάλοι Ιστορικοί θέλει ξανά γράψιμο. Αυτοί που μας κυβερνάν οι ερπετοειδείς χιλιάδες χρόνια έκαναν τις θρησκείες και μέσο αυτών μας ελέγχουν χωρίς πόλεμο, χωρίς τίποτα!!!! 
Μας αδρανοποίησαν και την επίφυση για να μην θυμόμαστε την καταγωγή μας, ότι χειρότερο μπόρεσαν να κάνουν στο ανθρώπινο είδος!!!! Μας λένε ότι ο Αδάμ έγινε πριν από 5.500 χρόνια και η Εύα από το πλευρό του Αδάμ (κλώνος)!!!! Αλλά ψέμα και στην ημερομηνία αλλά και το ότι η Εύα δεν έγινε από τα πλευρά του Αδάμ γιατί η γυναίκα έχει διαφορετικό DNA ( όλες οι γυναίκες του κόσμου έχουν διαφορετικό DNA από τους άνδρες!!!! Βάζω στοίχημα ότι αυτό δεν το ξέρατε!!!!! ) ενώ σαν κλώνος έπρεπε να είχε το ίδιο !!!!
Μας μάθανε ότι η ιστορία ξεκίνησε πριν 6-7 χιλιάδες χρόνια !!!! Τώρα ανακαλύπτουμε σιγά σιγά και με ευρήματα τα οποία έρχονται στην επιφάνεια ότι δεν είναι έτσι. Όταν πέφτει μια πυρηνική βόμβα τότε το έδαφος υαλώνεται λόγω της πολύς υψηλής θερμοκρασίας που παράγεται. Τέτοια υαλωμένα μέρη βρίσκονται σε αρκετά σημεία της γης!!!! Ονομάζονται τεκτίτες!!!! Τους τεκτίτες τους σχηματίζουν και οι μετεωρόλιθοι και οι κεραυνοί….. όπως έχω ξαναπεί και γράψει σε άρθρο μου για τους πυρηνικούς πολέμους στην αρχαιότητα, όσοι θέλουν να διαβάσουν για αυτό πατήστε ΕΔΩ!!!!

Στους μετεωρόλιθους έχουμε και την ¨λακκούβα¨ από την πτώση του. Στους κεραυνούς σχηματίζουν τεκτίτες πάντα σε σχήμα ρίζας δένδρου!!!! Η πυρηνική βόμβα σχηματίζει τεκτίτη σε όλη την επιφάνεια εκεί που έπεσε!!!! Συνήθως έχει πρασινωπό χρώμα .(φωτό κάτω). Τις ατομικές βόμβες ξέρουμε που τις ρίξανε!!!! Περιέργως βλέπουμε τεκτίτες και σε μέρη που δεν έριξαν πυρηνικές βόμβες και όταν μετρούν την ραδιενέργεια σε κείνα τα μέρη έχουν κάπου 50 φορές μεγαλύτερη από το κανονικό!!!! Η μόνη λύση για το πρόβλημα αυτό ,είναι ότι ρίφθηκαν πυρηνικές βόμβες και στο παρελθόν, μα κανείς δεν κάνει κουβέντα για αυτό εκτός από κάποιους ερευνητές και κάποιους λιγοστούς αρχαιολόγους όπου κάνουν έρευνα με την παράδοξη πλευρά και όχι με την συμβατική!!!! Είναι αδύνατο να πετύχει ο άνθρωπος την θερμοκρασία αυτή, χωρίς την πυρηνική βόμβα!!;!! Ο πατέρας της πυρηνικής βόμβας Οπενχάιμερ όταν ρωτήθηκε αν ήταν η πρώτη φορά που έγινε ρίψη ατομικής βόμβας, απάντησε ότι στην σύγχρονη εποχή ναι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παλιότερα έχουν γίνει . Κατείχε καλά τις Βέδες, τα ιερά βιβλία των Ινδών που γράφουν για ιπτάμενες μηχανές τις ονομαζόμενες Βιμάνες, που έριχναν φωτιά καίγοντας τα πάντα και σχημάτιζαν στον ουρανό μανιτάρι και πολλοί πέθαιναν από το δηλητήριο …… Κάτω τεκτίτης.
TEKTITIS
Τι να πει κανείς όταν υπάρχουν αποδείξεις από πολιτισμούς όπου ήταν πιο εξελιγμένοι από εμάς και προσπαθούνε οι Χολιδοκέφαλοι Σαυρήτες Ερπετόμορφοι Δρακόντειοι να αποκρύψουν τα πάντα από αυτές τις αρχαίες ιστορίες!!!! Ο λόγος είναι ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να θυμηθεί και να μάθει το παρελθόν του ώστε να ζει κάτω από μια αόρατη σκλαβιά πιστεύοντας ότι είναι ελεύθερος μα στην ουσία είναι δέκα φορές ψυχοφθοροδέσμιος από ότι ήταν στο παρελθόν!!!! Βλέπετε οι Χολιδοκέφαλοι είναι πολλοί ποιο λίγοι από εμάς μα είναι σε θέσεις κλειδιά αλλά και επωφελούνται από την αλαζονεία του ανθρώπου την ηλιθιότητα αλλά και την προδοτική συμπεριφορά στο ίδιο του το είδος!!!! Βλέπετε οι προδότες ήταν πάντα της μόδας και οι άνθρωποι μας αρέσει να είμαστε ασορτί με την μόδα!!!!
Τσανακογλύφτες ολικής, ρημαδόχνωτοι που γεννήθηκαν στην σκιά της φοβέρας, εμμετοποιοί του ανθρώπινου γένους και είδους, έμποροι του τρόμου και καθηγητές της προδοσίας της αλαζονείας και της καθοδηγουμένης τρομολαγνίας!!!! Εκπαιδευμένοι βρομόχνωτοι στου σκοταδιού την χάρη σέρνοντας την κατάρα των χαμένων ψυχών πίσω τους μην βρίσκοντας αέρα να αναπνεύσουν και ελευθερία να χαρούν υποκύπτουν στα αφεντικά τους που λυσσαλέα θέλουν να υποδουλώσουν με κάθε κόστος μια και καλή το ανθρώπινο είδος!!!! Και με τον << Μαν-Η-Του >> και τον Ιησού Χριστό το έχουν ήδη μισό -καταφέρει με την Νέα Τάξη Πραγμάτων, και οι άνθρωποι σκύβουν το κεφάλι στους όμοιους τους όπου τους πνίγουν στις εμετικές αλαζονικές σκέψεις τους και τις προδοτικές πράξεις τους πουλώντας την ανθρώπινη ζωή ποιο φτηνά από ένα κιλό βαμβάκι όπου θα επουλώσει κάποιου φουκαρά τις πληγές!!!!
Το μεγαλύτερο κρίμα για τον άνθρωπο είναι ότι δεν πιστεύει, δεν πιστεύει σε αυτήν την μέγα συνομωσία από τους << αόρατους >> Χολιδοκέφαλους τρομολάγνους αφέντες τους, δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ποιο πάνω από αυτούς και όλα τα ρίχνουν στο φταίξιμο κάποιων ανθρώπων όπου κυβερνούν τα έθνη!!!! Τόσο μεγάλοι οι άνθρωποι στην ψυχή και στην σκέψη μα τόσο πικρόχολοι και απελπιστικά παρακατιανοί ως απελπιστικά μονόχνοτοι όταν πρόκειτε να πιστέψουν ότι κάποιος ή κάτι είναι πάνω από αυτούς!!!! Δυστυχώς οι << αόρατοι >> Χολιδοκέφαλοι αφέντες τους, τους έκαναν έτσι με την πάροδο των χρόνων ….. να ξεχάσουν και να μην πιστεύουν σε τέτοια θέματα αμφιβάλλοντας ακόμα και για την ίδια τους την υπόσταση!!!! Το έκαναν αυτό βρίσκοντας απομεινάρια της ανθρώπινης ύπαρξης γεννημένα μέσα στα βαθύσκιωτα εκείνης της εποχής, δίνοντας τους τίτλους και βοηθώντας τους να γενούν βασιλιάδες και άρχοντες τόπων μα και συνάμα τιμωροί στο είδος τους κατακτώντας και σφάζοντας εκατομμύρια για να γεμίζουν τα πιάτα των αφεντικών τους και αυτοί να περνάνε καλά!!!! ΩΩΩ!!!! Το ξέρουν τι κάνουν… το ξέρουν και το γνωρίζουν πολύ καλά, μα κοιτάνε το πώς να περπατάνε στις χρυσοσκαλισμένες κλωστές του ήλιου αποφεύγοντας τις σκιές όπου ζουν οι άνθρωποι!!!!
Ξεχάσατε τις συμμαχίες σας άνθρωποι!!!! Ξεχάσατε ποιοι ήταν με το μέρος σας και παρόλο που υπήρξαν άνθρωποι και έγραψαν για αυτά έστω και σαν παραμύθια ακόμα χλευάζετε την ύπαρξη τους!!!! Ξωτικά ( Νύμφες ), Νάνοι, Λυκάωνες, Λυθρηστόνιοι, Αργκαθιανοί, Κένταυροι, Γοργόνειοι, Αεροβάτες, Νύχτιοι, Αγγελόμορφοι του Σείριου, ξεχάστηκαν με μιας για να τους θυμάστε ως παραμύθια και να τους θεωρείτε ανύπαρκτους και μόνο ζωντανούς στην φαντασία κάποιου!!!! Πολλοί από εσάς πιστεύουν ότι είναι το χρυσό γένος αυτό που ζει η ανθρωπότητα ΛΑΘΟΣ!!!! Δεν υπάρχουν γένη οι προδότες τα ονόμασαν έτσι για να αμφιβάλει ο άνθρωπος ποιο πολύ όταν θα ψάχνει την πορεία του στην πάροδο των χιλιετηρίδων!!!! Το μόνο που σας νοιάζει είναι το τι έκανε το έθνος σας σαν απόγονοι στην αρχαιότητα και να καυχιέστε με την τελειότητα τους ενώ σήμερα δεν έχετε φτάσει ούτε του άστρου τους την κόχη!!!! Η αλαζονεία στο μεγαλείο της ψάχνοντας χαμένες ευκαιρίες αντί να μάθετε από αυτούς και να πράξετε ανάλογα ώστε να βρείτε εκείνη την χρυσή εποχή και να ξανά φουντώσετε το σθένος σας!!!! Να ξανά φτιάξετε ήρωες ακόμη και ημίθεους και να μπορέσετε να κερδίσετε και πάλι τις παλιές σας συμμαχίες!!!! Μα τι λέω….. ποιος θα με ακούσει!!!! Μακάρι έστω και ένας να καταλάβει το τι λέω….θα σωθείτε!!!! Μα αν δεν καταλάβετε δυστυχώς είστε καταδικασμένοι να ζήσετε προς βρώση εσείς και οι απόγονοι σας!!!! Τώρα γίνεται κρυφά…. Λίγοι γνωρίζουν…. Μα περιμένετε σε 20 με 50 χρόνια που τα σχέδια των Χολιδοκέφαλων Δρακονιανών Ερπετόμορφων θα έχουν πραγματοποιηθεί θα γίνεται πλέον φανερά!!!! Θυμηθείτε τα λόγια μου στους καιρούς εκείνους διότι εγώ δεν θα υπάρχω…. Θα έχω φύγει…..!!!! Τότε θα είναι πολύ αργά….. πάρα πολύ αργά, και θα λέτε ο τρελός είχε δίκιο μα ποιος τον άκουγε!!!! Μακάρι να βγω γλαφυρός ψεύτης και φαντασιόπληκτος οδυνηρός λιμοκοντόρος της φανταστικής λογοτεχνίας!!!! Μα είναι φαντασία αυτά που ζούμε!;! Είναι λογοτεχνία όλα αυτά που γίνονται!!;!! Και αυτά που θα έρθουν πως θα τα ονομάσετε μέσα από την παραπληροφόρηση όπου κάνουν οι εμετικοί προδότες του είδους σας!;! Λογοπαίγνιο!!;!! Ένας μακάρι να με πιστέψει!!!! Ένας !!!!
Φτάνει μέχρι εδώ το παραλήρημα ας συνεχίσουμε με το θέμα μας …. Όχι ότι αυτά που είπα δεν ήταν στο θέμα μας μα για να δούμε παρακάτω:
Διαβάστε τι έγραψε η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», σε ένα δημοσίευμά της με τίτλο: «Ο Αλέξανδρος των λαών», όπου υπάρχουν πολλοί μύθοι ή θρύλοι γύρω από τη μεγάλη αυτή μορφή του Έλληνα Μακεδόνα Στρατηλάτη – και όχι μόνο!..
Ο ΟΡΟΣ «μύθος» (1), όπως είναι σε όλους γνωστό, σημαίνει μια πλαστή ιστορία, μια φανταστική διήγηση, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε σε πολλά ελληνικά εγκυκλοπαιδικά λεξικά. Η λέξη χρησιμοποιήθηκε από τους τραγικούς για να δηλώσει την υπόθεση τής τραγωδίας («ο μύθος τού Οιδίποδος») και στους νεότερους χρόνους την υπόθεση δράματος, έπους ή μυθιστορήματος.
Θα ήταν αδύνατο, λοιπόν, για έναν «μύθο», όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, ο θρυλικός Στρατηλάτης όλων των εποχών, να μη δημιούργησε τους δικούς του μύθους ή μυθοπλασίες, όπως ακριβώς το παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», που αναδημοσιεύει το περιοδικό «Αρχαιολογία», και το οποίο μιλάει γι’ αυτούς τους μύθους. Το δημοσίευμα έχει ως εξής:
Ο Αλέξανδρος των λαών
[01/03/2011]
1O Μ. Αλέξανδρος σε μυθικές περιπλανήσεις, μικρογραφία χειρόγραφου.
Αναζήτησε τη χώρα όπου τεράστια μυρμήγκια σκάβουν για χρυσάφι, συνάντησε Κενταύρους και Δράκοντες, είχε περιπέτειες με τις Αμαζόνες. Επινόησε μια πτητική μηχανή, αναζήτησε τον τάφο του Αδάμ, πήρε από τον Σολομώντα το βιβλίο της σοφίας και το παρέδωσε στον Αριστοτέλη, έγινε ακόμα και μωαμεθανός!
Το πώς η ιστορία του Αλεξάνδρου εμφανίζεται σε θρύλους των Αράβων, Αρμενίων, Βουλγάρων, Άγγλων, Αιθιόπων, Εβραίων, Μογγόλων, Σέρβων, Περσών κ.ά. εξετάζει το βιβλίο «Αλέξανδρος ο Μέγας- Από την Ιστορία στον θρύλο» (έκδοση του Πανεπιστημίου του Γέιλ), που υπογράφει ο Ρίτσαρντ Στόουνμαν (μετάφρ.: Μοσχή Φωτεινή, εκδόσεις Τόπος). Βιβλία με ανάλογο περιεχόμενο έχουν υπάρξει πολλά. Ωστόσο, όλα τερματίζουν την αφήγησή τους στο θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αντιθέτως, για τον Στόουνμαν, αυτό το γεγονός αποτελεί απλώς την αφετηρία. Στο βιβλίο συγκεντρώνονται πρώτη φορά εκατοντάδες περιπετειώδεις θρύλοι που οι λαοί ανέπλασαν στις εθνικές τους αφηγήσεις.
Πριν το όνομα του Αλεξάνδρου εμπλακεί στη διαμάχη Ελλάδας και Σκοπίων, η δική του καταγωγή είχε δώσει τροφή για εκατοντάδες θρύλους. Οι Αιγύπτιοι τον θεωρούσαν γιο του Νεκτανεβώ Β΄ (τελευταίος από τους ανεξάρτητους φαραώ της Αιγύπτου, ο οποίος ηττημένος εγκαταλείπει την Αίγυπτο). Σύμφωνα με κάποιους καταφεύγει στη Μακεδονία και ζητάει άσυλο στην αυλή του βασιλιά Φιλίππου. Εκεί ερωτεύεται τη βασίλισσα Ολυμπιάδα και χρησιμοποιώντας τον κυνισμό αλλά και τη μαγική του τέχνη, προσπαθεί να γίνει εραστής της. «Ο Νεκτανεβώ παροτρύνει τη βασίλισσα να συνευρεθεί με τον θεό Άμμωνα, που έχει μαλλιά και γενειάδα από χρυσό και κέρατα επίσης χρυσά που φύονται από το κεφάλι του». Συλλέγοντας βότανα από την εξοχή, «έφτιαξε ένα μείγμα, έπειτα έπλασε μία γυναικεία φιγούρα από κερί και έγραψε επάνω το όνομα της Ολυμπιάδας». Στη συνέχεια, «ψάλλοντας τις κατάλληλες μαγικές φράσεις, προκαλεί στην Ολυμπιάδα ένα ερωτικό όνειρο στο οποίο εμφανίζεται μία παρόμοια μορφή και την κάνει να προσμένει την επίσκεψη του ίδιου του θεού». Αργότερα «Έβαλε μία προβιά από το πιο απαλό μαλλί προβάτου με τα κέρατα ακόμα καρφωμένα στο κεφάλι. Τα κέρατα έλαμπαν σαν χρυσάφι. Είχε προμηθευτεί ακόμα ένα εβένινο σκήπτρο, έναν λευκό χιτώνα και ένα μανδύα που έμοιαζε με δέρμα ερπετού. Φορώντας τα, μπήκε στο υπνοδωμάτιο, όπου η Ολυμπιάς ήταν κρυμμένη κάτω από τα σκεπάσματα, κρυφοκοιτάζοντας διστακτικά. Τον είδε να μπαίνει, αλλά δεν φοβήθηκε, γιατί έμοιαζε ακριβώς με τον θεό στο όνειρό της. Οι λύχνοι ήταν αναμμένοι και η Ολυμπιάς σκέπασε το πρόσωπό της. Ο Νεκτανεβώ, αφήνοντας το σκήπτρο του στην άκρη, ανέβηκε στο κρεβάτι και συνευρέθηκε μαζί της. Έπειτα είπε: «Ηρέμησε γυναίκα, στη μήτρα σου κουβαλάς ένα αρσενικό παιδί που θα πάρει εκδίκηση για σένα και θα γίνει βασιλιάς και κυρίαρχος του κόσμου όλου. Έπειτα έφυγε από το δωμάτιο, κρύβοντας όλα τα εξαρτήματα της περιβολής του».
Στη ζωή του Αλέξανδρου η απουσία των γυναικών είναι καταφανής, αν και ο Στόουνμαν συγκέντρωσε κάποιες. Μια από αυτές θέλει τη βασίλισσα Θάληστρη των Αμαζόνων να επισκέπτεται τον Αλέξανδρο όταν εκείνος είχε στρατοπεδεύσει παρά τον ποταμό Τάναϊ (Ντον). «Η βασίλισσα έμεινε κοντά του δεκατρείς ημέρες, τόσες, δηλαδή, όσες να βεβαιωθεί ότι καρποφόρησε η συνεύρεση μαζί του (“συγγενέσθαι τεκνοποιΐας χάριν”)». Έτσι η Θάληστρις είναι η πρώτη από όλες τις Αμαζόνες για την οποία γνωρίζουμε τον πατέρα του παιδιού της (οι Αμαζόνες συνήθως κρατούσαν τους άνδρες περιορισμένους σε ένα νησί όπου τους επισκέπτονταν τακτικά προκειμένου να συνευρεθούν μαζί τους, πρακτική αντίστοιχη με εκείνη των Βραχμάνων, που έτσι εξασφάλιζαν τη διαιώνισή τους.)
Μια πιο άγνωστη ιστορία διασώζεται στον Κώδικα 197 στη Μονή Βαρλαάμ στα Μετέωρα καθώς και στον Σιναϊτικό Κώδικα στη Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά. Η ιστορία αφορά τον Αλέξανδρο και τη Σεμίραμι «Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την πριγκίπισσα Σεμίραμι ως υποψήφιος μνηστήρας. Όλοι οι μνηστήρες απειλούνται με εκτέλεση, εκτός αν απαντήσουν σε μία σειρά από γρίφους, των οποίων συνήθως η απάντηση έχει ηθικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα, όπως: “Με τι τρέφονται οι άγγελοι;” – “Με τις καλές πράξεις των ανθρώπων”. “Ποια αμαρτία φέρνει τον άνθρωπο στον Παράδεισο;” -”Αυτή για την οποία μετανοεί”». Ο θρησκευτικός χαρακτήρας αυτών των ερωτήσεων ταιριάζει απόλυτα με την εύρεση του Κώδικα σε ένα μοναστήρι και μάλιστα υποδηλώνει πιθανή συγγραφή από μοναχό. Φαίνεται, πάντως, ότι οι μοναχοί της Μονής Βαρλαάμ είχαν γενικότερο ενδιαφέρον για τη μορφή του Αλεξάνδρου, καθώς ανάμεσα στις τοιχογραφίες της μονής υπάρχει μία πολύ σπάνια απεικόνιση του Αγίου Σισώη που κοιτάζει τα οστά του Αλεξάνδρου.
Εκτός από τις ιστορίες που αφορούν -έστω και μεγεθυμένα- τα κατορθώματα του βίου του υπάρχουν και κάποιες που είναι εντελώς μυθοπλαστικές. Σε μία από αυτές περιγράφεται μια φανταστική επίσκεψη του Αλέξανδρου στην Ιερουσαλήμ:
«Εδώ οι κάτοικοι της Ιουδαίας ανησυχούν για την άφιξη του στρατού του Αλεξάνδρου… Οι αρχηγοί των Ιουδαίων αποφασίζουν να παραδοθούν με αξιοπρέπεια. «Οι ιερείς ντύθηκαν με τα επίσημα ενδύματά τους και βγήκαν να τον προϋπαντήσουν, μαζί με ένα πλήθος ακολούθων…
«Η εμφάνισή σας είναι θεϊκή. Πείτε μου, ποιο θεό λατρεύετε; Γιατί δεν έχω δει ποτέ ιερείς κανενός θεού να είναι έτσι ντυμένοι», είπε ο Αλέξανδρος. «Λατρεύουμε έναν θεό που έφτιαξε τη γη και τον ουρανό και τα ορατά και τα αόρατα. Κανένας θνητός δεν μπορεί να τον αποκαλύψει», απάντησε ο ιερέας. «Είστε άξιοι ιερείς ενός αληθινού θεού. Πορευθείτε εν ειρήνη. Ο θεός σας θα γίνει και δικός μου και η ειρήνη μου θα σας συντροφεύει. Δεν θα σας αντιμετωπίσω όπως τα άλλα έθνη, γιατί είστε υπηρέτες του αληθινού θεού”», λέει ο Αλέξανδρος. Αυτός πρέπει να είναι ένας από τους πιο γρήγορους προσηλυτισμούς στην ιστορία των θρησκειών…
Οι Αιγύπτιοι από την άλλη, έχουν αναπτύξει έναν μύθο που αφορά στον καταδυτικό κώδωνα του Αλεξάνδρου. «Όταν ιδρύθηκε η πόλη, το λιμάνι ήταν γεμάτο από θαλάσσια τέρατα που έβγαιναν κάθε νύχτα και κατέστρεφαν αυτά που είχαν χτιστεί την ημέρα. Γι αυτό, ο Αλέξανδρος έφτιαξε ένα γυάλινο καταδυτικό κώδωνα και κατέβηκε για να δει τι συνέβαινε. Πήρε μαζί του αρκετούς καλλιτέχνες. Όταν ξαναβγήκε στην επιφάνεια έφτιαξε μπρούντζινα αντίγραφα των τεράτων, όπως τα είχαν απεικονίσει οι καλλιτέχνες. Τα έστησε μπροστά στην προκυμαία και τρόμαξε τα τέρατα, που δεν ξαναενόχλησαν τους τεχνίτες».
Αντιθέτως, στον ιουδαϊκό πολιτισμό υπάρχει μία περιγραφή που απαξιώνει τον Αλέξανδρο, παρουσιάζοντάς τον ως κλέφτη και ολετήρα. «…όταν ο Αλέξανδρος κατέκτησε τα Ιεροσόλυμα, βρήκε τα βιβλία της σοφίας του Σολομώντα. Τα έδωσε στον δάσκαλό του, Αριστοτέλη, ο οποίος τα μετέφρασε στα ελληνικά και στη συνέχεια κατέστρεψε τα πρωτότυπα. Έτσι, όλη η σοφία της Δύσης προέρχεται από τη σοφία του Σολομώντα, την οποία ο Αριστοτέλης παρουσίασε ως ελληνική». Παρόμοιοι μύθοι αναφέρουν τον προσηλυτισμό του Μακεδόνα στη ζωροαστρική θρησκεία καθώς και τις αραβικές μεταφράσεις της ελληνικής επιστήμης που αρχικά ήταν περσική. «Οι ανεκδοτολογικές αυτές εικασίες ανακυκλώνονται έως σήμερα, σε σημείο που όλο το έργο του Αριστοτέλη να θεωρείται κλεμμένο από αφρικανικά χειρόγραφα τα οποία ο Σταγειρίτης ανακάλυψε στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας: αφαίρεσε τα ονόματα των πρωτότυπων συγγραφέων και τα αντικατέστησε με το δικό του».
Ενδιαφέρον επίσης έχει να παρατηρήσει κανείς πως ο μύθος μεταλλάσσεται και προσαρμόζεται σύμφωνα με τα κοινωνικά, πολιτικά και θρησκευτικά δεδομένα της κάθε εποχής. Για παράδειγμα, οι συγγραφείς της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας επέδειξαν μικρό μόνο ενδιαφέρον για τους θρύλους του κατακτητή, αλλά χρησιμοποίησαν τον ιστορικό Αλέξανδρο ως «εργαλείο» σκέψης και ως παράδειγμα τρυφηλότητας, αλαζονείας, καταχρήσεων και τυραννίας.
«Καθώς όμως η εποχή της αρχαιότητας τελείωνε, αυτή η αρνητική άποψη ξεθώριασε και ο Αλέξανδρος έγινε σύμβολο της «ειδωλολατρικής αναβίωσης» του 4ου αιώνα.
Με το τέλος του Μεσαίωνα, η μορφή του Αλεξάνδρου χάνει την κεντρική της θέση. «Οι λόγοι μπορούν να εντοπιστούν εν μέρει στην κοινωνική ανάπτυξη και εν μέρει στην αύξηση της γνώσης», λέει ο Στόουνμαν. «Κυρίως, όμως, στην άνοδο της αστικής τάξης και στο ξεθώριασμα των ιπποτικών ιδανικών. Στενά συνδεδεμένος με την ιπποτική παράδοση, ο Αλέξανδρος, αυτός ο θεοφοβούμενος ιππότης σταυροφόρος, έμοιαζε να ταιριάζει όλο και λιγότερο στη νέα τάξη πραγμάτων. Τα Μυθιστορήματα, επίσης, γραμμένα συνήθως σε καλαίσθητα ακριβά εικονογραφημένα χειρόγραφα, προορίζονταν για το αριστοκρατικό κοινό και ήταν δύσκολο να φτάσουν στους μέσους αναγνώστες. Όμως, στη νέα κοινωνία που διαμορφώθηκε δεν υπήρχαν αρκετοί αριστοκράτες για να συντηρήσουν μία εκδοτική παραγωγή, οπότε οι τυπογράφοι παρήγαγαν αυτό που αγόραζαν τα μεσαία κοινωνικά στρώματα».
Πηγή: Ελευθεροτυπία, 27/02/11
Μα γιατί να μην τα μαθαίνουμε αυτά στο σχολείο!;! Αλλά!!! Και γιατί να μην υπάρχουν ακόμα και τα ποιο απόκρυφα του Αλεξάνδρου ώστε να μπορεί να τα διαβάσει ο καθένας!;! Αναλογιστείτε τους προδότες!!!! Είναι της μόδας….. ας συνεχίσουμε:
Στα βιβλία του Ηροδότου και του Πλουτάρχου γίνεται περιγραφή περίεργων φαινομένων που συνέβησαν στην ναυμαχία της Σαλαμίνος στην οποία συγκρούσθηκαν ο Αθηναϊκός και ο Περσικός στόλος.
Η ναυμαχία θα ελάμβανε τελικά χώρα μετά την επιμονή του Θεμιστοκλέους στο Στενό μεταξύ της Σαλαμίνος και Αττικής, αντίκρυ της Ελευσίνος, όπου ήτο και το περίφημο Ιερό της πανάρχαιας Θεάς Δήμητρος.
Άλλοι στρατηγοί προτιμούσαν να διεξαχθεί η ναυμαχία παρά τον πορθμό της Κορίνθου, αντίκρυ στο Ηραίον.
Να πρυτάνευσαν μόνον στρατηγικοί οι λόγοι για την επιλογή του Στενού της Σαλαμίνος ή και έτεροι λόγοι που τους αγνοούμε!;! Παρότι μας τους αποκαλύπτει εναργέστατα ο Ηρόδοτος!;!
Μήπως υπολόγιζε ο Θεμιστοκλής στην βοήθεια των μυστικών όπλων της Δήμητρος, αυτών που κρύβονταν με αυστηρότητα και επί ποινή θανάτου από την δημοσιότητα, στα Ελευσίνια Μυστήρια!;!
Ιδού πως περιγράφει ο Ηρόδοτος [Ηρόδ.65] τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν προ της ναυμαχίας.
Ο Ξέρξης με τους επιτελείς του είναι ανεβασμένος στο παρατηρητήριο, στο όρος Αιγάλεω για να παρακολουθήσει την ναυμαχία:
<< Στο Θριάσιο Πεδίο είδαν κονιορτό που ερχόταν από την Ελευσίνα, σαν να βάδιζαν 30.000 άνθρωποι. Ενώ αυτοί εθαύμαζαν για τον κονιορτό, άκουσαν μια φωνή, που έμοιαζε με εκείνη του μυστικού Ιάκχου. Ο Δημάρατος, ανίδεος των Ελευσινίων Μυστηρίων, ρώτησε τον Δικαίο (μύστη των Ελευσινίων) τι να είναι αυτό που φωνάζει κι εκείνος του είπε:
Δημάρατε είναι αδύνατον να μην ακολουθήσει κάποια μεγάλη βλάβη στο στράτευμα του Ξέρξη, διότι, αφού η Αττική είναι έρημη, δεν μένει αμφιβολία, ότι αυτό που φωνάζει είναι κάτι θείο. Και αν ο κονιορτός πέσει στη Σαλαμίνα, τότε θα κινδυνεύσει ο στόλος του βασιλέως >>.
Την ίδια πληροφορία όμως δίδει και ο Πλούταρχος, [Πλούταρχ. Παράλλ. Βίοι, Θεμιστοκλής 15] του οποίου η μαρτυρία περί του Ιερού των Δελφών είναι αξιόπιστος.
<< Καθ΄ον δε χρόνον ο αγών ευρίσκετο εις ταύτην την (κρίσιμον) φάσιν, λέγουν ότι ανεπήδησεν από την Ελευσίνα μέγα λαμπρόν φως, εις το Θριάσιον δε πεδίον εξηπλώθη κάποιος ισχυρός ήχος και μία δυνατή φωνή, ακουόμενα μέχρι της θαλάσσης, ωσάν να προήρχετο από πολλούς μαζί ανθρώπους, οι οποίοι ελάμβανον μέρος εις την πομπήν του μυστικού Ιάκχου. Και εφάνη ότι από το πλήθος των ανθρώπων, οι οποίοι εκραύγαζον, ανέβαινε σιγά- σιγά από την γην ένα σύννεφον, το οποίον πάλι υπεχώρει και επέπιπτεν πάνω εις τα πλοία. Άλλοι δε ενόμισαν, ότι έβλεπον καθαρά φαντάσματα και είδωλα (ομοιώματα) ωπλισμένων ανδρών, οι οποίοι ύψωνον από την Αίγιναν τα χέρια των προς τα Ελληνικά πλοία (εις προστασία αυτών). Αυτούς υπέθετον, ότι είναι οι Αιακίδαι, τους οποίους είχον επικαλεσθή με ευχάς προ της μάχης, δια να προσέλθουν εις βοήθειάν των >>.
Πράγματα ασύλληπτα όπου μέχρι και σήμερα οι αδαής τα ονομάζουν φαντασία!!!! Προδότες του είδους τους ποτέ δεν θέλησαν να δώσουν μια εξήγηση γιατί έτσι είχαν και έχουν συμβουλευτεί από τους << Αόρατους >> αφέντες τους!!!! Ας δούμε παρακάτω:
Ο αφανισμός και η αρπαγή των αρχαιοελληνικών συγγραμμάτων, η ισοπέδωση των μνημείων και των ιερών, η καταστροφή ανεπανάληπτων έργων τέχνης και η πυρπόληση όλων σχεδόν των βιβλιοθηκών, αποτέλεσαν την μεγαλύτερη πολιτισμική τραγωδία της ανθρώπινης ιστορίας της φανερός μα και συνάμα της κρυφής χωρίς καμία αμφιβολία!!!!
Η ελληνική διάνοια προσέφερε στην ανθρωπότητα τα μέγιστα, τις επιστήμες, τις τέχνες, την ποίηση, την ελευθερία της έκφρασης και την διαύγεια του πνεύματος, όλα προσανατολισμένα προς τον Δημιουργό θεό των πάντων, την Τριαδική υπόσταση του οποίου μόνον οι Έλληνες μπορούσαν να συλλάβουν πριν την Έλευση Του στην γη.
Τα επιτεύγματα του πνεύματος του κορυφαίου πολιτισμού που άνθισε στους αιώνες, λεηλατήθηκαν, κλάπηκαν και ποδοπατήθηκαν αναρίθμητες φορές μέσα στην μακραίωνη ιστορική διαδρομή του.
Οι λεηλασίες και οι βαρβαρότητες, ξεκίνησαν με την κατακτητική εκστρατεία των Περσών. Ο Ξέρξης κατά την εισβολή του στην Ελλάδα, κατέστρεψε όσα ιερά συνάντησε στο πέρασμα του. ενώ το 480 π.Χ., κατευθύνθηκε προς το μαντείο των Δελφών, με σκοπό να το συλήσει.
Οι κάτοικοι των Δελφών, βλέποντας τους Πέρσες να πλησιάζουν, ρώτησαν στο μαντείο τον Απόλλωνος, αν θα έπρεπε να κρύψουν ή να μεταφέρουν τα ιερά αντικείμενα του ναού.
Ο θεός δεν άφησε να τα μετακινήσουν τους είπε ότι ήταν ικανός να προστατεύσει ότι τον ανήκει…. Όταν οι βάρβαροι έφθασαν κοντά, βλέποντας από την θέση τους το ιερό, ο προφήτης που λεγόταν Ακήρατος βλέπει να μετακινούνται έμπροσθεν τον ναού όπλα ιερά που εξήλθαν από το άδυτον αυτά δεν επιτρεπόταν να τα αγγίζει κανείς!!!!
Τρέχει να αναφέρει το σημείον εις τους κατοίκους που είχαν μείνει. Και οι βάρβαροι όμως, όταν έφθασαν τρέχοντας εις το ιερόν της Αθηνάς Προνοίας, είδαν σημεία μεγαλύτερα από το πρώτο!!!! Βέβαια είναι μεγάλο θαύμα να φανερωθούν από μόνα τους αυτόματα πολεμικά όπλα, έμπροσθεν τον ναού. Τα δεύτερα όμως (σημεία) που ακολούθησαν, αξίζει να τα θαυμάσεις περισσότερο απ’ όλα τα φαινόμενα.
Όταν οι βάρβαροι έφθασαν βιαστικοί εις τον ναόν της Αθηνάς Προνοίας, πέφτουν επάνω τους κεραυνοί από τον ουρανό, δυο κορυφές από τον Παρνασσό κόβονται και κατρακυλούν επάνω τους με πολύ πάταγο και καταπλακώνουν πολλούς απ’ αυτούς…. Όσοι εσώθησαν κατευθύνθησαν εις την Βοιωτίαν!!!! Αυτοί οι βάρβαροι που επέστρεψαν, όπως μου είπαν, εκτός απ’ αυτά είδαν και άλλα θεία σημεία. Δυο οπλίτες με ανάστημα μεγαλύτερο από άνθρωπο τους ακολουθούσαν σκοτώνοντας και διώκοντας τους. Οι κάτοικοι λένε ότι αυτοί οι δυο είναι οι ντόπιοι ήρωες Φύλακος και Αυτόνοος!!!! Ονόματα που αν ψάξετε θα βρείτε και το τι ήταν!!!!
Ανάλογη τύχη με τους Πέρσες είχαν και οι Γαλάτες οι οποίοι επίσης προσπάθησαν να συλήσουν το μαντείο των Δελφών, το 279 π.Χ.
Μόλις λοιπόν συνεπλάκησαν, αμέσως κεραυνοί κατευθύνονταν εναντίων των Γαλατών και πέτρες που αποκόπηκαν από τον Παρνασσό, και άνδρες οπλισμένοι πρόξενοι, τρόμου ορθώθηκαν εναντίον των βαρβάρων!!!! Απ’ αυτούς λέγεται ότι άλλοι μεν ήλθαν από τους Υπερβόρειους. Ο Υπέροχος και ο Αμάδοκος και τρίτος, ο Πυρρός του Αχιλλέως!!!! Ψάχτε για αυτά τα ονόματα…..!!!!
Μετά τις επιδρομές των Περσών και των Γαλατών, ακολουθούν τέσσερις αιώνες άγριας λεηλασίας, από τους Ρωμαίους. Ο λαός της κατασφάχτηκε και όσα έργα τέχνης διασώθηκαν μεταφέρθηκαν στην Ρώμη
Μυστήριο καλύπτει το θέμα του τί ήταν τα περίφημα ιερά όπλα πού υπήρχαν μέσα στο άδυτο του ναού του Απόλλωνος, και τα οποία με θαυμαστό τρόπο βρέθηκαν μπροστά από τον ναό όταν έφθαναν στο τέμενος του θεού οι βάρβαροι Πέρσες για να το συλήσουν!!!! Μια ιδέα για το τί μπορεί να ήταν κάποιο από τα ιερά αυτά όπλα μας δίνει ό θρύλος του Άβαντος, πού αναφέρεται στην θαυματουργή ασπίδα του << Άβαντεία ασπίς >> οι περιπέτειες της οποίας έχουν ως έξης:
Κάποτε κάποιος έφηβος έτρεψε σε φυγή ολόκληρο στράτευμα με την μαγική δύναμη της άσπίδος του, ή οποία αργότερα περιήλθε στον Δαναό, πού την ανήρτησε, αφιερώνοντας την στο Ηραίον του Αργούς!!!! Ό Λυγκεύς έτόλμησε να ξεκρεμάσει το αφιέρωμα και να το προσφέρει στον γιό του Άβαντα, ό όποιος μόνον με αυτή καθυπέταξε τους αντιπάλους του, διότι ή παρουσία της άσπίδος έτρεπε σε φυγή τους εχθρούς!!!! Με την παράδοση αυτή συνδεόταν και το πανάρχαιο έθιμο σύμφωνα με το όποιο οι νικητές των αγώνων του Αργούς ελάμβαναν εκτός από τον στέφανο και για έπαθλο μια ασπίδα.
Αυτή την παράδοση περί Άβαντείας άσπίδος χρησιμοποίησε εντέχνως ό Βιργίλιος, για να κολακεύσει τον αυτοκράτορα Αύγουστο, πού ένίκησε τόν Αντώνιο στο Άκτιο (31 π.Χ.).
Οι θεοί ετάχθησαν τάχα υπέρ του Οκταβιανού Αυγούστου και τον έκαναν ικανό να παραλαβή την θαυματουργή ασπίδα, την οποία ό Αινείας φεύγοντας από την Τροία κρέμασε στην πύλη του ναού τού Απόλλωνος στο Άκτιο !!!!
Αλλά δεν ήταν συνηθισμένες ασπίδες και εκείνες του Ηρακλέους και του Αχιλλέως!!!!
Ή Ασπίς Ηρακλέους είναι ένα από τα πιο περίεργα αρχαιοελληνικά κείμενα και αναφέρεται στην περίφημη ασπίδα τού μεγίστου θρυλικού ήρωος του Ελληνισμού.
Ό θείος ποιητής Ησίοδος περιγράφει αυτήν ως ουράνια: << Χερσί γε μήν σάκος είλε παναίολον, ουδέ τις αυτό ούτ’ έρρηξε βαλών ούτ’ έθλασε θαύμα ίδέσθαι πάν μέν γάρ κύκλω τιτάνω λευκώ τ’ έλέφαντι ήλέκτρω θ’ ύπολαμπές έην χρυσω τε φαεινω λαμπόμενον, κυάνου δέ διά πτύχες ήλήλαντο…>>
Πήρε λοιπόν στα χέρια του την ασπίδα πού ήταν σαν πανάλαφρο μπαλόνι (σάκος παναίολον), πού κανένας ποτέ δεν την έσχισε ή την έσπασε χτυπώντας την, και ήταν θαυμάσιο να την κοιτάζεις!!!! Γιατί ολόκληρη ή κυκλική της επιφάνεια λαμποκοπούσε από τιτάνιο, και από λευκό ελεφαντόδοντο κι από κεχριμπάρι κι άστραφτε από το χρυσάφι το λαμπερό, την διαπερνούσαν δε πολλές βαθυγάλαζες ταινίες…!!!!
Από την συνέχεια του κειμένου φαίνεται ότι στην μέση της άσπίδος βρισκόταν ένας δράκος, του όποιου τα μάτια έλαμπαν σαν την φωτιά και πού είχε μια σειρά λευκά δόντια, τρομερά και απλησίαστα!!!! Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσει κανείς στην αναφορά του Ησιόδου, ότι πάνω στο φρικτό του μέτωπο (τού δράκοντα) πετούσε ή Εριδα ή τρομερή πού ξεσηκώνει ταραχές ανάμεσα στους άνδρες, ή καταραμένη πού συνηθίζει να παίρνει τον νουν και τον λογισμό των ανδρών, εκείνων πού με έχθρα πολεμούν τον γιό τού Διός!!!!
Μήπως ευρισκόμεθα ενώπιον ενός άγνωστου όπλου πού προκαλούσε μανία και πανικό στους εχθρούς!;! (Αυτό είναι το ερώτημα πού ανακύπτει από το προαναφερθέν σημείο της περιγραφής τού θεϊκού ποιητή Ησιόδου).
Προβληματισμό προκαλούν οι αμέσως ακολουθούντες στίχοι: << τών καί ψυχαί μέν χθόνα δύνουσ’ Άϊδος εϊσω αυτών, όστέα δέ σφι περί ρινοΐο σαπείσης Σειρίου άζαλέοιο μελαίνη πύθεται αϊη >>.
Το απόσπασμα αυτό μεταφράζεται ως εξής:
<< Οι ψυχές εκείνων μπαίνοντας στην γη χώνονται βαθιά στον Άδη, και τα κόκκαλα τους, μόλις οι σάρκες, πού τα περιβάλλουν, λειώσουν από το κάμα τού Σειρίου, σαπίζουν μέσα στην μαύρη γη >>.
Στους στίχους αυτούς, υποστηρίζει ο αείμνηστος αγαπητός φίλος μου και σαν ερευνητής ό Θεόδωρος Αξιώτης στην << ΑΡΓΩ >>, τονίζεται ότι ο κυριότερος ρόλος της άσπίδος ήταν εκείνος των ουρανίων ταξιδιών !!!!
Ας δούμε και κάτι άλλο….:
1. Αρχαία Mου ή Λεμουρία
Σύμφωνα με πολλές εσωτεριστικές πηγές αλλά και ερευνητές και αρχαιολόγους παραδοχής έρευνας, λέγεται ότι ο πρώτος πολιτισμός δημιουργήθηκε πριν από 78,000 χρόνια στη γιγαντιαία ήπειρο γνωστή σαν Mου ή Λεμουρία και διήρκησε προς έκπληξη, 52,000 χρόνια!!!! Λέγεται πως καταστράφηκε από σεισμούς που έγιναν από μετατόπιση του πόλου που έγινε 26,000 χρόνια πριν, ή περίπου το 24,000 π.Χ.
Η Mου δεν έφτασε σε τόσο υψηλή τεχνολογία, υποθετικά, όσο άλλοι μεταγενέστεροι πολιτισμοί, λέγεται παρόλα αυτά ότι έφτασε σε μια προοδευτική τεχνολογία, κυρίως στην οικοδόμηση μακροχρόνιων μεγαλιθικών κτιρίων που άντεχαν τους σεισμούς. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο κατόρθωμα των Mου λέγεται πως ήταν η επιστήμη της κυβέρνησης.
Υποθέτουμε, ότι υπήρχε μια γλώσσα και μια κυβέρνηση. Η εκπαίδευση ήταν το κλειδί της επιτυχίας της Αυτοκρατορίας, και επειδή κάθε πολίτης γνώριζε τους νόμους του σύμπαντος και του δινόταν πλήρη εκπαίδευση σε ένα επάγγελμα ή μια τέχνη, υπήρξε εξαιρετική οικονομική ευημερία. Η εκπαίδευση ενός παιδιού ήταν υποχρεωτική μέχρι την ηλικία των 21 έτσι ώστε να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει το σχολείο των πολιτικών δικαιωμάτων. Αυτή η περίοδος διαρκούσε επτά χρόνια• έτσι η μικρότερη ηλικία που κάποιος μπορούσε να γίνει πολίτης της αυτοκρατορίας ήταν τα 28!!!!
2. Αρχαία Ατλαντίδα
Λέγεται ότι όταν η ήπειρος της Mου βυθίστηκε, οι ωκεανοί του κόσμου έπεσαν δραστικά αφού το νερό ωθήθηκε προς τη νέα λεκάνη του Ατλαντικού. Τα μικρά νησιά που υπήρξαν στον Ατλαντικό κατά τη διάρκεια του πολιτισμού των Λεμούριων βγήκαν ψηλά και ξεράθηκαν εξαιτίας της υποχώρησης του ωκεανού. Η νέα περιοχή που αναδύθηκε ενώθηκε με το Αρχιπέλαγος Poseid του Ατλαντικού ωκεανού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή ήπειρος. Αυτή η ήπειρος ονομάζεται σήμερα από τους ιστορικούς Ατλαντίδα, παρά το γεγονός ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ποσειδωνία!!!!
Πιστεύεται ότι η Ατλαντίδα ανέβασε την τεχνολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα, πολύ περισσότερο από αυτό που υπάρχει σήμερα στον πλανήτη μας. Στο βιβλίο A Dweller On two Planets (Ένας κάτοικος σε δύο πλανήτες), που πρώτη φορά υπαγορεύτηκε από τον Phylos το Θιβετιανό σε ένα νέο καλιφορνέζο που λεγόταν FrederickSpencer Oliver το 1884, όπως επίσης και σαν συνέχεια το 1940, An Earth Dweller Returns (Ένας γήινος επιστρέφει), αποτελούν μνεία για τέτοιες εφευρέσεις και συσκευές όπως τα κλιματιστικά για να καταπολεμήσουν θανάσιμα και καταστρεπτικά αέρια• κυκλικά ουράνια σώματα χωρίς ατμόσφαιρα, κρυστάλλινοι αγωγοί φωτισμένοι από τις σκοτεινές δυνάμεις• ηλεκτρονικοί στρατιώτες, όπλα που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια σαν προωστική δύναμη(τα rail-gun είναι παρόμοια, και πολύ νέα εφεύρεση) μονόδρομη μεταφορά• γεννήτριες νερού, ένα εργαλείο για τη συμπύκνωση του νερού από την ατμόσφαιρα• και το Βάιλξ, ένα εναέριο πλοίο που κυβερνούνταν από τις δυνάμεις της αιώρησης και της απώθησης.
Ο οραματιστής, Edgar Cayce ( Ένταγρ Κέισι ), σε ένα ανάγνωσμα μίλησε για τη χρήση των αεροπλάνων και των κρυστάλλων ή της πυρίτιδας που χρησιμοποιήθηκαν για ενέργεια και παρόμοιες εφαρμογές. Μιλάει επίσης για την κακομεταχείριση της ενέργειας και τις προειδοποιήσεις για τις καταστροφές που έρχονται.
3. Η αυτοκρατορία των Ράμα στην Ινδία
Ευτυχώς, τα αρχαία βιβλία για την Αυτοκρατορία Ράμα της Ινδίας έχουν διασωθεί, αντίθετα με αυτά της Κίνας, της Αιγύπτου, της Κεντρικής Αμερικής, του Περού. Πολλά από αυτά τα αρχαία έθνη είναι τώρα είτε ερημωμένες περιοχές, που έχουν πνιγεί από πυκνή βλάστηση είτε κυριολεκτικά βυθισμένες στον πυθμένα κάποιου ωκεανού!!!! Αλλά η Ινδία, παρά την καταστροφή από πολέμους και εισβολές, κατάφερε να διατηρήσει ένα μεγάλο τμήμα της αρχαίας της ιστορίας.
Για ένα μεγάλο διάστημα, ο Ινδικός πολιτισμός δεν χρονολογούνταν πιο παλιός από το 500 π.Χ., μόλις 200 χρόνια πριν από την εισβολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ήπειρο. Τον περασμένο αιώνα, ωστόσο, οι εξαιρετικά εξεζητημένες πόλεις Mohenjo Daro ( Μοχέντζο Ντάρο – Λόφος των Νεκρών) και Harappa ( Χαράππα ) ανακαλύφθηκαν στην κοιλάδα Ίντου που σήμερα είναι το Πακιστάν.
Η ανακάλυψη αυτών των πόλεων ανάγκασε τους αρχαιολόγους να χρονολογήσουν την αρχή του Ινδικού πολιτισμού χιλιάδες χρόνια πριν. Μια απορία για τους σημερινούς ερευνητές είναι ότι, οι πόλεις ήταν πολύ εξελιγμένες και αυτό έκανε τους πρωτοπόρους αρχαιολόγους να πιστεύουν ότι θεωρούνταν σαν όλο πριν οικοδομηθούν: ένα εξαιρετικό πρώιμο παράδειγμα σχεδιασμού πόλης!!!! Κάτι ακόμα πιο αξιόλογο είναι ότι το σύστημα των υδραυλικών σωληνώσεων των υπονόμων κατά μήκος της μεγάλης πόλης είναι ανώτερο από αυτό που υπάρχει στο Πακιστάν, στην Ινδία και στις περισσότερες Ασιατικές χώρες σήμερα.
4. Ο Οσιριακός πολιτισμός της Μεσογείου
Λέγεται ότι την εποχή της Ατλαντίδας και της Ράμα, η Μεσόγειος ήταν μια μεγάλη και εύφορη κοιλάδα. Αυτός ο αρχαίος πολιτισμός, που χρονολογείται πριν την δυναστική Αίγυπτο, ήταν γνωστός σαν Οσιριακός πολιτισμός. Ο ποταμός Νείλος έβγαινε από την Αφρική, όπως και σήμερα, και ονομαζόταν Ποταμός Στιξ!!!! Ωστόσο, αντί να χύνεται στη Μεσόγειο στο δέλτα του Νείλου στη Βόρεια Αίγυπτο, συνέχιζε στην κοιλάδα, και μετά γυρνούσε προς τα Δυτικά για να χυθεί στο πιο βαθύ τμήμα της Μεσογειακής Κοιλάδας όπου είχε δημιουργηθεί μια μεγάλη λίμνη και κατόπιν να συνεχίσει μεταξύ της Μάλτας και της Σικελίας, και νότια της Σαρδηνίας στον Ατλαντικό στο Γιβραλτάρ (Οι στήλες του Ηρακλή)!!!!
Όταν καταστράφηκε η Ατλαντίδα σε μια κατακλυσμική σύγχυση, αυτή η κατακλυσμική αλλαγή στον Ατλαντικό σιγά-σιγά γέμισε τη Μεσογειακή Λεκάνη, καταστρέφοντας της μεγάλες Οσιριακές πόλεις και αναγκάζοντας τους να καταφύγουν σε ψηλότερες περιοχές. Αυτή η θεωρία βοηθάει να εξηγήσουμε τα παράξενα μεγαλιθικά μνημεία που βρέθηκαν κατά μήκος της Μεσογείου!!!!
Αποτελεί γεγονός αρχαιολογικά ότι υπάρχουν πάνω από 200 γνωστές πόλεις βυθισμένες στη Μεσόγειο. Ο Αιγυπτιακός πολιτισμός, μαζί με το Μινωικό και το Μυκηναϊκό στην Κρήτη και την Ελλάδα αποτελούν, στη θεωρία, κατάλοιπα αυτής της μεγάλης, αρχαίας κουλτούρας. Αυτός ο πολιτισμός οικοδόμησε τεράστιες μεγαλιθικές αντισεισμικές κατασκευές και είχε ηλεκτρική ενέργεια και άλλες ευκολίες συνηθισμένες κατά τη διάρκεια της εποχής της Ατλαντίδας.
Όπως στην Ατλαντίδα και τη Ράμα, είχαν αερόπλοια και άλλες μεθόδους μεταφοράς, συχνά ηλεκτρικές στην ουσία. Οι περίεργες πίστες Καρτ ( http://www.cartrutsmalta.com/ ) στη Μάλτα, που πηγαίνουν πάνω σε λόφους και κάτω από το νερό, μπορεί να είναι τμήμα κάποιας αρχαίας Οσιριακής γραμμής τραμ, που πιθανόν μετέφερε λατομημένες πέτρες σε πόλεις που τώρα είναι βουλιαγμένες!!!!
Πιθανόν το καλύτερο παράδειγμα της υψηλής τεχνολογίας των Οσιριανών είναι η καταπληκτική platform (αποβάθρα) που βρέθηκε στο Ba’albek, στο Λίβανο (http://ancientaliensdebunked.com/references-and-transcripts/baalbek/ ). Η κύρια πλατφόρμα συγκροτείται από τους μεγαλύτερους λαξευμένους βράχους στον κόσμο, τους γνωστούς τετραγωνισμένους λίθους (ashlars) του Ba’albek. Κάποιες από τις χαρακτηριστικές πέτρες έχουν 82 πόδια μήκος και 15 πόδια πάχος και έχει υπολογιστεί ότι ζυγίζουν 1,200 με 1,500 τόνους η καθεμία!!!!
5. Ο πολιτισμός Uiger της ερήμου Γκόμπι
Λέγεται ότι πολλές αρχαίες πόλεις του πολιτισμού Γιούηγκερ της ερήμου Γκόμπι υπήρχαν κατά την περίοδο της Ατλαντίδας και του Ράμα. Αν και η Γκόμπι σήμερα είναι μια καυτή land-licked έρημος ( http://www.abovetopsecret.com/forum/thread519038/pg1 ) , αυτές οι πόλεις ήταν λιμάνια ωκεανού. Ο Edgar Cayce είπε κάποια στιγμή ότι οι ανελκυστήρες θα ανακαλυφθούν σε μια χαμένη πόλη στην έρημο Γκόμπι, και αφού αυτό δεν συνέβη ακόμη, δεν αποκλείεται!!!!
Τα Vimanas ( Βιμάνας ) και άλλες προοδευτικές συσκευές λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκαν στην περιοχή Uiger, και ο διάσημος Ρώσος εξερευνητής Nicholas Roerich ( Νίκολας Ρόεριχ ) ανέφερε ότι είδε ιπτάμενο δίσκο πάνω από το βόρειο Θιβέτ τη δεκαετία του ’30. Ίσως το σκάφος να ήταν ένα αρχαίο Vimana που ήρθε από μια πόλη που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την τεχνολογία Uiger που υπάρχει στο Βόρειο Θιβέτ η στην έρημο Γκόμπι!!!!
Σημαντικό είναι ότι, υποστηρίζεται ότι οι Πρεσβύτεροι της Λεμουρίας, γνωστοί ως το 13ο Σχολείο, μετέφεραν το αρχηγείο τους πριν τον κατακλυσμό στο ακατοίκητο οροπέδιο της Κεντρικής Ασίας που τώρα ονομάζουμε Θιβέτ. Εδώ υποθετικά ίδρυσαν μια βιβλιοθήκη και ένα σχολείο γνωστό ως The Great White Brotherhood (Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα).
Για παράδειγμα, ο μεγάλος κινέζος φιλόσοφος Lao Tzu ( Λάο Τζου ), που γεννήθηκε το 604 π.Χ., μιλούσε συχνά για Αρχαίους Κυρίους (Ancient Masters) και τη βαθιά τους σοφία!!!!
Έγραψε το φημισμένο βιβλίο, Τάο Τε Τσινγκ, πιθανόν το πιο δημοφιλές βιβλίο που έχει ποτέ γραφτεί στα Κινέζικα!!!! Όταν τελικά έφυγε από την Κίνα, κοντά στο τέλος της πολύ μεγάλης του ζωής, ταξίδεψε προς τη δύση στη θρυλική γη του Hsi Wang Mu ( Χσι Γανγκ Μου )!!!! Σύμφωνα με τα αρχαία Κινέζικα, αυτό ήταν το αρχηγείο των Αρχαίων Κυρίων (Ancient Ones). Θα μπορούσε αυτό να ήταν η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα και το 13ο Σχολείο της Λεμουρίας!;!
6. TIAHUANACO
Όπως στη Λεμουρία και την Ατλαντίδα, οι κατασκευές στη Νότια Αμερική είχαν μεγαλιθικές αναλογίες σχεδιασμένες με πολυγωνικές τεχνικές έτσι ώστε να κάνουν τους ογκώδης τοίχους αντισεισμικούς. Η ανθεκτικότητα των τοίχων στους σεισμούς ήταν σημαντική σε όλο το << Δαχτυλίδι της φωτιάς >>, αρχαία Λεμουρία!!!!
Τα σπίτια και τα κοινοτικά κτίρια ήταν φτιαγμένα από μεγάλιθους. Εξαιτίας της υψηλής εκτίμησης που έδειχνε η κουλτούρα για την καλή διαβίωση των μελλοντικών γενεών και τη σημασία που έδωσαν πάνω στο gradual, διατήρησαν την ανάπτυξη της κοινωνίας, και δημιουργήθηκαν κατασκευές που κράτησαν για χιλιάδες χρόνια. Ένα σπίτι που θα κατασκευαστεί από τσιμέντο, ξύλο και γύψινους τοίχους θα διαρκέσει εκατό χρόνια ή κάπου εκεί, αν διατηρηθεί. Μάρτυρας είναι οι μεγαλιθικές κατασκευές της Αιγύπτου, της Μάλτας, του Περού.
Τα κτίρια αυτά υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Το Κούζκο, η αρχαία πρωτεύουσα του Περού, που κατασκευάστηκε πιθανόν πριν τους Ίνκας, κατοικείτε ακόμη και σήμερα μετά από χιλιάδες χρόνια. Πράγματι, τα περισσότερα κτίρια στο κέντρο του Κούζκο σήμερα έχουν τοίχους που είναι εκατοντάδων ετών (ενώ πιο σύγχρονα κτίρια που κατασκευάστηκαν από τους Ισπανούς ήδη καταρρέουν).
Μόλις μερικά μίλια ανατολικά του Κούζκο υπάρχουν τα ερείπια του Puma Punku ( Πούμα Πούνκου ), ψηλά στο Altiplano ( Αλτιπλάνο ) της Βολιβίας. Τα ερείπια του Puma Punku, περίπου ένα μίλι από τα διάσημα ερείπια του Tiahuanaco ( Τιαχουανάκο ), είναι ογκώδης μεγαλιθικές κατασκευές που φτιάχτηκαν και διαλύθηκαν σε μια στιγμή σαν τουβλάκια από παιχνίδι!!!!! Τι κατακλυσμική αναταραχή μπορεί να έκανε τέτοιο πράγμα!;! Αυτό είναι το είδος της μεγαλιθικής κατασκευής που είχε προοπτική να διαρκέσει για χιλιάδες χρόνια, αλλά, οι 100-τονοι λίθων διαλύθηκαν σε κομμάτια από ισχυρές γεωλογικές δυνάμεις!!!!
Φαίνεται ότι η ήπειρος της Νότιας Αμερικής ξαφνικά και βίαια ωθήθηκε προς τα πάνω κατά τη διάρκεια κάποιου κατακλυσμού, κατά πάσα πιθανότητα μετατόπιση του πόλου. Ένα προηγούμενο επίπεδο της θάλασσας μπορεί κανείς να δει σήμερα στα 13,000 πόδια στα όρη των Άνδεων. Πιθανή απόδειξη γι’ αυτό το σενάριο είναι ότι, πολλά απολιθώματα του ωκεανού μπορεί να βρεθούν κοντά στη λίμνη Τιτικάκα!!!! Η λίμνη αυτή κατοικείται από τους μόνους γνωστούς ιππόκαμπους του γλυκού νερού!!!!
7. Οι Μάγια
Οι πυραμίδες των Μάγια εκτείνονται από την Κεντρική Αμερική ως και τα Ινδονησιακά νησιά της Ιάβας. Η πυραμίδα του Sukuh ( Σακάχ http://en.wikipedia.org/wiki/Sukuh ) , στην πλαγιά του όρους Lawu ( Λαβού ) κοντά στη Sura-karta ( Σούρα Κάρτα ) στην κεντρική Ιάβα είναι ένας καταπληκτικός ναός με πέτρινη στήλη και μια πυραμίδα με διαβαθμίσεις που είναι εφάμιλλη με οποιαδήποτε από αυτές στη ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής. Η πυραμίδα ουσιαστικά είναι ίδια με τις πυραμίδες που βρέθηκαν στην περιοχή των αρχαίων Μάγια στο Uaxactun ( Ουαχάκτουμ http://en.wikipedia.org/wiki/Uaxactun ), κοντά στο Tikal ( Τικάλ ).
Οι αρχαίοι Μάγια ήταν εξαιρετικοί αστρονόμοι και μαθηματικοί ενώ οι αγροτικές πόλεις τους ζούσαν σε αρμονία με τη γη. Κατασκεύασαν κανάλια και υδροπονικές κηπουπόλεις σε όλη την αρχαία Yucatan Peninsula ( Γιουκάταν Πενινσούλα http://en.wikipedia.org/wiki/Yucat%C3%A1n_Peninsula ).
Ο Edgar Cayce αναφέρει τους Μάγια και την τεχνολογία τους σε ένα ανάγνωσμα: Σαν περιγραφή για τον τρόπο κατασκευής της πέτρας: βρίσκουμε ότι ήταν ένα μεγάλο κυλινδρικό ποτήρι (όπως θα λέγαμε σήμερα)• κομμένο με διαμάντια με τέτοιο τρόπο που ο κορυφαίος λίθος στην κορυφή συγκέντρωνε τη δύναμη ή την ισχύ που συλλεγόταν μεταξύ του τέλους του κυλίνδρου και του κορυφαίου λίθου. Όπως σημειώνεται, τα σημεία στη γη, στα οποία ο τρόπος κατασκευής είναι ίδιος, είναι τρία, όπως είναι σήμερα: στο βυθισμένο τμήμα της Ατλαντίδας, ή Ποσειδωνία, όπου ένα τμήμα των ναών μπορεί ακόμη να ανευρεθεί κάτω από τη λάσπη τόσων χρόνων από το θαλασσινό νερό, κοντά σ’ αυτό που είναι γνωστό σαν Bimini, στην ακτή της Φλόριντα!!!!
Και (δεύτερον) στα μνημεία των ναών στην Αίγυπτο, όπου η ύπαρξη έδρασε αργότερα σε συνεργασία με άλλους για να διατηρηθούν τα μνημεία που ήρθαν από τη γη όπου είχαν διατηρηθεί. Επίσης (τρίτον) στα μνημεία που μεταφέρθηκαν σ’ αυτό που είναι γνωστό σαν Yucatan, στην Αμερική, όπου αυτές οι πέτρες (που ξέρουν τόσα λίγα γι’ αυτές) είναι τώρα, και ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών!!!!
Πιστεύεται ότι κάπου στην περιοχή των Μάγια υπάρχει ένα αρχαίο Hall of Records ( Χολ οφ Ρέκορντς http://en.wikipedia.org/wiki/Hall_of_Records ) πιθανόν κάτω από ένα πυραμιδικό συγκρότημα , σε ένα υπόγειο τούνελ και σύστημα θαλάμων!!!! Κάποιες πηγές λένε ότι αυτός ο θησαυρός αρχαίων γνώσεων έχει κρατηθεί σε κρυστάλλους χαλαζία που είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν μεγάλες ποσότητες πληροφορίας με παρόμοιο τρόπο όπως ένα σύγχρονο CD!!!!
8. Αρχαία Κίνα
Η αρχαία Κίνα, γνωστή σαν Han China ( Χαν Τσάινα ) , λέγεται ότι προήλθε, όπως όλοι οι πολιτισμοί, από την τεράστια ήπειρο του Ειρηνικού, Λεμουρία. Οι αρχαίοι Κινέζοι είναι γνωστοί για τα sky-chariots ( Σκάι Τσάριοτς https://www.google.gr/search?q=Uaxactun+temple&rlz=1C2CHMO_elGR527GR530&source=lnms&sa=X&ei=M-FkU-uFAaSJ5AS5wYDoBQ&ved=0CAUQ_AUoAA&biw=1366&bih=667&dpr=1#q=sky-chariots%2C+ ), τη γεωμαντεία, και την κατασκευή νεφρίτη που μοιράζονταν με τους Μάγια. Πραγματικά, οι αρχαίες ιστορίες των Κινέζων και των Μάγια φαίνεται ότι συνδέονται!!!!
Οι ανθρωπολόγοι δίνουν μεγάλη σημασία στην περίπτωση να έφτασε Ταοιστική επίδραση στην Κεντρική Αμερική με την παρουσίαση συμβόλων και επαναλαμβανόμενα σχέδια της δυναστείας Shang ( Σανγκ τo Γιν-Γιανγκ http://en.wikipedia.org/wiki/Shang_dynasty είναι το πιο γνωστό, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα) και μετά συνδέοντας αυτά με γνωστές τέχνες των Μάγια και τα ανάγλυφα. Ο νεφρίτης είχε μεγάλη σημασία για τους Κινέζους Shang. Μέχρι στιγμής, η πηγή του νεφρίτη στην Κίνα δεν έχει εξακριβωθεί. Πολύ απ’ αυτό μπορεί να έχει έρθει από την Κεντρική Αμερική!!!!
Ακόμη και η πηγή στην Κεντρική Αμερική αποτελεί ένα μυστήριο• πολλά αρχαία μεταλλεία νεφρίτη πιστεύεται ότι δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη. Οι ανθρωπολόγοι υποστηρίζουν ότι τα ταξίδια των Κινέζων, μεταξύ 500-300 π.Χ., μπορεί να συνδυάστηκαν με την Ταοιστική παράδοση για τα μαγικά μανιτάρια ή τα βότανα για τη μακροζωία!!!!
Πολύ συχνά οι αρχαίοι Κινέζοι θεωρούνται σαν οι δημιουργοί κάθε ανακάλυψης από το χαρτί τουαλέτας, τον ανιχνευτή σεισμών, τα χάρτινα χρήματα, τα κανόνια, την τεχνολογία ρουκετών, τις μεθόδους εκτύπωσης, και χιλιάδες άλλες έξυπνες και υψηλής τεχνολογίας πράγματα. Το 1959 αρχαιολόγοι στην Κίνα ανακάλυψαν belt buckles ( Μπέλτ μπάκλςhttp://www.ebay.com/bhp/chinese-belt-buckle-antique ) φτιαγμένα από αλουμίνιο χιλιάδες χρόνια πριν!!!! Το αλουμίνιο γενικά κατασκευάζεται από βωξίτη με ηλεκτρική ενέργεια!!!!
9. Αρχαία Αιθιοπία και Ισραήλ
Από αρχαία κείμενα όπως η Βίβλος και το βιβλίο της Αιθιοπίας Kebra Negast ( Κέμπρα Νεγκάστ http://en.wikipedia.org/wiki/Kebra_Nagast ), έχουμε ιστορίες για την υψηλή τεχνολογία της αρχαίας Αιθιοπίας και του Ισραήλ. Λέγεται ότι ο ναός της Ιερουσαλήμ ιδρύθηκε πάνω σε τρεις γιγαντιαίες τετράγωνες πέτρες παρόμοιες μ’ αυτές στο Ba’al-bek, στο Λίβανο!!!!
Σήμερα, ο τιμώμενος Ναός του Σολομώντα και ο μουσουλμανικός ναός Μουσουλμανικός Τρούλος του Βράχου υπάρχουν σ’ αυτή τη θέση, των οποίων η ίδρυση φαίνεται ότι φτάνει πίσω στον Οσιριακό πολιτισμό. Όπως οι περισσότερες μετέπειτα Φοινικικές κατασκευές, το κτίριο στο Ναό για την Κιβωτό της Διαθήκης και οι ναοί στην Αιθιοπία είναι οι τελευταίες από τις μεγαλιθικές κατασκευές. The massive Temple Mount ( Δε μάσιβ τέμπλ μάουντ http://en.wikipedia.org/wiki/Temple_Mount ) που κατασκευάστηκε από το Βασιλιά Σολομώντα στα ερείπια ενός προηγούμενου μεγαλιθικού ναού, φτιάχτηκε για να αποθηκευτεί το αρχαίο ενθύμιο γνωστή σαν Κιβωτός της Διαθήκης
Η Κιβωτός της Διαθήκης λέγεται ότι ήταν ένα κουτί που ήταν ηλεκτρική γεννήτρια και είχε πολλά ιερά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός συμπαγούς χρυσού αγάλματος από προηγούμενους πολιτισμούς που ονομάζεται το Άγιο των Αγίων.
Αυτό το κουτί και το χρυσό άγαλμα λέγεται ότι μεταφέρθηκαν από το θάλαμο του Βασιλιά στην Μεγάλη Πυραμίδα στην Αίγυπτο από τον Μωυσή κατά τη περίοδο της ομαδικής Εξόδου.
Πολλοί μαθητές πιστεύουν ότι η Κιβωτός της Διαθήκης, όπως άλλα αρχαία τεχνουργήματα, ήταν ουσιαστικά ηλεκτρικές συσκευές, κάποιες από τις οποίες λατρεύονταν στους ναούς σαν μάντεις. Η Βίβλος διηγείται πόσο βέβαιο είναι ότι αναρμόδια άτομα που θα ακουμπήσουν την κιβωτό θα πεθάνουν από ηλεκτροπληξία!!!!
10. Το Βασίλειο του Aroi Sun του Ειρηνικού
Ο τελευταίος αρχαίος πολιτισμός στη λίστα μου είναι η σχεδόν άγνωστη αρχαία κουλτούρα του Βασιλείου του Aroi Sun ( Αρόι Σαν http://www.hghstrip.com/oldest-civilization.html ) του Ειρηνικού!!!! Ενώ η ονομαζόμενη χαμένη ήπειρος της Λεμουρίας βυθίστηκε πριν από 24,000 χρόνια σε μια μετατόπιση του πόλου, ο Ειρηνικός αργότερα επανακατοικήθηκε από μια φυλετική μίξη όλων των πολιτισμών, από τη Ράμα, την Κίνα, της Αφρική την Αμερική!!!!
Ένα εξελιγμένο νησιώτικο έθνος, με μεγαλύτερες εκτάσεις γης απ’ ότι είναι συνήθως στον Ειρηνικό, μεγάλωσε γύρω από την Πολυνησία, τη Μελανησία και τη Μικρονησία. Αρχαίοι θρύλοι στην Πολυνησία αποδίδουν αυτό τον εξαιρετικό πολιτισμό στο Βασίλειο του Αroi που υπήρξε πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από την επαναανακάλυψη του Ειρηνικού από τους Ευρωπαίους.
Οι Aroi δημιούργησαν πολλές από τις μεγαλιθικές πυραμίδες, platforms(τις πλατφόρμες), τόξα, δρόμους και αγάλματα σε κάθε σημείο του Κεντρικού Ειρηνικού!!!! Όταν κάποιοι από τους πάνω από 400 λόφους από χαλίκι εκσκάφθηκαν στη Νέα Καληδονία στη δεκαετία του ’60, βρέθηκε με τη βοήθεια του ισότοπου άνθρακα ότι στήλες από ασβέστη και κοχύλια χρονολογούνταν από το Γέιλ και το Μουσείο της Νέας Καληδονίας πριν το 5120 π.Χ. και το 10,950 π.Χ. Αυτές τις παράξενες στήλες μπορεί να τις δει κανείς στο Νότιο τμήμα της Νέας Καληδονίας και στο Νησί των Πεύκων (Isle of Pines http://en.wikipedia.org/wiki/Isle_of_Pines_(New_Caledonia) )!!!!
Σύμφωνα με τους νησιώτες της ανατολικής πλευράς, τα αγάλματα των νησιών περπατούσαν ή αιωρούνταν έτσι ώστε να μετακινούνται σπειροειδώς με την πορεία του ρολογιού γύρω από το νησί!!!! Στο νησί του Pohnpei ( Πόχνεπέι http://en.wikipedia.org/wiki/Pohnpei ) , οι μικρονήσιοι δηλώνουν ότι οι λίθοι από την πόλη των έντεκα τετραγωνικών μιλίων αιωρήθηκαν ως το σημείο!!!!!
Οι πολυνήσιοι της Νέας Ζηλανδίας, του Νησιού του Πάσχα, της Χαβάης και Ταϊτής πιστεύουν ότι οι πρόγονοι τους είχαν την ικανότητα να πετούν και ταξίδευαν μέσω του αέρα από νησί σε νησί. Ήταν αυτή η πτήση Air Atlantis που σταμάτησε στη Μάλτα, στο Ba’albek, και στη Ράμα και προκαθόρισε για το απόμακρο αλλά διάσημο συνεδριακό κέντρο στο Νησί του Πάσχα!;!
Μα ας δούμε και άλλα στοιχεία από την μυστική ιστορία του πλανήτη μας:
Πριν από αρκετά χρόνια, το 1996, την Κυριακή 12 Μαϊου, εμφανίσθηκε ένα δημοσίευμα στην εφημ. ‘ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ’ με τίτλο: Οι “Κυνηγοί” της μούμιας του Μίνωα.
Τι κρύβουν τα νότια παράλια της Κρήτης και το ξαφνικό ενδιαφέρον του Ντένικεν;
Το άρθρο που υπογράφει ο Δημήτρης Κόκκορης αναφέρεται σε μια επίσκεψη του Ντένικεν στην Κρήτη με επίκεντρο το χωριό Τσούτσουρος, στο οποίο γίνονται απίστευτες περιγραφές.
Επειδή έχω σκανάρει το άρθρο, αλλά δεν μπορώ να το στείλω με μορφή εικόνας, το αντιγράφω:
Περίεργα πράγματα. Και ακατανόητα. Εξαιρετικά δύσκολο να τα προσεγγίσει η κοινή λογική.
Μοιάζουν περισσότερο με καλοδουλεμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κανένας δεν είναι σε θέση να ξεδιαλύνει τα πραγματικά περιστατικά μέσα από ένα περίπλοκο κουβάρι αφηγήσεων, φημών και μυθοπλασιών, όπου εμπλέκονται και ζητήματα μεταφυσικής. Απόπειρα κατάδυσης λοιπόν σε μια ερεβώδη ιστορία, που τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, χωρίς ωστόσο να έχει βγει επίσημα ποτέ προς τα έξω:
Νότια παράλια της Κρήτης. Κάπου κοντά στο χωριουδάκι Τσούτσουρος. Σε μια απόσταση γύρω στα 80 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου. Σε μια περιοχή που υπάρχουν ορισμένα μεγάλα βουνά. Όταν ο ήλιος του μεσημεριού αρχίζει να γέρνει και κοιτάζει κάποιος από μια συγκριμένη οπτική γωνία, μπορεί να διακρίνει στα βουνά, ασυνήθιστα σχήματα. Κεφαλές λεόντων, ανθρώπινες μορφές και πυραμιδοειδείς απεικονίσεις.
ΜΙΝΩΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΑΩ
Κάτω από αυτά τα έγκατα της γης κρύβεται ένας λαβυρινθώδης κόσμος. Κάπου στο κέντρο του είναι ο μεγάλος τάφος του μυθικού “κοσμοκράτορα Μίνωα”. Πλάι του υπάρχουν ταριχευμένοι και άλλοι βασιλείς εκείνης της περιόδου κατ’αντιστοιχία των φαραωνικών πυραμίδων της Αιγύπτου. Στην είσοδο βρίσκεται μια τεράστια κληματαριά. Φτιαγμένη από χρυσάφι. Με χρυσό είναι επίσης φτιαγμένα τα τσαμπιά των σταφυλιών που κρέμονται απ’αυτήν.
Γύρω-γύρω έχουν φιλοτεχνηθεί χρυσά πουλιά με πάμπολλα διαμάντια. Όμως, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Άλλωστε, οι θρύλοι δεν υποκύπτουν σε περιορισμούς. Στα σπλάχνα της ίδιας αυτής γης, βρίσκονται θαμμένα τα μεγαλύτερα μυστικά της ανθρωπότητας. Δείγματα ενός ανώτερου πολιτισμού που προϋπήρχε στα βάθη των αιώνων. Οι επιγραφές σε είδη γραμμικών γραφών είναι πολλές. Το ίδιο και οι αναπαραστάσεις. Γίνεται μάλιστα λόγος και για ύπαρξη διαστημοπλοίων της εποχής. Όποιος καταφέρει να ερμηνεύσει τις γραφές θα γίνει κτήτορας επτασφράγιστων μυστικών, που ξεκινούν από την “απόλυτη πολεμική μηχανή” και τις δυνατότητες των εγκεφαλικών λειτουργιών και φτάνουν μέχρι το ελιξίριο της ζωής και τον “διαπλανητικό πολιτισμό”!
Όπως είναι φυσικό, όποιοι γίνονται δέκτες όλων αυτών των αφηγήσεων, η πρώτη αντίδρασή τους, είναι το ειρωνικό μειδίαμα. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι πιο επιρρεπείς σε αυτού του είδους τις αναφορές, οι οποίοι δείχνουν ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη περιοχή της Κρήτης, έχει ήδη δώσει σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα και τελεί υπό τη συνεχή έρευνα των αρμοδίων επιστημόνων και την άμεση εποπτεία του υπουργείου Πολιτισμού.
Ξαφνικά όμως για αυτήν την “τρελή ιστορία” έδειξε ενδιαφέρον και ο διάσημος ερευνητής και πατριάρχης της θεωρίας των εξωγήινων επισκέψεων Έριχ φον Ντένικεν. Πρόσφατα μάλιστα ήρθε στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά ταξίδεψε στην επίμαχη περιοχή της Κρήτης. Σε αποκλειστική συνέντευξή του, που έδωσε στο ειδικό περιοδικό “Τρίτο Μάτι”, ο Ντένικεν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι του χρόνου θα ξανάρθει στην Ελλάδα για έρευνες μαζί με συνεργάτες του και ένα μέρος του εξοπλισμού του. Όμως το “Τρίο Μάτι” προχωρά ακόμη περισσότερο και σημειώνει επί λέξει τα ακόλουθα :Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και για τον Ελληνισμό γενικότερα. Πολλοί ερευνητές και άνθρωποι του πνεύματος, σε όλον τον κόσμο, έχουν εκδηλώσει ένα ενδιαφέρον που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ενδιαφέρον αυτό συνδέεται με διάφορα “μυστικά”, που υποτίθεται ότι υπάρχουν στον ελληνικό χώρο, τα οποία σχετίζονται με αρχαίες τεχνολογίες, με μυθολογικές παραδόσεις αλλά και με την ειδική γεωδετική θέση του τόπου.
Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους αναζητητές δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Έριχ φον Ντένικεν. Οι πληροφορίες μας λένε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί την Κρήτη για να ερευνήσει κάποιο από αυτά τα “μυστικά”. Υπάρχει μια περιοχή στη Νότιο Κρήτη όπου υποτίθεται ότι “κάτι” βρίσκεται θαμμένο εκεί, από την αρχαιότητα!! Ένας από τους λόγους της επίσκεψης του φον Ντένικεν στη μεγαλόνησο, είναι να ερευνήσει τη συγκεκριμένη τοποθεσία αυτού του “μυστικού”…Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, το ότι για αυτό το θέμα έχουν εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον και οι …ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Τι συμβαίνει στη Νότιο Κρήτη; Ας ελπίσουμε ότι ο δαιμόνιος κύριος φον Ντένικεν θα θελήσει να μας το αποκαλύψει στο επόμενο βιβλίο του.
Είναι σαφές ότι το δημοσίευμα “φωτογραφίζει” την αρχική ιστορία που προαναφέρθηκε, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες. Κατά τα άλλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα “αυτοδίδακτων ερευνητών” που υποστηρίζει ότι έχει βρει τη δίοδο που μπορεί να οδηγήσει στο μεγάλο τάφο του “κοσμοκράτορα”. Η ομάδα αυτή απευθύνεται επί χρόνια σε σημαντικούς παράγοντες της επιστημονικής, αλλά και της πολιτικής ζωής του τόπου, χωρίς όμως να βρει κάποια ανταπόκριση. Η ίδια αυτή ομάδα μιλά για αρχαιολογικά ευρήματα, που όταν έρθουν στο φως θα είναι πολύ πιο σημαντικά από την …Ακρόπολη!!!
Ο δήμαρχος του Αρκαλοχωρίου Κρήτης (που βρίσκεται κοντά στο χωριό Τσούτσουρος) κ. Χαράλαμπος Γιαννόπουλος, λέει: “Είναι αλήθεια ότι ακούγονται πολλά. Οι μύθοι και οι θρύλοι είναι ευχάριστοι στα αυτιά, για αυτό και διαδίδονται εύκολα. Πέρα όμως και ανεξάρτητα από όσα ακούγονται, η ευρύτερη περιοχή έχει μεγάλο αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Από ότι γνωρίζω υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν διασυνδέσεις του Μινωϊκού με τον Αιγυπτιακό πολιτισμό. Ευρήματα που χρονολογούνται σε πάνω από 2.000 χρόνια προ Χριστού. Παλαιότερα, σε μια σπηλιά στον Τσούτσουρο, είχαν βρεθεί αρχαία αντικείμενα. Όλα αυτά είναι σε γνώση των αρχαιολόγων και του υπουργείου Πολιτισμού”.
Εκείνο που παραμένει ακόμη άγνωστο είναι αν τελικά όλη αυτή η “τρελή ιστορία της Κρήτης” θα αποτελέσει το έναυσμα για να γραφεί “ένα ακόμη συναρπαστικό παραμύθι” από τον κ. Ντένικεν.
Αυτά το 1996, πριν από 7 χρόνια. Το 2000 κυκλοφόρησε στη χώρα μας το βιβλίο του κ. Ντένικεν “Στο όνομα του Δία”, ένα ανούσιο με πολλά λάθη βιβλίο, όπου ο κύριος ερευνητής μιλά για την Μινωϊκή Κρήτη, αλλά δεν γράφει λέξη για το μυστηριώδες χωριό Τσούτσουρο…
Τώρα βλέπουμε αρκετά αόριστα περί μυστικών στρατιωτικών βάσεων, πειραμάτων κλπ. Φίλοι μου, όπως όλα τα μυστήρια, έτσι κι αυτό έχει τις σωστές δόσεις ασάφειας, υπαινιγμών, φημών και βέβαια ότι χρειάζεται για να φουντώσει η φαντασία (μήπως κι η προσδοκία μας;) μέσα μας…
Ορισμένα ερωτήματα που παραπέμπουν σε περαιτέρω έρευνα:
1. Τι ακριβώς είναι σε γνώση του Υπουργείου Πολιτισμού;
2. Έχει γίνει έκτοτε κάποια επιστημονική ανακοίνωση;
3. Τι ακριβώς γνωρίζουν οι κάτοικοι ή οι αρχές της περιοχής;
4. Υπάρχει ακόμη αυτή η ομάδα που ισχυρίζεται ότι έχει βρει τα σημαντικά ευρήματα;
5. Έχει γραφτεί από τότε κάτι πάνω στο θέμα;
6. Οι πολιτικοί του νησιού γνωρίζουν κάτι σχετικό; Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι γνωστή για την αγάπη της στο νησί και το ιστορικό του παρελθόν. Έχει γνώση του συγκεκριμένου χώρου και των μυστηρίων του; 
Μα ας επανέλθουμε στους Ανουνάκι….:
Οι Ανουνάκι είναι μια φυλή που πριν από 450.000 χρόνια περίπου ήρθαν στον πλανήτη μας. Αυτό στηρίζεται στην ανάγνωση των επιγραφών των Σουμέριων από τον Ζαχαρία Σίτσιν…..!!!!
Το όνομα “Ανουνάκι” σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη!!!! Άλλο ένα προσωνύμιο που έχουν σύμφωνα με τον Λάβκραφτ είναι “οι μεγάλοι – οι παλαιοί”.
Οι Ανουνάκι ήταν αιμοδιψής λαός που απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες από αυτούς που κατακτούσαν, και στη συνέχεια δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν τους ανθρώπους ώστε μέσω της ενδογαμίας να διατηρήσουν τον γενετικό τους κώδικα που τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες!!!! Οι οικογένειες αυτές είναι που από τότε μέχρι σήμερα ελέγχουν τον κόσμο( !!!!! ).
Ο Ζαχαρία Σίτσιν , αρχαιολόγος και ιστορικός μελετητής, είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να διαβάσουν τη σφηνοειδή γραφή των Σουμέριων και άλλες Ακκαδικές γλώσσες. Αφιέρωσε δεκαετίες μελετώντας τον πολιτισμό των Σουμεριων, μεταφράζοντας τις πήλινες πλάκες που ανακαλύφθηκαν το 1850 στις ανασκαφές της Νινευή στο Ιράκ από τον Σερ Όστεν Χένρι Λέιαρντ. Ο Σίτσιν μας λέει μέσα από τα βιβλία του ότι οι πήλινες πλάκες αναφέρονται στο πώς και το γιατί οι Ανουνάκοι αποίκησαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων για να διαμορφώσει την κοσμοθεωρία του (ασχέτως αν έχει κατηγορηθεί ότι σε κάποια σημεία δεν έχει κάνει σωστή μετάφραση). Τα στοιχεία του Z.Sitsin δίνουν το έναυσμα για τεράστια έρευνα γύρω από αυτό το θέμα ώστε να βρούμε ποιοί ήταν αυτοί οι παρατηρητές που ήρθαν στη γη με τα ουράνια πλοία τους ,όπως έλεγαν οι Αιγύπτιοι!!!!
Το ζήτημα είναι το πόσο ανοιχτόμυαλοι μπορούμε να είμαστε ώστε να δεχτούμε να ερευνήσουμε κάτι που το κατεστημένο και οι επιτήδειοι παραχαράκτες της ιστορίας έχουν κουκουλώσει και γελοιοποιήσει οτιδήποτε ξεφεύγει από τη συμβατική ιστορια που μαθαίνουμε σήμερα. Ο Σίτσιν μας λέει με λίγα λόγια ότι οι μυθολογίες των λαών είναι η κρυφή ιστορία του κόσμου και ότι οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί είναι παλαιότεροι απ’ ότι μας τους παρουσιάζουν και αποτελούν εξέλιξη της γνώσης που έδωσαν οι Ανουνάκι στους ανθρώπους .
Ο Σίτσιν επιτίθεται στο επιστημονικό κατεστημένο ( θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του) λέγοντας ότι αρνούνται να δεχτούν ότι υπήρξε η τεχνολογία που ανακαλύπτει σιγά σιγά σήμερα η επιστήμη , χιλιάδες χρόνια πριν!!!! Γιατι αραγες!;! Οι Ανουνάκι λοιπόν ήρθαν στην γη και με τις μηχάνες γεννετίκης που διέθεταν δημιούργησαν τον άνθρωπο. Στις επιγράφες των Σουμερίων είναι καταγεγραμένα γεγονότα για την καταγωγή του ανθρώπου και τη δημιουργία!!!! Σε κάποιες από αυτές αναφέρονται το δέντρο της σοφίας , η σύγχυση των γλωσσών , ένας μεγάλος κατακλυσμός 13000 χρόνια πριν που κατέστρεψε τους υψηλής τεχνολογίας πολιτισμούς κ.α. Σας θυμίζουν μήπως τίποτα όλα αυτά!;! Αν το ψάξει κάποιος διεξοδικά θα ανακαλύψει ότι δεν υπάρχουν αναφορές από κανέναν ιστορικό της εποχής για τα γεγονότα που μας αναφέρουν εκτός από τα δικά τους γραπτά βέβαια .
Κι όμως η ανθρωπότητα εξακολουθεί να πιστεύει αυτά τα παραμύθια που μας σερβίρει η ελίτ που διαχειρίζετε την ιστορία του κόσμου!!!! Βέβαια μέχρι να πετύχει το πείραμα των ανθρώπων δημιουργήθηκαν ελαττωματικά υβρίδια σαν τα διάφορα τέρατα που αναφέρονται στην ελληνική μυθολογία!!!! Ανά τον κόσμο βλέπουμε τη λατρεία του ερπετού σαν κάτι το συνηθισμένο καθώς επίσης και τα αγάλματα που αναπαριστούν τους ερπετοειδείς Θεούς και ο κοινός μύθος του ερπετού που είναι φύλακας ιερών τοποθεσιών π.χ. σαν το κήπο των Εσπερίδων!!!! Από τους Ινδιάνους “Χόπι” στην Αμερική , τους Ίνκας στη Ν.Αμερική , τους Αιγυπτίους , τους Ινδούς , τους Εβραίους , τους Φοίνικες , όλοι τους είχαν τη δική τους ερπετοειδή Θεότητα!!!! οι Ανουνάκοι είναι κυρίαρχες οντότητες που θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους!!!! Δίνουν μεγάλη έμφαση στη μέθοδο πλύσης του εγκεφάλου και την έχουν τελειοποιήσει!!!! Μας ελέγχουν από την κατώτερη τέταρτη διάσταση μέσω της ερπετοειδούς υπόφυσης που υπάρχει στον ανθρώπινο εγκέφαλο!!!! Η ανθρώπινη συνείδηση δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί αυτή τη χειραγώγηση, χωρίς πρώτα να καταφέρει να συντονιστεί με την τέταρτη διάσταση (λειτουργώντας πέρα από την τρίτη διάσταση)!!!! Η τέταρτη διάσταση είναι η λεγόμενη αστρική από όπου εισβάλουν στον κόσμο μας οι διάφορες δαιμονικές οντότητες!!!!
Σήμερα εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσά μας και αποσκοπούν στην κυριαρχία του πλανήτη μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που προσπαθούν να επιβάλουν!!!! Κατέχουν θέσεις κλειδιά σε ανώτερα αξιώματα ,είτε αυτά είναι πολιτικά , είτε στρατιωτικά κλπ. Έτσι δημιούργησαν και τις διάφορες μυστικές εταιρείες ,που τους εξασφάλιζαν την προώθηση του σχεδίου τους ,με πυρήνα την αδελφότητα του Φιδιού!!!!
Οι Ανουνάκι στα πρώτα τους βήματα πάνω στον πλανήτη γη κυκλόφορουσαν με την ερπετοειδή τους μορφή!!!! Σιγά σιγά ξεκίνησαν την κατάληψη του πλανήτη χρησιμοποιώντας ανθρώπινη μορφή και άρχισαν να ελέγχουν την ανθωπότητα μεσω της τέταρτης διάστασης!!!! Στίς μέρες μας ασκουν έλεγχο στην ανθρωπότητα μεσω των μυστίκων εταιρίων της τεχνολογιας και των πολίτικων που είναι ανδρίκελά τους!!!! Σήμερα ετοιμάζονται να επιβάλουν στην ανθρωπότητα μια παγκόσμια δικτατορία επειδή οι άνθρωποι πλέον δεν νοιάζονται για το ποιος τους ελέγχει!!!! Απλα βάζουν κάποιον στην εξουσία για να μπορέσει να τους προσφέρει λύση στα προβλήματα της καθήμερινοτητας που εχουν φροντίσει να τους φορτώσουν οι δυναστες Ανουνακι!!!! Επίσης έχουν φροντίσει να ρίχνουν το φταίξιμο για ότι συμβαίνει σε συγκεκριμένες ομάδες που ελέγχονται από τους ίδιους π.χ Σιωνιστές, illuminati, masonia, κλπ ώστε οι άνθρωποι να είναι διχασμένοι και να οδηγούνται σε πολέμους!!!! Έχουν παγιδεύσει την ανθρώπινη συνείδηση σε μια φυλακή φόβου, ενοχής και απελπισίας, έχουν κλειδώσει τον συνειδητό μας νου ώστε να ακολουθούμε το ρεύμα και να μην μπορούμε να εκφέρουμε μια άλλη γνώμη για να μην φανούμε διαφορετικοί και μας περιγελάσουν!!!!
Το σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει και διαδραματίζονται πράγματα και καταστάσεις σήμερα πάνω στον πλανήτη που οι απλοί άνθρωποι όχι μόνο δεν θα μπορούν να πιστέψουν , αλλά ούτε καν να διανοηθούν. Είμαστε φυλακισμένοι σε ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας που έχουν δημιουργήσει και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση!!!! Οι Ανουνάκι μέσα απο την παγκόσμια εκστρατεία της << παραπληροφόρησης >> που προωθήθηκε κυρίως από την αμερικανικη κυβέρνηση, κατάφεραν να μας πείσουν πως τα παράξενα καιρικά φαινόμενα είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και πως υπαίτιοι είμαστε όλοι οι άνθρωποι!!!! Αλλά διάφοροι ιδιαίτερα σεβαστοί επιστήμονες, που δεν ήταν μέσα στο << κρύψημο >>, απέρριψαν συνολικά τη θεωρία της << παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου >>. Αφού(σωστά) επισήμαναν ότι τα πολικά καλύμματα πάγου και οι παγετώνες λιώνουν από κάτω και όχι από την επιφάνεια. Γιατι!;! Λόγω της προσέγγισης του nibiru,η ηλιακή ακτινοβολία αυξάνεται!!!!
Ο ήλιος εκτινάσσει τα μεγάλα ποσά ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στο διάστημα. Κάποιο μέρος της ηλεκτρομαγνητικής αυτής ενέργειας προσελκύεται και απορροφάτται από το γήινο μαγνητικό πυρήνα,αναγκάζοντας το λειωμένο πυρήνα σιδήρου της γης να θερμανθεί!!! Η αυξανόμενη θερμότητα από το γήινο πυρήνα φιλτράρεται μέσω του μανδύα της γης στην επιφάνεια,προκαλώντας την τήξη των καλυμμάτων πάγου και των παγετώνων από κάτω. Δεν υπάρχει καμία πρόκληση << παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου >> από τους -ηλίθιας άποψης- οικιακούς ψεκασμούς και τα απολιθωμένα καύσιμα, και δεν έχει υπάρξει ποτέ. Μια τέτοια αξίωση είναι παραπληροφόρηση που τίθεται από εκείνους που περιλαμβάνονται στο “κρυψημο” είπε ο δρ. McCanney ( Μακ Καννεει ). Ο πλανήτης Χ μπαίνει στο ηλιακό σύστημά μας σχεδόν κάτω από το νότιο πόλο του ήλιου.
Αυτή η θέση θεωρείται << τυφλό σημείο >> από τους αστρονόμους!!!Αυτό εξηγεί γιατί ο nibiru δεν είναι ήδη ορατός στον νυχτερινό ουρανό. Μπορεί ήδη να φανεί από τα τεράστια τηλεσκόπια στα διάφορα παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο.Η nasa μολίς στις 17 ιανουαρίου(!!!!) ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός τηλεσκόπιου στον νότιο πόλο. Βέβαια ότι θα λειτουργήσει το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο το έλεγαν κάποιοι ”γραφικοί”συνωμοσιολόγοι΄’ πριν από δύο χρόνια και οι nasa έλεγε ότι αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας!!!! Φυσικά και πάλι είπαν ότι πρόκειται για ένα ερευνητικό πρόγραμμα που έχει σχέση με ουράνια σώματα που βρίσκονται έξω από το ηλιακό σύστημα,και για την μελέτη των ηλιακών κηλίδων!!!!Η nasa βεβαια τα θέματα περι νιμπιρου,2012,κλπ τα διαψευδε συνεχως οπως διαψεύδει γενικώς ότι δεν την βολέυει!!!!
Οπως ειναι φυσίκο στο 2012 δεν εγεινε τιποτα μιας και το ημερολόγιο που χρησίμοποιουμε έχει σφαλμα απο 3ως7 χρονια, συνεπως η nasa θα βγει αληθηνη που λεει οτι δεν θα γίνει τίποτα και έτσι ο κόσμος θα κοιμηθη τον υπνο του δικαιου, ευησυχασμενος που δεν έγινε τιποτα!!!! Για το λόγο αυτό από το 2012 και πέρα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα μέχρι το 2019 για να μην επαληθευτούν οι δέκα εντολές του τύμβου ”guide stones” ( Κατευθεντήριοι λίθοιhttp://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B9_%CE%9B%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CE%B9_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82) που μας έχουν φτιάξει oi δυνάστες μας Ανουνακι!!!!
Η Μυθολογία της Μεσοποταμίας είναι η γενική ονομασία που περιλαμβάνει τις μυθολογίες των Σουμερίων, των Ακκάδων, των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των ποταμών Τίγρη κι Ευφράτη, στα σημερινά κράτη του Ιράκ, της Συρίας και της Τουρκίας.
Φαίνεται ότι η πρώτη φάση της θρησκείας της Μεσοποταμίας ήταν φυσιοκρατική- η λατρεία δηλαδή των δυνάμεων της ζωής. Ο άνθρωπος μετέφρασε αυτές τις δυνάμεις της ζωής με τη μορφή πνευμάτων της ευφορίας και της γονιμότητας που εκπροσωπείται από ένα ζευγάρι, όπως και η ζωή των ανθρώπων. Δημιούργησε επίσης θεούς- πνεύματα για όλα τα πράγματα τα απαραίτητα για τη ζωή των ανθρώπων όπως πνεύματα των δημητριακών, του δάσους, των αμπελιών, των πηγών κ.α.. οι θνητοί θεοί τους πέθαιναν και ξαναγεννιούνταν όπως και οι εποχές την παραγωγική δύναμη των οποίων εκπροσωπούσαν. Μετά οι Σουμέριοι έρχονται σε επαφή με τους Σημίτες (μέσω των Ακκαδων)υιοθετώντας πολλά στοιχεία της θρησκείας τους και επιτρέποντας στους Σημίτες να την αναμορφώσουν και να τη φέρουν περισσότερο στα μέτρα τους. Η μεσοποταμιακή θρησκεία δεν έχει μία και μοναδική προέλευση αλλά ανταποκρίνεται στη ίδια τη σύσταση της χώρας. Οι πιο αρχαίες χώρες της Σουμέρ( κοιλάδα Σεναάρ), που είχαν την αυτονομία τους την εποχή της συγκρότησης τους, προσάρτησαν τη μια μετά την άλλη τις γειτονικές πολιτείες που η κάθε μια είχε τον τοπικό της κλήρο που είχε ήδη διαμορφώσει μια παράδοση. Το ιερατείο κάθε πόλης είχε θεσπίσει τη δική του θεωρία για τη γενεαλογία των θεών του όπως και διαφορετικό θεό προστάτη από των άλλων πόλεων. Καθώς σιγά-σιγά οι πολιτείες ενοποιούνται σε όλο και μεγαλύτερους οικισμούς το πάνθεο της μιας βρέθηκε κοντά με το πάνθεο της άλλης.
Οι θεοί του Σουμέρ επειτα ήρθαν σε επαφή με τους θεούς της σημιτικής εισβολής (τους Ακκάδες) και ανακατεύτηκαν. Έτσι διπλασιάστηκε και ο κατάλογος των θεών, υπήρχαν διπλές ονομασίες και μπερδεμένες γενεαλογίες που ωστόσο αντιπροσωπεύει την αναταραχή που υπήρξε και στη ζωή των δύο λαών. Καθώς περνούσαν τα χρόνια θα πρέπει να γίνονταν διακριτικές επεξεργασίες αλλά η μεγάλη μεταρρύθμιση ήρθε στα χρόνια της πρώτης δυναστείας της Βαβυλώνας.Το ιερατείο και η ηγεσία αποφάσισε να ενώσει και επίσημα τις δυο αντιλήψεις ανακοινώνοντας τον Μαρδούκ( έναν ασήμαντο μέχρι τότε Θεό) σαν το νέο επίσημο, μεγάλο θεό του κράτους και της Βαβυλώνας. Με μεγάλη μαεστρία ο κλήρος δεν μείωσε ούτε τον αριθμό ούτε την αξία των προγενέστερων θεών απλά διάλεξε έναν και τον ανέβασε πάνω από τους άλλους χωρίς όμως να καταργήσει τους παλιούς. Κυκλοφορεί επίσης το ποίημα της Δημιουργίας που ‘’εξηγεί’’ την υπεροχή του Μαρδούκ και γενικά προτείνει μια άλλη γενεαλογία και μυθολογία, τη νέα και κοινή λίγο πολύ για όλους.
Οι Σουμέριοι είχαν μια πολυθεϊστική θρησκεία με ανθρωπόμορφες θεότητες, οι οποίες εκπροσωπούσαν δυνάμεις ή οντότητες του κόσμου, όπως στη μεταγενέστερη ελληνική μυθολογία. Οι θεοί αρχικά δημιούργησαν τους ανθρώπους για να τους υπηρετούν, αλλά τους ελευθέρωσαν όταν έγινε δύσκολο γι’ αυτούς να τους ελέγξουν και να τους χειραγωγήσουν.
Πολλοί μύθοι των Σουμερίων είναι παρόμοιοι με ιστορίες των υπολοίπων θρησκειών της Μέσης Ανατολής. Για παράδειγμα, οι βιβλικές αναφορές για τη δημιουργία του ανθρώπου και τον κατακλυσμό του Νώε μοιάζουν πάρα πολύ με τους σουμεριακούς μύθους, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίοι γράφτηκαν αιώνες νωρίτερα της Παλαιάς Διαθήκης και της Βίβλου. Σουμεριακές θεότητες μοιάζουν χαρακτηριστικά με θεότητες της ακκαδικής και της καναανιτικής μυθολογίας, ενώ κάποιοι μύθοι ή θεότητες μπορούν να παραλληλιστούν με αντίστοιχους της ελληνικής μυθολογίας, όπως η κάθοδος της Ινάννα στον κόσμο των νεκρών με την αρπαγή της Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο.
Κάθε πόλη του πολιτισμού της Μεσοποταμίας ξεκινούσε από ένα μικρό αστικό κέντρο γύρω από ένα ιερό. Κατά το πέρασμα των αιώνων, οι πόλεις αναπτύσσονταν κι εξελίσσονταν σε πόλεις-κράτη με τείχη και μεγαλύτερα ιερά και ναούς. Το μέγεθος των ναών σταδιακά αυξανόταν κι έτσι δημιουργήθηκαν τα ζιγκουράτ, τεράστιοι ναοί με πολλά επίπεδα που άγγιζαν τον ουρανό. Ίσως από τους ναούς αυτούς να προέρχεται ο εβραϊκός μύθος για τον Πύργο της Βαβέλ.
Κάθε ιερό έπαιρνε το όνομά του από μια συγκεκριμένη θεότητα. Με την ανάπτυξη του Σουμεριακού πολιτισμού, οι θεότητες των Σουμερίων αποτέλεσαν ένα πάνθεον συγκεκριμένων θεοτήτων , γνωστό ως Ανουνάκι. (Anu = Ουρανός, Na = Και, Ki = Γη). Έτσι, αντί ο Άνου να αποτελούσε το θεό των ουρανών, “ήταν” ο ουρανός. Οι ναοί των θεών αναπτύσσονταν και σταδιακά αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία μέσα στις πόλεις, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα σύστημα ιεραρχίας κι ο αρχιερέας να αποκαλείται Εν. Ο θεός των ανέμων λεγόταν Λιλ κι έτσι δημιουργήθηκε ο θεόςΕνλίλ: οι θεοί στο εξής αποκτούσαν όλο και περισσότερα ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά.
• Άνου, θεός των ουρανών
• Ενλίλ, θεός των ανέμων και των καταιγίδων
• Ένκι, θεός των υδάτων και της γόνιμης γης
• Νινχουρσάγκ, θεά της γης
• Ασούρ, θεός του ουρανού, κύρια θεότητα των Ασσυρίων
• Νινλίλ, θεότητα της δημιουργίας
• Ινάννα, θεά του έρωτα και του πολέμου
• Μαρδούκ, θεός των Βαβυλωνίων
• Νάννα, θεός της σελήνης
• Ούτου, θεός του ήλιου
• Νινούρτα, θεός των Σουμερίων, αργότερα όλης της Μεσοποταμίας
Καθώς μεγάλωναν οι πόλεις, κάθε θεός κατέληξε να αντιπροσωπεύει έναν ανθρώπινο μονάρχη ή αρχιερέα, περιτριγυρισμένο από την οικογένεια και την αυλή του, γεμάτη επιτρόπους και υπηρέτες. Οι ελάσσονες θεότητες θεωρούνταν συγγενικές με τις κύριες θεότητες, όπως για παράδειγμα η Ερεσκιγκάλ, που ήταν αδερφή της θεάς Ινάννα.
Το ΜΕ(=ενέργειες,δυνάμεις, ικανότητες, κάτι σαν το χριστιανικό Άγιο Πνεύμα) ήταν βασικό στοιχείο της σουμεριακής θρησκευτικής σκέψης. Ήταν τα παγκόσμια επίπεδα της θεϊκής εξουσίας. Είναι ‘’προσευχές’’ που δημιουργούν τον πολιτισμό, τα έργα τέχνης, κ.α.. Τα ΜΕ δόθηκαν στο θεό ΕΝΚΙ να τα φυλάει και να δίνει στο κόσμο πρώτα στην ΕΡΙΝΤΟΥ και από κει τα διαχειρίζεται για να οργανώσει τους ανθρώπους και τον πολιτισμό, αλλά και να απονείμει τις διάφορες δυνάμεις των θεών. Παράδειγμα η θεά ΙΝΑΝΝΑ που κάποτε παραπονέθηκε ότι δεν είχε στη διάθεση της πολλά ΜΕ, ενώ σε ένα άλλο κείμενο γράφεται ότι γι’αυτό μέθυσε τον ΕΝΚΙ και της χάρισε 94 από αυτά, τα οποία μετέφερε στη πόλη της, την ΟΥΡΟΥΚ. Όταν ο ΕΝΚΙ ξεμεθά και θέλει να τα πάρει πίσω είναι πια αργά γιατί η ΙΝΑΝΝΑ έχει ήδη φτάσει στην ΟΥΡΟΥΚ.
Το σύμπαν αρχικά δηιουργήθηκε όταν η Νάμου, η προσωποποιημένη άβυσσος, γέννησε τους πρωταρχικούς θεούς. Σύμφωνα με τους Βαβυλωνίους, η πρώτη ένωση ήταν μεταξύ της θεότητας Τιαμάτκαι του Απσού, από την οποία προήλθαν οι Λαχαμού και Λαχμού, οι φρουροί του ναού της πόλης Ερίντου, που γέννησαν τους Ανσάρ και Κισάρ, ουράνιες στήλες, οι οποίοι θεωρούνται γονείς του Άνουκαι της Κι, του ουρανού και της γης. Από αυτές τις θεότητες προήλθε και η ονομασία Ανουνάκι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
Ο Άνου και η Κι γέννησαν τον Ενλίλ, τον αρχηγό του σουμεριακού πάνθεου. Μετά την εκδίωξη του Ενλίλ από τη Ντιλμούν, την οικία των θεών, εξαιτίας του βιασμού της Νινλίλ, εκείνη γέννησε το Νάννα, θεό της σελήνης. Ο Νάννα κι η Νινγκάλ γέννησαν την Ινάννα ή Ιστάρ και στον Ούτου ή Σαμάς.
Η Νάμου γέννησε επίσης τον Ένκι, που έλεγχε τις “εξουσίες” και τους “νόμους” του κόσμου, μέχρι που η Ινάννα τους πήρε από την Ερίντου, πόλη του Ένκι, και τους μετέφερε στην πόλη της, τηνΟυρούκ. Η μεταφορά αυτή μπορεί να αντικατοπτρίζει αρχαία πολιτικά γεγονότα στην περιοχή του Νότιου Ιράκ.
Υπήρχε και ο κάτω κόσμος στον οποίο οι ψυχές των νεκρών κατέβαιναν από τους τάφους τους. Υπήρχαν όμως και πύλες στις πόλεις όπου οδηγούσαν στο κάτω κόσμο. Κάποιος ζωντανός μπορούσε να περάσει τις πύλες και να πάει στο κάτω κόσμο αλλά δεν μπορούσε να επιστρέψει από κει αν δεν άφηνε κάποιο υποκατάστατο του. Για να περάσει κάποιος με ασφάλεια στο κάτω κόσμο έπρεπε να ακολουθήσει τους παρακάτω κανόνες: δεν έπρεπε να κάνει θόρυβο, δεν μπορούσε να κουβαλάει όπλα μαζί του, να μη φοράει καθαρά ρούχα ούτε να συμπεριφέρεται φιλικά προς την οικογένεια του, να μη φοράει σανδάλια και ούτε να αλειφτεί με το καλό λάδι. Αν έκανε λάθος σε κάποιο από αυτά μόνο η θεϊκή επέμβαση μπορούσε να τον σώσει.
Ας δουμε και παλι κατι από την αρχαια Ελλαδα:
Στην ελληνική μυθολογία το κηρύκειο (κηρύκειον) ήταν το κύριο έμβλημα του θεού Ερμή. Το κηρύκειο αποτελείται από μία λεπτή ράβδο από ξύλοδάφνης ή ελιάς, γύρω από την οποία είναι τυλιγμένα δύο φίδια που τα κεφάλια τους συναντιώνται αντικρυστά!!!! Πάνω από τα κεφάλια των φιδιών, στην κορυφή της ράβδου, υπάρχουν δύο φτερούγες. Αυτή η μορφή είναι νεότερη. Σε αγγειογραφίες από την αρχαία Ελλάδα τα δύο φίδια βρίσκονται στην κορυφή και σχηματίζουν κύκλο, ενώ τα κεφάλια τους σχηματίζουν δύο << κέρατα >> επάνω από τον κύκλο αυτό!!!! Οι φτερούγες συνήθως παραλείπονται. Με την προσθήκη ενός σταυρού στο κάτω μέρος του κύκλου και την αφαίρεση της υπόλοιπης ράβδου, προέκυψε το αστρονομικό και αστρολογικό σύμβολο για τον πλανήτη Ερμή.
2
Ο μύθος για το πώς προήλθε το κηρύκειο αναφέρει ότι κάποτε ο Ερμής διεχώρισε με το ραβδί του δύο φίδια που πάλευαν άγρια μεταξύ τους!!!! Από τότε λοιπόν το ραβδί με τα δυο φίδια, στολισμένο και με τις φτερούγες του << φτεροπόδαρου >> θεού Ερμή, έγινε σύμβολο της ομόνοιας και της καταπαύσεως της διχόνοιας (πρβλ. τον παρόμοιο μύθο του μάντη Τειρεσία). Στην αρχαία Ελλάδα το χρησιμοποιούσαν ως διακριτικό έμβλημα οιπρέσβεις και οι κήρυκες, ώστε να προστατεύονται από εχθρικές προς αυτούς ενέργειες της εξουσίας.
3
Στην ύστερη αρχαιότητα το κηρύκειο άρχισε να συμβολίζει το εμπόριο, ενώ σήμερα, ιδίως στη Βόρεια Αμερική, χρησιμοποιείται ως σύμβολο τηςΙατρικής, από σύγχυση με το παραδοσιακό ιατρικό σύμβολο, τη Ράβδο του Ασκληπιού, η οποία φέρει μόνο ένα φίδι και όχι φτερούγες. Η περιέλιξη ωστόσο των δύο φιδιών θυμίζει περισσότερο τη διπλή έλικα του DNA, από ό,τι το ένα φίδι!!!!
Η πρωταρχική καταγωγή του συμβόλου είναι ίσως Μεσοποταμιακή, όπως μαρτυρείται από την απεικόνιση στο αγγείο του Γκουντέα από το Λαγκάς. Αυτό το αγγείο από πράσινο στεατίτη χρονολογείται από το 2144-2124 π.Χ. και αναπαριστά τον οφιόμορφο θεό Νινγκισντίζα, αγγελιαφόρο της θεάςΙστάρ.
Μα για να δουμε κατι πολύ συμαντικο:
Ένα τρέχοντος ενδιαφέρον θέμα και για συζήτηση είναι ο πλανήτης Χ. Αυτός ο πλανήτης έχει συνδεθεί με τους μύθους των Σουμερίων, οι οποίοι μιλούν για την επιστροφή του Nibiru (ενός μυθικού πλανήτη που λέγεται ότι επισκέπτεται το ηλιακό σύστημά μας μία φορά το πολύ κάθε 3600 έτη λόγω της ελλειπτικής τροχιάς του)!!!!
Ο Nibiru λέγεται ότι είναι η πατρίδα των Προπατόρων μας οι οποίοι ήταν οι αρχικοί δημιουργοί της ανθρώπινης φυλής, οι Θεοί της παλαιάς διαθήκης, οι θεοί που υπάρχουν στις μυθολογίες όλων σχεδόν των Λαών της Γης και οι οποίοι έφυγαν αλλά είπαν ότι θα επιστρέψουν κάποια ημέρα. Είναι ο Nibiru ( Νιμπιρου http://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_cataclysm ) υπαρκτός!;! Οι γραφές των Σουμέριων όπως μεταφράστηκαν από τον Zachariah Sitchin και προηγούνται χρονικώς από οποιαδήποτε άλλη γνωστή γραπτή ιστορία, φαίνονται να συμφωνούν ότι είναι.
Πολλοί είναι αυτοί που σήμερα “αυτοαποκαλούνται απεσταλμένοι των εξωγήινων όντων” και κηρύσσουν για τα επερχόμενα γεγονότα, τα οποία θα περιλάβουν σημαντικές γήινες αλλαγές. Είμαι βέβαιος ότι ακόμη και χωρίς ένα πτυχίο στην διαστημική επιστήμη των πυραύλων, πολλοί από μας θα μπορούσαν να καταλάβουν επακριβώς πώς η άφιξη ενός πλανητικού μεγέθους αντικειμένου θα προσέκρουε ενάντια στις δυνάμεις που εφαρμόζονται σε αυτόν τον πλανήτη, και θα ασκούσαν σημαντική επίδραση. Μετά, καθημερινά βλέπουμε την αλλαγή των καιρικών φαινομένων, σημαντικοί σεισμοί που φθάνουν μέχρι 9,0 βαθμούς Ρίχτερ – κάθε εβδομάδα, και μην ξεχνάμε την ξαφνική αύξηση της δραστηριότητα των ηφαιστείων.
Το θέμα της ύπαρξης η μη των εξωγήινων είναι απλώς άλλο ένα ερωτηματικό σε αυτό το σενάριο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτοί υπάρχουν η το αντίθετο φαίνεται όμως να αντιπροσωπεύουν για πολλούς κάτι εξαιρετικό. Μια μελέτη των μύθων στη Βίβλο αποκαλύπτει επίσης πολλές ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις. Το ζήτημα που μπορεί βεβαίως να συζητηθεί είναι ότι οι ιστορίες της Βίβλου, γραμμένες περίπου το 200 Π.Χ., είναι πραγματικά μια επανάληψη των ιστοριών από πολύ νωρίτερα έως και – χιλιάδες έτη νωρίτερα!!!!
Οι μύθοι των Σουμερίων ανάγονται στην τρίτη χιλιετία Π.Χ.! Οι ιστορίες τους προσφέρουν μερικούς από τους καλύτερους μύθους της δημιουργίας μας και τα γεγονότα της πρόωρης Μεσοποταμίας. Ακόμα, η θρησκεία-βασισμένη στη κοινωνία μας συνεχίζει να θέλει το ξανά γράψιμο της ιστορίας μας για να φαίνονται πιο αληθινά τα βιβλία της. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι η αγιοποιημένη έκδοση της Βίβλου από την εποχή του Μεγ. Κωνσταντίνου έχει αφήσει έξω πολλά σχετικά βιβλία!!!! Το Γνωστικό Βιβλίο του Θωμά κ.λπ., δεν αντιπροσωπεύθηκαν επειδή ήρθαν σε αντίθεση με το μήνυμα Μεγ. Κωνσταντίνου που επιθυμούσε να στερέωση την δύναμη και την εξουσία του ως αυτοκράτορας.
Εάν συγκρίνετε τις διάφορες χριστιανικές θρησκείες θα διαπιστώσετε ότι διαφορετικές εκδόσεις της Βίβλου χρησιμοποιούνται σε κάθε μια. Μερικοί έχουν ενσωματώσει “απόκρυφα βιβλία” ενώ άλλοι συνεχίζουν να αγνοούν την ύπαρξή τους και να λένε ότι είναι πλαστά!!!!
Τώρα, εξετάστε αυτό. Τι θα συμβεί “εάν” τα γεγονότα της Βίβλου είναι περισσότερο-ή-λιγότερο αληθινά. Τι θα συμβεί “εάν” τα γεγονότα στις παλαιές και νέες διαθήκες πραγματικά συνέβησαν!!!! Υπάρχει και η σημαντική απόδειξη που λέει σήμερα ότι οι πυραμίδες ανάγονται περίπου στα 11.000 Π.Χ. από την κατασκευή τους!!!! Βεβαίως, με την τεχνολογία μας σήμερά ίσως θα μπορούσαμε να χτίσουμε τέτοια μνημεία με την ακρίβεια αυτών των μεγάλων κατασκευών- αλλά… πως κτίσθηκαν οι πυραμίδες το 11.000 Π.Χ.!;!
Οι άνθρωποι τότε ήταν αγρότες και κτηνοτρόφοι. Η τεχνολογία δεν υπήρχε για να δημιουργήσει τέτοιες υποδομές!!!! Τώρα, ας δούμε τους Μάγιας και το ημερολόγιό τους. Οι γνώσεις της αστρονομίας και αστρολογίας που είχαν υπερέβησαν πολύ τη δυνατότητά τους να καταλάβουν τα αστέρια και ακόμα να παρέχουν σε μας ένα ημερολόγιο, το οποίο είναι περίπλοκο και είναι μυστήριο το πώς το έκαναν. Τα παραδείγματα της αρχαίας τεχνολογίας υπάρχουν μέσα στην ιστορίας μας, και είναι πολλά, όμως οι μελετητές αρνούνται συχνά να τα εξετάσουν κατά να τα βάλουν μαζί στη διατριβή τους ή στα περιοδικά τους.
Δεν συμβαίνει αυτό στην επικρατούσα επιστήμη, γιατί οι συνέπειες θα ήταν πάρα πολλές και η κριτική που θα δέχονταν θα κατέστρεφε ουσιαστικά τη σταδιοδρομία τους. Αλλά γιατί; Ο καθένας μας με έναν υπολογιστή μπορεί να ερευνήσει αυτά τα γεγονότα από μόνος τους και να καταλήξει στα συμπεράσματά του. Καθένας με την κοινή λογική μπορεί αντικειμενικά να εξετάσει και να καθορίσει τα γεγονότα. Με το να ερευνήσουμε όμως, αυτά τα γεγονότα, αλλάζουμε δραματικά όλα αυτά που είχαμε πιστέψει στο παρελθόν. Αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε και για την θρησκεία μας. Αυτό γίνεται αναγκαίο επειδή ότι έχουμε διδαχθεί δεν συνέβη πραγματικά. Τα περισσότερα ψέματα σε κάποια σημεία είναι βασισμένα στην αλήθεια. Συχνά, αμφισβητούνται και οι καλές προθέσεις αυτών που τα έγραψαν.
Τώρα, μελετήστε το μίγμα αυτό που υπάρχει εδώ και χιλιάδες έτη και θα βρείτε μια ανησυχητική τάση της χρησιμοποίησης της θρησκείας για τον έλεγχο των ανθρώπων. Ο Φόβος του Θεού (ακόμα και αν ο Θεός είναι καλός, και σωστός!;! Φροντίζει για μας και την ευημερία μας, και για τα δικαιώματα μας;) και η ιστορία γύρω από το διάβολο έχει βοηθήσει τους θρησκευτικούς ηγέτες όλων των εποχών να αποκτήσουν δύναμη και να χαράσσουν συχνά με τον τρόπο αυτό την πολιτική τους βούληση την οποία ταυτόχρονα την επιβάλουν στους εκάστοτε βασιλιάδες.
Το γεγονός είναι, εάν ερευνήσετε μόνοι σας θα διαπιστώσετε ότι τα γεγονότα της Βίβλου δεν συμφωνούν με ιστορικά και αρχαιολογικά στοιχεία σχετικά με το χρόνο που αυτά τα γεγονότα λέγονται ότι έχουν εμφανιστεί.
Αυτό αίνε φυσικό διότι τα γεγονότα της βίβλου άρχισαν να γράφονται τον 2ο αιώνα π.χ. και έκλεισαν τον 3ο-4ο π.χ.
Έπειτα, κάποιος μελετώντας τις μυθολογίες των αρχαίων λαών μπορεί να θεωρήσει ότι οι ιστορίες του Ιησού είναι μια επανάληψη του ειδωλολατρικού μύθου του Oσιρι ο οποίος ήταν επίσης άνθρωπος-Θεός που γεννήθηκε από μια παρθένο και πραγματοποίησε εκείνα τα θαύματα (που από τον τρόπο τους παραλληλίζονται πολύ με εκείνα του Ιησού σχεδόν λέξη προς λέξη). Άλλες ομοιότητες θα βρεθούν επίσης σε πολλούς αρχαίους μύθους, όπως, του Μίθρα, του Διόνυσου κ.λπ. Εάν θεωρήσετε τώρα ότι οι αρχαίοι λαοί ήταν ειδωλολάτρες επειδή λάτρεψαν πολλούς Θεούς και ότι αυτό το σύστημα πεποίθησης η πίστης που μοιάζει με το σημερινό χρονολογείται πολύ πίσω και πριν από τους βιβλικούς χρόνους, οι ιστορίες των Σουμέριων αρχίζουν να παίρνουν ολόκληρες μια νέα έννοια. Στις γραφές των Σουμερίων, η ιστορία της δημιουργίας και ο κήπος της Εδέμ μοιράζονται.
Ο κατακλυσμός είναι επίσης μια ιστορία που γράφεται στις ταμπλέτες. Αυτές οι ιστορίες δεν είναι αλλαγμένες όλα αυτά τα γεγονότα αντιπροσωπεύονται στη Βίβλο!!!!
Οι επιγραφές των Σουμέριων λένε για τους Anunnaki μια φυλή όντων από τον Nibiru που δημιούργησε τους ανθρώπους με το να συνδέσει το DNA των γηγενών όντων στη γη και με αυτόν των εξωγήινων. Οι Anunnaki ήταν πολύ προηγμένα όντα και δημιούργησαν τα μεγάλα μνημεία που βρέθηκαν στη γη στο Φεγγάρι στον Άρη και άλλους πλανήτες/φεγγάρια μέσα στο ηλιακό μας σύστημα!!!!
Ο σκοπός δημιουργίας των ανθρώπων γράφεται επίσης στις επιγραφές. Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να είναι υπάλληλοι των Θεών!!!! Πολλοί θα είχαν αποκαλέσει τους πρώτους ανθρώπους, σκλάβους. Χρησιμοποιηθήκαμε στα πολύτιμα μεταλλεύματα ορυχείων όπως ο χρυσός. Ακόμα και σήμερα, ο χρυσός θεωρείται ιδιαίτερο μετάλλευμα. Η έρευνα των Σουμερίων θα μας πει επίσης τους λόγους για αυτήν την μοναδική θέση του χρυσού!!!!Έτσι, τι γίνεται με τη Βίβλο και οι ιστορίες στη Βίβλο!;! Είναι πλαστές!;! Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα ξετυλιχθεί στο μέλλον, εντούτοις είναι πλέον πιθανό ότι αυτά τα γεγονότα ήταν πραγματικά στη βάση τους!!!!
Το αληθινό πρόβλημα οφείλεται στο ότι κάποιος πρέπει να εξετάσει αν και αυτός ο “Θεός” της παλαιάς διαθήκης δεν είναι ο ίδιος Θεός της νέας διαθήκης. Μια απλή αναθεώρηση της Βίβλου θα βοηθήσει στο να προσδιοριστεί αυτό. Ένας Θεός που κυβερνά με πυγμή σιδήρου. Ο Άλλος, με το έλεος και τον οίκτο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια διάφορα δύναμης θα εμφανιζόταν μεταξύ των δυο Θεών. Εάν είμαστε πράγματι απόγονοι αυτών των θεών-όντων, είμαστε τα καλύτερα στοιχεία αυτού. Κατά συνέπεια, θα μας έκανε να αισθανθούμε ότι θα υπήρχαν ίσως “ομάδες” Θεών που θα είχαν πει στους υπαλλήλους τους να μην τιμήσουν κανέναν άλλο Θεό αλλά μόνο τον ίδιο!!!!
Έχει ίσως νόημα ότι αυτό θα ήταν η αιτία για την ξαφνική μεταστροφή που έχει να κάνει με την ειδωλολατρική πολλαπλότητα των Θεών στην μονοθεϊστικοί εβραϊκή και χριστιανική ιδιομορφία του Θεού. Η μελέτη των ειδωλολατρικών θρησκειών είναι αληθινά συναρπαστική. Πρέπει να μελετηθεί με ένα ανοικτό-μυαλό επειδή η ιδέα αυτών των θεοτήτων είναι τόσο ξένη στο κοινό σήμερα μονοθεϊστικό σύστημα πεποίθησης που γίνεται δύσκολο να κατανοηθεί.
Έπειτα πρέπει να εξετάσουμε τους μύθους, οι οποίοι μιλούν για την επιστροφή του Ιησού. Τώρα, εάν παίρνετε στο πλαίσιο αυτό και την εξωγήινη διάσταση του θέματος, η ιδέα ενός Θεού που επιστρέφει δεν είναι και τόσο εξεζητημένη!!!! Είναι επίσης θέμα ότι εάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είχαμε και την αλληλεπίδραση με άλλα εξωγήινα όντα που δεν υποστηρίζουν τους Anunnaki. Το θέμα εάν οι Anunnaki είναι φίλοι ή εχθροί μπορεί να συζητηθεί!!!! Εάν δημιουργηθήκαμε για να αποτελέσουμε αντικείμενα των Θεών, αυτό θα τους έκανε να αισθανθούν ότι δεν θα επιθυμούσαμε να είμαστε οι σκλάβοι τους όταν επιστρέψουν!!!!
Η θεωρία άλλων εξωγήινων όντων που αλληλοεπιδρούν με εμάς μέσα στην κοινωνία μας μπορεί να συμβαίνει για να παράσχουν σε μας τις βοήθειες εκείνες έτσι ώστε όταν έπρεπε το επίπεδο συνειδητοποίησής μας θα ήταν αρκετά υψηλό να καταλάβει την απειλή και η τεχνολογία μας θα προωθούνταν αρκετά στο να παρέχει σε μας τα μέσα εκείνα την υπεράσπισης μας.
Όλα αυτά μοιάζουν με αυτά που αναφέρονται στη βίβλο για τους Ελοχίμ και Νεφελίμ. Τους καλούς και κακούς Αγγέλους. Είναι η αιώνια πάλη μεταξύ του καλού και του κακού. Μόνο που τώρα έχουμε τους καλούς και τους κακούς εξωγήινους. Κάποιοι από αυτούς –ζουν ανάμεσα μας- κάποιοι άλλοι επιστρέφουν τη Γη. Οι απόψεις για το ποιοι είναι καλοί η κακοί διίστανται!!!!
Εμείς περιμένουμε την επιστροφή των Θεών!;! Πότε!;! πολλές από τις προφητείες έτειναν να δείξουν το έτος 2012. Το ημερολόγιο των Μάγιας δείχνει το 2012. Οι προφητείες των Ίνκας δείχνουν επίσης περίπου το 2012. Μιλούν για τον ερχομό της επόμενης διάστασης της ύπαρξης. Μπορεί ακόμη και να είναι οι Anunnaki ένα είδος “αντί-Χρίστου”. Θα μπορούσαν οι Anunnaki να επέλεγαν την περιοχή της πρώην Μεσοποταμίας (σύγχρονο Ιράκ) για την επιστροφή τους. Οι προβλέψεις μιλούν για τον αντί-Χριστό να προέρχεται από αυτήν την περιοχή και να κερδίζει τη εξουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μιλά για τα έθνη που έρχονται ενάντια στο Ισραήλ!!!!
Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί της επέλεξαν να επιτεθούν στο Ιράκ εκείνη τη χρονική στιγμή της ιστορία μας όπως και στα άλλα αραβικά κράτη με την κορύφωση στην Συρία!!;!!. Ίσως προετοιμάζονται για την επιστροφή των Anunnaki!;! Ο Ronald Reagan ( Ρόναλντ Ρήγκαν ) μίλησε για τις απειλές από έξω από αυτόν τον κόσμο σε μια από τις ομιλίες του. Ήταν ο πρώτος που είχε προτείνει ένα διαστημικό σύστημα βλημάτων (πόλεμος των άστρων). Θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές απόψεις σε παρόμοια θέματα. Θα υπάρξουν πολλοί που συμφωνούν και πολλοί που διαφωνούν!!!!
Στο τέλος, μόνος του ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει να εξερευνήσει για την/τον ίδιο ή να συνεχίσει να στέκεται αληθινός στην πίστη του και την εμπιστοσύνη του/της στην αρχή της εκκλησίας. Θα ήταν όμως λυπηρό για τους ανθρώπους να μην ερευνήσουν το ρόλο της θρησκείας στον έλεγχο των ανθρώπων. Θα ήταν λυπηρό για τους ανθρώπους να μην ερευνήσουν τον τρόπο που οι διάφορες εκκλησίες έχουν αλλάξει το δόγμα τους για να παραμείνουν σύγχρονες με την εποχή μας.
Δυστυχώς, η επιστήμη και η θρησκεία δεν στέκονται μαζί και η μόνη αιτία του πράγματος είναι η θρησκεία. Σαν πνευματικοί άνθρωποι, πρέπει να έχουμε ένα σύστημα πίστης. Στηριζόμαστε επάνω στην πίστη μας για να βοηθηθούμε στις δυσκολίες της ζωής. Προσευχόμαστε στο Θεό για να μας βοηθήσει. Τι και εάν η ύπαρξη που μας βοηθά δεν είναι ο Θεός που προσευχόμαστε αλλά μάλλον, μια γαλαξιακή συνείδηση που επεμβαίνει εξ ονόματός μας; Τι και εάν είναι απλά σύμπτωση;
Η γη δεν καταστράφηκε το 2012 και κανενός η ζωή!!!! Εάν οι Anunnaki είναι μια προηγμένη φυλή και εάν επιστρέφουν το 2012 μαζικά, ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε μπορεί να αλλάξει για πάντα!!!!
Σας φαίνονται τρελά έτσι!;! Μα για δείτε αυτό το άρθρο παρακάτω και τα λέμε:
Ένας αναγνώστης με ρώτησε κάποια στιγμή που μπορεί να βρει στην ιστοσελίδα του FBI τα στοιχεία για την ομάδα << Ε >> του είχα πει τότε για την δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. “The Vault”. ….τώρα όμως εκτός της ομάδας << Ε >> υπάρχουν πληροφορίες που αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα..!!!!
Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες, των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O…!!!!
Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος σχετικά με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Ρόσγουελ το 1947 στο Νέο Μεξικό. Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι υποστηρικτές των U.F.O μέσα από τις αναφορές πολλών κατοίκων καθώς και την επίσημη αναφορά του μυστικού πράκτορα Guy Hottel ( Γκάι Χότελ http://vault.fbi.gov/hottel_guy ), που επισήμαινε όχι μόνο την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων αλλά και ανθρωποειδών!!!!!
Σήμερα στην ίδια κατηγορία “F.B.I: The Vault: U.F.O” βλέπουμε μια αναφορά με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1947 στο San Diego!!!!
Ο Συντάκτης αυτής της αναφοράς γράφει για πράγματα που ακόμα και στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ κοινωνικό σύνολο. Ωστόσο όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι βέβαιο ότι οι Αμερικάνοι παραδειγματίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία που βρισκόταν πλέον στα χέρια τους και την εφάρμοσαν αντίστοιχα σε πολεμικά όπλα, δορυφόρους, διαστημόπλοια και την δημιουργία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
“Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους, ωστόσο σε μια αντιπαράθεση ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο ανθρώπινο αεροσκάφος θα διαλυόταν!!!! Αν και μοιάζουν σαν τους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο. Ο κόσμος τους είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση”!!!!
4
Πολλές απαντήσεις ίσως βρίσκουν τον δρόμο τους αναλύοντας σε μεγάλο βάθος τις αναφορές των UFO και των ανθρωποειδών εκατομμύρια χρόνια τώρα που αποτυπώνονται σε βραχογραφίες και αγγεία, σε λαϊκές δοξασίες μύθους και θρησκείες..!!!!
Ο συντάκτης της αναφοράς κατηγοριοποιεί μάλιστα και τα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη “μας”. Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει μέχρι και την αστρική προβολή…..
Και θα κλείσω με ενα μικρά άρθρο του αξιότιμου Δαρίβα!!!!
Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη
γράφω και ότι βγει:
Όλες οι θρησκείες είχαν τότε τους θεούς τους που παρουσιάζονταν στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Ας πάρουμε το 12θεό και την χριστιανική .Τώρα όμως έχουν εξαφανιστεί. Ούτε ο θεός των χριστιανών παρουσιάζεται ούτε κανένας από το12θεο. Τώρα θα πούνε μερικοί χριστιανοί πως ο θεός κάνει θαύματα ανάβει το Άγιο φως δηλώνει έτσι την παρουσία του. Θαύματα γίνονται σε όλες τις θρησκείες αλλά και στους άθεους. Ενα τους λέω εκεί που ανάβει φωτιές γιατί δεν κοιτάει ότι κάθε μέρα πεθαίνουν 7 εκατομμύρια άνθρωποι; Ο Χριστός είπε τι μεριμνάτε για το αύριο. Δεν βλέπετε τα πετεινά του ουρανού που φροντίζει ο θεός; Ας μην δουλέψουμε και να δούμε πόσο μέριμνα θα έχουμε .Επομένως αυτοί οι θεοί δεν ήταν θεοί ήταν εξωγήινοι με πολύ ανώτερο πολιτισμό και τους είχαμε για θεούς. Πολλοί εξωγήινοι όπως λένε άνθρωποι που ήρθαν κοντά τους μύριζαν άσχημα. Άσχημα γράφει ότι μύριζε και ο θεός των χριστιανών – «Με την πνοή των χειλέων του θα θανατώνει τον ασεβή» (Ησαΐας, 11: 4).
- «Η πνοή τού Κυρίου, σαν χείμαρρος από θειάφι…» (Ησαΐας, 30: 33).επομένως ο Θεός είναι άλλος .Είναι αυτός που λένε οι επιστήμονες που ασχολούνται με την κβαντική φυσική. Όπως είναι πεισματάρηδες μερικοί θρησκευόμενοι και δεν παραδέχονται την λογική ,έτσι υπάρχουν και επιστήμονες. Όλη η επιστήμη στηρίχθηκε στην εξίσωση του Αϊνστάιν Δεν μπορεί κανένα σώμα να υπερβεί την ταχύτητα του φωτός γιατί η μάζα του γίνεται άπειρη . Και έτσι μας εγκλώβισε στο δικό μας πλανητικό σύστημα. Αν λέγανε μερικοί επιστήμονες για αιθέρα , τηλεπάθεια κλπ. τους λέγανε και τους λένε ότι ασχολούνται με παραμύθια και δεν απέχουν πολύ από τις καφετζούδες της γειτονιάς. Να όμως που ο Τέσλα τους έβαλε τα γυαλιά. Το ίδιο ο Χίτλερ και ο Στάλιν Και οι δυο με παραφυσικά φαινόμενα ασχολήθηκαν και βρήκαν καταπληκτικά πράγματα. Τώρα τρέχουν οι δυτικοί και δεν φτάνουν. 50 χρόνια μπροστά είναι οι Ρώσοι σε αυτά .Ο πιλότος ο Ρώσος τώρα μόνο βλέπει και σκέπτεται τον στόχο. Ο πύραυλος κατευθύνεται από την σκέψη του και δεν αστοχεί ποτέ. Θα βρουν και άλλα ..Πριν από τους Μάγια της Αμερικής ήταν μια φυλή στις Άνδεις που τρώγανε ψάρια .Βρήκαν οστά . Η θάλασσα όμως είναι πολύ μακριά. Δρόμοι δεν υπήρχανε και οι ινδιάνοι δεν είχανε άμαξες. Δεν βρήκαν την ρόδα. Πως διάολο τρώγαν τα ψάρια ; Δεν ήταν παστά .Πως δεν χαλούσανε κατά την διαδρομή γιατί θα κάνανε εβδομάδες να τα φέρουν στο σπίτι; Λένε οι καθώς πρέπει αρχαιολόγοι ότι δεν είχανε ανακαλύψει την ρόδα. Υπάρχουν στα μουσεία τους όμως παιχνίδια με ρόδες!!! Άρα ξέρανε από ρόδες. Τα μεταφέρανε όπως λένε οι μύθοι τους με ιπτάμενες μηχανές που κάνανε θόρυβο σαν τις μέλισσες. Οι πυραμίδες έχουν πολλά μυστικά.
Λένε οι καθώς πρέπει επιστήμονες στους άλλους επιστήμονες ότι έχετε πολύ φαντασία και σας αρέσει το μυστήριο. Παντού βλέπετε μυστήρια. Ας πάνε όμως αυτοί οι καθώς πρέπει επιστήμονες που δεν τους αρέσουν τα μυστήρια και τα έχουν 400 ,ας πάνε λοιπόν τα ξυραφάκια τους που τα χρησιμοποίησαν πολλές φορές και τώρα είναι για πέταμα γιατί δεν κόβουν, μέσα στις πυραμίδες. Σε λίγο θα δουν ότι τα ξυραφάκια είναι σαν καινούργια. Κόβουν τέλεια .Ας αφήσουν ενα κομμάτι κρέας και ας πάνε σε μερικές μέρες να δουν αν βρόμησε. Διάολε αν πάνε θα δουν ότι δεν βρωμάει και ότι το κρέας αφυδατώθηκε. Ας εξηγήσουν λοιπόν αυτά που είναι σταγόνα στον ωκεανό και ύστερα ας συζητήσουν με τους φευγάτους επιστήμονες. Και η μηχανή στρέψης; Αν εφαρμόσουν αυτά με την στρέψη κάνουν άνετα από γαλαξίες σε γαλαξίες. Με αυτή την μηχανή απέδειξαν ότι υπάρχουν σωματίδια που τρέχουν εκατομμύρια φορές πιο γρήγορα από το φως. Αλλά διάολε να μην έχουμε αυτοκίνητα με πετρέλαιο; γιατί να αφήσουμε το αυτοκίνητο που βρήκε το πανεπιστήμιο της Κρήτης να κινείτε με νερό; Θα βγουν στο ταμείο ανεργίας τώρα ολόκληροι κολοσσοί πετρελαίου;
Μέχρι εδώ!!!! Ίσως!!!! Ίσως!!!! Επανέλθω κάποια στιγμή στο θέμα αυτό, αν συνεχίσω θα πω πολλά που δεν πρέπει!!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ!!!! PART 1!!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα