Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΟΥΝ!!!! Part3!!!!

1
Θα με ρωτήσει κάποιος εύλογα ότι πραγματικά αυτά τα οποία γράφω είναι αλήθεια!;! Η μήπως είναι γεννήματα δικά μου ή κάποιων όμοιων μου όπου ίσως θέλουμε να αλλάξουμε αυτά τα οποία πιστεύετε!!!! Αυτά τα οποία γράφω είναι χρόνια ερευνών τα οποία τα ποιο πολλά δεν λέγονται στον κόσμο!!!! Το γιατί δεν λέγονται είναι εύλογο, το πρώτο ερώτημα του ανθρώπου είναι το ποιος τον έφτιαξε και από πού ήρθε και σε αυτό το απάντημα δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι το τεκμηριωμένο να λέει το ποιος και το από πού ήρθαμε, αν φτιαχτήκαμε εδώ ή ήρθαμε από κάπου αλλού!!!! Ευτυχώς όμως υπάρχουν πολλές αποδείξεις όπου χρειάζονται ιδιαίτερη χρήση γνώσεων αλλά και όχι όπου δείχνουν με αποδείξεις πολλά πράγματα!!! Πράγματα τα οποία για άλλους ίσως είναι πιστευτά και για άλλους τελείως απίστευτα. Εγώ θα συνεχίσω να φέρνω αποδεικτικά στοιχεία το αν είναι σωστά ή όχι αυτό θα το κρίνει ο καθένας μέσα του !!!! Δεν θα τα αναφέρω όλα διότι είναι πάρα πολλά αλλά θα αναφέρω κάποια ώστε να σας δώσω τον σπινθήρα να ψαχτείτε γύρω από αυτό το θέμα….. θέμα το οποίο είναι ένα τεράστιο ζήτημα όπου πρωταγωνιστούν μυθολογίες, αλήθειες, καταστροφές, και πολλά άλλα, ας ξεκινήσουμε:
Μια νέα αρχαιολογική ανακάλυψη έρχεται να βάλει τέλος στην επικρατούσα άποψη πως η Κρήτη κατοικήθηκε από το 30.000 π.Χ.

Μέχρι στιγμής ο παλαιότερος οικισμός που είχε βρεθεί στη Κρήτη χρονολογούνταν στο 7.000 π.Χ. Η αρχαιολογική ομάδα του πανεπιστημίου Νόρθ Καρολάινα στις ΗΠΑ, όμως, αναλύοντας χώμα κι εργαλεία, κατέληξε στο συμπέρασμα πως Homo Erectus ταξίδεψαν ως την Κρήτη και κατοίκησαν εκεί σχεδόν 100.000 χρόνια νωρίτερα από αυτό που πίστευαν αρχικά, δηλαδή από το 130.000 π.Χ.!!!! σημειωτέων ο Χόμο Ερέκτους είναι ένα είδος όπου μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά από πού ήρθε και πως εμφανίστηκε στην γη!!!!
Οι επιστήμονες θεωρούν πως φυλές Homo Erectus κατοίκησαν στο νησί μεταπηδώντας από περιοχές της Βόρειας κι Υποσαχάριας Αφρικής. Οι αρχαιολόγοι βρήκαν τσεκούρια κι όπλα που είχαν συναντήσει ξανά στην Αφρική κάπου 800.000 χρόνια πριν!!!!
«Με τις νέες τεχνικές ραδιοχρονολόγησης, μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά πως τα εργαλεία και τα όπλα που βρήκαμε ξεκινάνε σε ηλικία από τα 50 και φτάνουν μέχρι τα 130.000 χρόνια », τονίζει ο γεωλόγος Καρλ Ουέγκμαν του πανεπιστημίου Νόρθ Καρολάινα, προσθέτοντας πως «τα σύνεργα αυτά αποδεικνύουν πως οι κάτοικοι του νησιού, οι προγονοί των πρώτων Μινωιτών, ήταν εξαιρετικοί τεχνίτες και ικανοί για μεγάλες κατασκευές»!!!! Πριν 130.000 χρόνια !!!! Ποιος τους είχε δείξει στο να συμβάλουν και να κάνουν μεγάλες κατασκευές!;!
Ας δούμε όμως κάτι πιο παλιό…. Το οποίο υπήρχε εδώ και καιρό μα κανείς δεν το είχε προσέξει:
Η Paula Froelich ( Πάολα Φρόελικχ ) πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ισχυρίζεται ότι οι εικόνες που παρουσιάζονται παρακάτω και στο βίντεο ελήφθησαν από το Μουσείο του Ιράκ και σε μικρό ποσοστό από την εφημερίδα snark ( Σνάρκ ), και το πρωτοσέλιδο άρθρο της “Ω, έτσι αυτό είναι ένα περίεργο πρόσωπο. Με τι μοιάζει: Τι βρίσκεται στη Βαγδάτη . ”
Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες, ειδικά την τρίτη προς τα κάτω που φαίνεται να απεικονίζει ένα τεράστιο ον που στέκεται δίπλα σε ένα άλλο σχήμα, περίεργα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, διογκωμένα μάτια, παράξενα όπλα και εμφανίζεται σχεδόν ως ερπετό!!!!
1
2
3
Βλέπουμε ακόμη μια απόδειξη των αρχαίων που είδαν τα παράξενα αυτά όντα!;! Μπορεί να είναι αυτά τα όντα οι λεγόμενοι Ανουνάκι ή Νεφελίμ σαν απόδειξη!;! Αυτά τα όντα στα αρχαία αυτά αντικείμενα έχουν παρατηρηθεί σε πολλές χώρες, σε διαφορετικούς πολιτισμούς και ακόμα είναι πολύ παρόμοια στην εμφάνιση που δείχνουν αυτά τα αγγεία!!!! Δεν μπορούμε να παραδεχτούμε ότι υπήρχαν απλά φρικτοί καλλιτέχνες που τα κατασκεύασαν διότι η τομή της κατασκευής δείχνει καλεσθησία ή μήπως είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι τα παράξενα αυτά όντα ήταν υπαρκτά και έγιναν δεκτά πολύ πιο εύκολα σε εκείνους τους χρόνους, όπου οι άνθρωποι τα πιστεύουν ενώ τώρα τα χλευάζουν!;!

Όπως και να έχει είναι κάτι το χειροπιαστό και πολύ απλό, αλλά στο σήμερα το οποίο ζούμε δεν μπορεί κάποιος να τα πιστέψει τόσο εύκολα όλα αυτά λέγοντας ότι μα που είναι σήμερα όλα αυτά τα όντα!;! Που είναι!;! Τριγύρω μας και καλά μεταμφιεσμένα με ένα είδος καμουφλάζ και αυτά τα οποία δεν μπορούν να καμουφλαριστούν παραμένουν να κινούν τα νήματα. Το θέμα είναι πως κάποιος μπορεί να το αποδείξει το όλο θέμα!;! Γυρίζοντας στο παρελθόν και σε ευρήματα που λίγοι τα ξέρουν και δεν έχουν ρίξει καθόλου φως περί τίνος πρόκειτε. Π.χ. όπως ο περίφημος υποβρύχιος δρόμος του Μπίμινι:
BIMINI
Το 1968, στο νησί Μπίμινι στις Μπαχάμες, μια ομάδα αεροσκαφών που έβγαζε τοπογραφικές φωτογραφίες εντόπισε μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου…..από τη βόρεια ακτή τού Μπίμινι και σε βάθος περίπου πέντε μέτρων κάτω από την επιφάνεια, κτίσματα που μοιάζουν με κτήρια, τοίχους και δρόμους!!!! Οι πιλότοι είπαν ότι έβλεπαν από ψηλά πυραμίδες, πέτρινους κύκλους και κυκλώπεια τείχη!!!!
Παραδόξως, όμως, οι φωτογραφίες που φυσιολογικά τράβηξαν τα τοπογραφικά αεροσκάφη, δεν έφτασαν ποτέ στο κοινό!!!! Το μοναδικό κτίσμα που είδαμε από όλα τα προηγούμενα, ήταν μια σειρά από πέτρινες πλάκες που είναι δηλωμένες σε σχηματισμό δρόμου ή τείχους, o οποίος ονομάστηκε << Δρόμος τού Μπίμινι >>.
Αυτό το εύρημα, αν και το μέχρι τώρα γνωστό κομμάτι του δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, απέκτησε διασημότητα γιατί σχετίστηκε με μια προφητεία του γνωστού << κοιμώμενου προφήτη >> Έντγκαρ Κέισι. Ο Κέισι προφήτεψε το 1936 ότι << τα πρώτα σημάδια της ανέλκυσης της Ατλαντίδας θα φανούν στις Μπαχάμες, κοντά στο νησί τού Μπίμινι, το 1967 ή 1968 >>!!!! Ο Κέισι δηλαδή << έπεσε μέσα >> σε μια πρόβλεψη 31 ετών!!!! Έτσι, πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι επιβεβαιώθηκε και ο Δρόμος είναι πράγματι ένα ίχνος της χαμένης Ατλαντίδας!!!!
Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που απάντησαν κακοπροαίρετα ότι αυτή η σύμπτωση είναι ο μοναδικός λόγος που ο Δρόμος τού Μπίμινι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού…
Μα ας πούμε ότι δεν είναι ο δρόμος της χαμένης Ατλαντίδας τότε τι δρόμος είναι αυτός !;! Ποιος τον έφτιαξε!;! Πότε !;! Οι γεωλόγοι λένε ότι όταν φτιάχτηκε πρέπει να ήταν πριν από 300.000 χρόνια πίσω και καθώς βαθαίνει τα νούμερα αυξάνονται ραγδαίος!!!! Γιατί δεν έχουν έρθει ποτέ στην δημοσιότητα οι υποβρύχιες πυραμίδες αλλά και τα τεράστια κτίσματα της περιοχής!;! Ποιος δεν τα άφησε να τα δει το κοινό!;! Για ποιο λόγο!;! Γιατί οι αρχαιολόγοι δεν συνέχισαν τις έρευνες τους εκεί!;! Αλλά!!!! Και γιατί φυλάγετε από δυο φρεγάτες του 3ου στόλου των ΗΠΑ νύχτα μέρα από τότε σχεδόν που ανακαλύφθηκε η όλη υπόθεση!;! Τρελά πράγματα έτσι!;! Εσείς που δεν πιστεύετε θα ήθελα να ακούσω πραγματικά τι γνώμη σας για όλα αυτά….
Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι ο Δρόμος έχει ένα άνοιγμα από τη μια πλευρά του, το οποίο τον σχίζει κατά μήκος. Αυτό μοιάζει να είναι μια << υποδοχή >> που επιτρέπει σε ένα μεγάλο πλοίο να << σταθεί >> πάνω στον δρόμο, πιθανώς για να δεχθεί επιδιόρθωση. Παρόλα αυτά, είναι σίγουρο ότι κανένας ναυτικός της πρόσφατης ιστορίας δεν το έχει κατασκευάσει για αυτόν τον λόγο!!!!
Οι ειδικοί που έχουν μελετήσει τον Δρόμο δεν έχουν καταλήξει σε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα τι ακριβώς είναι (ή τι δεν είναι), το ίδιο ασαφής ήταν -όπως πάντα- και ο γνωστός εξερευνητής των ωκεανών Ζακ Κουστώ που μελέτησε πριν τρεις δεκαετίες το τεχνούργημα!!!! Δεν έχουν καταλήξει καν αν είναι τεχνητό ή όχι αν και τεχνήματα τέτοια η φύση ποτέ δεν φτιάχνει!!!! Έχει λεχθεί παρόλα αυτά ότι πολλές πέτρες του Δρόμου είναι κομμάτια αρχαίων ελληνικών κιόνων!!!! Όσο για τα υπόλοιπα κτίσματα που είχαν δει οι πιλότοι το 1968, τελικά η ύπαρξη τους επιβεβαιώθηκε!!!!
Το 2003 ανακαλύφθηκε μια τεράστια κυκλική πέτρινη πλατφόρμα κοντά στο νησί Άνδρος στις Μπαχάμες, η οποία είναι ολοφάνερα τεχνητή!!!! Επίσης, σε ένα υποθαλάσσιο << υψίπεδο >> στα δυτικά της Κούβας, εντοπίστηκαν πριν τρία χρόνια υποθαλάσσια << κτήρια >> σε συμμετρικά γεωμετρικά σχήματα, σε βάθος 900 μέτρων!!!! Ο Μανιούελ Ιτουράλδε, ένας από τους κορυφαίους γεωλόγους της Κούβας, εξέτασε τα στοιχεία και κατέληξε ότι << είναι παράξενο, είναι αλλόκοτο, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι σαν κι αυτό, και δεν έχουμε καμιά εξήγηση να δώσουμε >> πόσο μου αρέσει όταν λένε δεν έχουμε καμία εξήγηση να δώσουμε!!!!! Ίσως να μην πρόκειται για την αρχαία Ατλαντίδα, αλλά κάτι σημαντικό όμως κρύβεται ανάμεσα στις Μπαχάμες και στην Κούβα. Μα οι έρευνες όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις μοιάζουν να μην προχωρούν καθόλου… όπως με την περίφημη κεραία του Ελτανίν.
ELTANIN ANTENA
Στις 29 Αυγούστου 1964, το πλοίο Eltanin ( Ελτανίν ) βρισκόταν χίλια περίπου μίλια νότια του ακρωτηρίου Χορν της Ανταρκτικής και έκανε έρευνες κατεβάζοντας ειδικές βολίδες στο νερό που τραβούσαν φωτογραφία του πυθμένα με τη βοήθεια ειδικής κάμερας. Μια από αυτές τις φωτογραφίες κατέγραψε ένα παράξενο αντικείμενο που βρισκόταν σε βάθος 4.115 μέτρων!!!!: μια μυστηριώδη …κεραία!!!! Το σχήμα της είναι τελείως συμμετρικό, οι πέντε απολήξεις της είναι κανονικοί σταυροί και στρέφονται η μία σε σχέση με τις άλλες με γωνία ακριβώς 15 μοιρών, ώστε όλες μαζί να καλύπτουν έναν πλήρη κύκλο χωρισμένο σε τέσσερα τεταρτημόρια!!!! Οι πρώτες σκέψεις ήταν ότι επρόκειτο για κάποιο μηχάνημα το οποίο έπεσε εκεί από κάποιο πλοίο, αλλά αυτό δεν εξηγεί την ακριβή τοποθέτηση της κεραίας: Είναι απόλυτα κάθετη ως προς τον πυθμένα και μοιάζει να αδιαφορεί για τα ισχυρά ρεύματα του βυθού!!!!
Ή τοποθέτηση της εκεί από κάποιο υποβρύχιο απορρίφθηκε ως πιθανή, γιατί δεν υπήρχε τότε κανένα βαθυσκάφος που να μπορεί να κατέβει σε τέτοιο βάθος. Μια απομυθοποιητική -αλλά πολύ πειστική- εξήγηση που κυκλοφόρησε είναι ότι πρόκειται για κάποιου είδους θαλάσσιο φυτό, ένας σπόγγος << Cladorhiza Concrescens >>. Κάποιοι βιολόγοι όμως απορρίπτουν την εξήγηση αυτή, γιατί η φυτική ζωή δεν μπορεί να επιβιώσει σε τέτοιο βάθος όπου δεν φτάνει το φως του Ήλιου!!!! Η πιο παράξενη ερμηνεία που δόθηκε για αυτό το αντικείμενο το συνδέει με το ενεργειακό πλέγμα της Γης και ισχυρίζεται ότι είναι ένας αρχαίος αναμεταδότης ενέργειας, ο οποίος ξέμεινε εκεί από έναν αρχαίο πολιτισμό!!!! Το θέμα με την κεραία είναι ένα από τα θέματα τα οποία είναι σε πλήρη σιγή από πλευράς πληροφοριών δυστυχώς. Και έτσι πρόκειτε να γίνει και με πολλά άλλα ευρήματα. Π.Χ. όπως η ανακάλυψη ενός παιχνιδιού στην Τουρκία όπου λένε ότι είναι 7.500 χρόνων!!!
Το << αυτοκινητάκι >> ήταν μαζί με παιχνίδια κούκλες και σφυρίχτρες – όλα φτιαγμένα από πέτρα .Το αυτοκίνητο παιχνίδι είναι τουλάχιστον 7.500 ετών – που χρονολογείται από τα τέλη της Λίθινης Εποχής.
ANCIENT CAR
Το αυτοκίνητο είναι << σαν ένα αντίγραφο >> των σημερινών αυτοκινήτων, προσθέτοντας ότι μοιάζει επίσης και με τρακτέρ!!!! Ωστόσο, οι αρμόδιοι αρχαιολόγοι του Μουσείου Mardin ( Μάρντιν ) δεν εξήγησαν πώς ένα αυτοκίνητο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 7.500 χρόνια παλιό. Σχολιάζοντας τα άλλα αρχαία παιχνίδια, είπαν: << Πιστεύουμε ότι οι σφυρίχτρες και οι κούκλες είναι 5.000 έως 6.000 ετών. Οι σφυρίχτρες είναι ακόμα σε κατάσταση λειτουργίας >>. Αυτό βέβαια που δεν είπαν στον κόσμο ακόμα είναι ότι τεχνουργήματα φτιαγμένα από πέτρα δεν μπορούν να χρονολογηθούν με τις μεθόδους που υπάρχουν σήμερα!!!! Έτσι το αυτοκινητάκι αυτό μπορεί να είναι και 70.000 χιλιάδων χρόνων ή ακόμη και 700.000 χιλιάδων χρόνων!!!!!

Μα ας γυρίσουμε λίγο στα δικά μας να δούμε κάποια στοιχεία τα οποία για κάποιους φαίνονται φανταστικά…
Χρειάζεται πολύ διάβασμα με διαφορετικά βιβλία για να ξαναενώσετε το νήμα…
Πάρτε τα βιβλία ΤΙΜΑΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑ , ΝΟΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ για αρχή…
<< ..όταν πριν εβδομήντα και πλέον χρόνια οι ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ μετά την καταστροφή του Ηλίου τους ΕΨΙΛΟΝ ΒΟΩΤΗ εγκατέλειψαν το Ηλιακό τους σύστημα περιπλανώμενοι ήρθαν στο δικό μας, και ζήτησαν άδεια από τον τότε διοικητή του Ηλιακού μας συστήματος αλλά και των 13 Γαλαξιών ΖΕΥ, άδεια να προσεδαφιστούν γιατί θα πεθαίνανε… >>
Ήρθαν με το πολεμικό άστρο ΛΕΒΙΑΘΑΝ, (κατόπιν μετονομασθέν σε Σ – ΕΛΛΗΝ = ΣΕΛΗΝΗ προς τιμήν των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΛΛΩΝ μετά την κατάληψη του από τις δυνάμεις ΔΙΟΣ) και το μικρότερο ΛΙΛΙΘ.
Ο ΖΕΥΣ τους έδωσε άδεια να κατέβουν στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ όπου κατοικούσαν ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΦΥΛΑ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.
Αυτός ο λαός των ΠΟΣΕΙΔΝΙΩΝ με τους αιώνες (τουλάχιστον 30,000 χρόνια) ενώθηκε σεξουαλικά με τους Δρακονιανούς, και όπως αναφέρει ο ΠΛΑΤΩΝ δημιουργήθηκε μία πανίσχυρη φυλή που κάποια στιγμή επιτέθηκε στον υπόλοιπο πλανήτη και τον υποδούλωσε…!!!!!
Τότε οι ΕΛΛΗΝΕΣ (Αθηναίοι αναφέρει ο ΠΛΑΤΩΝ), ξεσηκώθηκαν και ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ σώνοντας όπως αναφέρει για άλλη μία φορά τον πλανήτη κατατροπώνοντας τις ενιαίες δυνάμεις ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ.
Οι ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΙ στον πόλεμο πήραν το μέρος των ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ και πολέμησαν μετά την πολυαιώνια ένωση μαζί τους ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ της ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ και του ΕΛΛΗΝΕΣ…
Αυτή είναι η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ και από τότε οι ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΙ ονομάστηκαν ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και είναι οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ οι οποίοι είναι σε ΟΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ σε όλο τον πλανήτη ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!!
Κάπως παράξενα όλα αυτά και απίστευτα έτσι!;! Μα είναι!;! Γιατί να αναφέρουν κάτι τέτοιο οι αρχαίοι μας ιστορικοί και φιλόσοφοι!;! Για την πλάκα τους!;! Για να περάσει η ώρα τους!;! Η μήπως επειδή είναι αλήθεια!;! Μα για να δούμε σήμερα κάτι για τον πλανήτη Άρη όπου πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι θα είναι μια δεύτερη γη στο μέλλον για τους ανθρώπους:
Τα γυάλινα θολωτά τούνελ του πλανήτη Άρη αποτελούν ενα άγνωστο φυσικό φαινόμενο γεωλογικής διάβρωσης ή μήπως μαρτυρούν την ύπαρξη αρχαίας εξωγήινης τεχνολογίας, παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες της NASA που επιτείνουν το μυστήριο του φαινομένου.
TUNEL MARS
Φωτεινή πηγή διέρχεται μέσα απο το θολωτό τούνελ ή παιχνίδι του φακού;;
TUNEL MARS 1
GLASS TUNEL MARSΓυάλινο τούνελ στην επιφάνεια του Άρη.
MARS TUNEL 2Παρουσία νερού και αντανάκλαση του θολωτού τούνελ στην παραπάνω φωτογραφία;;
TUNEL MARS 3Αλήθεια πως δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατασκευή!!;;!!
MARS TUNNEL 4Μια άλλη εκδοχή!!!!
FACE ON MARSΤο μυστήριο με το ανάγλυφο πρόσωπο
FACE ON MARS 1Γεωλογική ανωμαλία ή αρχαιολογικό εύρημα!!;;!!!  Η παραπάνω φωτογραφία διχάζει μέχρι σήμερα.
4
5Κρατήρες που συνδέονται δια μέσω των τούνελ!!!! 
MARSΔιάφορες ανωμαλίες στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη!!!!
MARS TUNNEL 5
MARS TUNNEL 6Φωτεινή πηγή καθώς διέρχεται του τούνελ!!!!
6Διάφοροι κρατήρες
7
8Πρόσωπο στον Άρη φωτογραφία του 1976 και η αποκατάστασή της σήμερα 
Με πρώτο και καλύτερο το περίφημο Πρόσωπο στον Άρη (Face on Mars), τον θρύλο που γέννησε η φωτογραφία που πάρθηκε το 1976 από την αποστολή του Viking 1. Το πρόσωπο στην έρημο της Κυδωνίας, όπως ονομάζεται αυτή η αχανής, επίπεδη περιοχή του πλανήτη, έμοιαζε συνταρακτικά με ανθρώπινο πρόσωπο ή καλύτερα σαν μάσκα φαραωνικού βασιλιά και αμέσως έγινε πασίγνωστο παγκοσμίως!!!!! Παρότι οι επιστήμονες της NASA επέμεναν πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα τεράστιο βραχώδες σύμπλεγμα όπου πάνω του έκαναν παράξενα παιχνίδια το φως και η σκιά, ένα σωρό, σοβαροί επιστήμονες ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και παρά τα επιχειρήματα και τα αντεπιχειρήματα ότι πρόκειται για τεχνητή κατασκευή, η υπόθεση δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα!!!!
KIDONIA PYRAMIDSΟι πυραμίδες και τα άλλα «τεχνητά έργα» στην έρημο της Κυδωνίας!!!!
KIDONIAN PYRAMIDS
Άλλο μυστήριο στην επιφάνειά του το σύμπλεγμα από πυραμίδες που διαπιστώθηκαν αρχικά από τις φωτογραφίες του Viking και ήρθαν να << επαληθευτούν >> από την κοντινότερη φωτογραφία που έδωσε πρόσφατα το ερευνητικό σκάφος Curiosity με την εικόνα της κόλουρης πυραμίδας. Οι τελευταίες εικόνες, μακριά από την Κυδωνία, από άλλες περιοχές του πλανήτη έκαναν τον πρόεδρο της Εταιρείας για την Έρευνα των Ανωμαλιών στον Άρη, Andrew Basiago να αποκαλέσει την ανακάλυψη << Νέα Κυδωνία >> και να υποστηρίξει σθεναρά πως υπήρξαν κατά τα φαινόμενα 3 πολιτισμοί στον πλανήτη ο ένας εκ των οποίων ήταν ενεργός κάτω από την επιφάνειά του.
KIDONIA
KIDONIA 1Τα αρδευτικά κανάλια και οι μεγαλιθικές κατασκευές στον Άρη!!!!
Η ιστορία με τα αρδευτικά κανάλια είναι παλιά, η πρώτη που παρατηρήθηκε, αρχικά από τον διευθυντή του Μιλάνου, Τζιοβάνι Σκιαπαρέλι, ήδη το 1877, που είδε τότε με τα τηλεσκόπιά του αρδευτικά κανάλια να ξεκινούν από τους πόλους του πλανήτη και να απλώνονται σε όλη του την έκταση. Η θεωρία υποστηρίχθηκε στη συνέχεια από πολλούς και σοβαρούς ανθρώπους που φιλοτέχνησαν και χάρτες των καναλιών του Άρη μέχρι και το πολύ εντυπωσιακό σύμπλεγμα του αρειανού γυάλινου συστήματος καναλιών (Martian Glass Tunnel System” που παρά φαίνεται δομημένο, κατασκευασμένο και τέλειο για να είναι άλλη μια δημιουργική τυχαία παραξενιά της φύσης. Ομοίως εντυπωσιακές είναι και οι φωτογραφίες που δείχνουν οργανωμένα οικοδομικά << τετράγωνα >> στην επιφάνειά του σε αλφαδιασμένους σχηματισμούς και καλά μετρημένους κανάβους για να είναι φυσικές δημιουργίες.
MERMAID MARS
Η αρειανή γοργόνα σε μακρινό πλάνο και ζουμ!!!!
MARS  1
Το δάχτυλο που δεν δείχνει αλλά είναι στο διάστημα!!!
9Το ον που μοιάζει με φώκια!!!!
Άλλη μια από τις πρόσφατες παραξενιές ο σχηματισμός που μοιάζει με γυναίκα καθισμένη πάνω σε βράχο και σε στάση που θυμίζει το γνωστό άγαλμα της γοργόνας της Κοπεγχάγης. Τις φωτογραφίες έδωσε το Curiosity Rover, που ενώ υποτίθεται θα τέλειωνε την παραφιλολογία για αρειανούς και ξεχασμένους διαστημικούς πολιτισμούς, έδωσε τροφή για καινούργιους μύθους αφού οι εικόνες του, πιο καλές, πιο κοντινές και πιο διαθέσιμες μέσω της τεχνολογίας σε εκατομμύρια φαν στον πλανήτη πέρασαν από ψιλή κρησάρα και ενδελεχείς παρατηρήσεις με καινούργια εργαλεία. Άλλη φωτό έδειξε έναν βράχο τόσο αληθοφανώς ομοιάζοντας με ανθρώπινο δάχτυλο που οι φήμες για τεράστια γλυπτά διάσπαρτα στην επιφάνεια του πλανήτη, πάλι έδωσαν και πήραν. Άλλη έδειχνε ένα αναποδογυρισμένο γιγάντιο σανδάλι, μια άλλη την πολύ καθαρή παράσταση μιας θόλου και μια ακόμα υπονοούσε την ύπαρξη/παράσταση ενός οργανικού όντος, ένα αρειανό πλάσμα που θύμιζε πιο πολύ ζώο παρά πέτρα.
10
Αν και έχω γράψει πολλά για τον Άρη είπα να κάνω μια περίληψη του ζητήματος…. Μα ας συνεχίσουμε περιληπτικά με τα λιωμένα τείχη της Σκωτίας όπου συγκαταλέγετε στους αρχαίους πυρηνικούς πολέμους!!!! Όσοι θέλετε να διαβάσετε λεπτομερώς για τους πυρηνικούς πολέμους στην αρχαιότητα πατήστε ΕΔΩ!!!!
Στην κεντρική και βορειοανατολική Σκωτία, υπάρχουν τουλάχιστον εξήντα οχυρώματα (των αρχαίων Σκώτων, άραγε;) των οποίων τα τείχη έχουν λιώσει και υαλοποιηθεί!!!! Τα πιο γνωστά από αυτά είναι τα Ταπ ο’ Νοθ, Άρκα Ούνσκελ, Κλίκχιμιν, Κρεγκ Φαντράιγκ στο Ινβερνές, Αμπέρναθι, Κρόμαρτι, κ.ά. Το φαινόμενο όμως δεν είναι μονάχα σκωτικό: Υαλοποιημένα τείχη έχουν βρεθεί σε όλον σχεδόν τον κόσμο. Στη βόρεια Γαλλία και στη Βρετάνη τα πιο γνωστά από αυτά είναι το Σατώ-Βε και το Πέντε Γκοντί. Στη Γερμανία βρίσκονται στη λίμνη Ού-κερ στο Μπράντεμπουργκ και στο Νάχε του Ρήνου. Στην Τουρκία, τμήματα των ερειπίων της αρχαίας πόλης Χιτούσα των Χιτιτών είναι λιωμένα και υαλοποιημένα. Στο Ιράν και το Ιράκ πολλά από τα αρχαία << ζιγκουράτ >> που έχουν σωθεί μέχρι σήμερα έχουν κι αυτά υαλοποιημένα τοιχώματα (πιο ονομαστό από αυτά είναι το Μπιρς Νίμροντ, το οποίο συγχέεται με τον Πύργο της Βαβέλ). Στην Αμερική, υαλοποιημένα ερείπια έχουν εντοπιστεί στην περίφημη κοιλάδα του θανάτου. Στην κοιλάδα του Ινδού, μέσα στις πόλεις Χαράππα και Μοχέντζο-Ντάρο έχουν βρεθεί μάζες υαλοποιημένων πετρωμάτων… Πολλές θεωρίες αναπτύχθηκαν για να εξηγήσουν το φαινόμενο.
11
Τον δέκατο όγδοο αιώνα, πίστευαν ότι οι άνθρωποι που έχτισαν τα τείχη χρησιμοποίησαν πέτρες που είχαν εκτιναχθεί από ηφαίστεια!!!! Ο Άρθουρ Κλαρκ περιγράφει ειρωνικά μια πιο πρόσφατη άποψη, στο βιβλίο του Τα Μυστήρια του Κόσμου: <<…Τα πετρώματα έλιωσαν από τα ακτινοβόλα όπλα εκείνων των πλασμάτων των τόσο αφοσιωμένων στην εξαπάτηση των σύγχρονων αρχαιολόγων, των αρχαίων αστροναυτών >>. H ειρωνεία όμως του Κλαρκ δεν αποκλείει καθόλου την εξήγηση που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής: Ότι πυρηνικές εκρήξεις ενός πυρηνικού πολέμου έλιωσαν στιγμιαία τα τείχη…
Οι αρχαιολόγοι προτιμούν να υποθέτουν ότι τα οχυρώματα καλύπτονταν από τόνους ξυλείας που οι κατασκευαστές των τειχών έβαζαν φωτιά, με σκοπό την υαλοποίηση τους. Δεν είναι παράλογη ιδέα, έχει όμως πολλά προβλήματα. Πρώτον, τα περισσότερα υαλοποιημένα τείχη έχουν καταρρεύσει στην διαδικασία της υαλοποίησης και σίγουρα δεν είναι δυνατότερα από τα κανονικά -άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος οι αρχαίοι να είχαν φτιάξει περισσότερα από ένα. Δεύτερον, απαιτούνται πολλοί τόνοι ξυλείας για να ανάψει η κατάλληλη φωτιά, τα ξύλα όμως δεν ήταν ποτέ κάτι που ξόδευαν ή έκαιγαν για αμφιβόλου αξίας επιχειρήματα, ειδικά σε περιοχές όπου ο χειμώνας είναι πολύ βαρύς, όπως στη Σκωτία όπου υπάρχουν τα περισσότερα λιωμένα τείχη. Τρίτον, δεν είναι ολόκληρα τα τείχη υαλοποιημένα, αλλά μονάχα κάποια τμήματα τους. Θα ήταν παράξενο αυτοί που τα έφτιαξαν να υαλοποίησαν ηθελημένα κάποιο τμήμα και να άφησαν ανέπαφο κάποιο άλλο… Η άλλη << επίσημη >> θεωρία είναι πως η υαλοποίηση έγινε τυχαία, όταν τα τείχη καταστράφηκαν από εισβολείς.
Τη δεκαετία τού 1930 οι αρχαιολόγοι Γκόρντον Τσάιλντ και Ουάλας Θόρνυκροφτ έκαναν πειράματα, στα οποία έδειξαν ότι τα σκωτσέζικα τείχη θα μπορούσαν πράγματι να είχαν πυρποληθεί από εισβολείς που συγκέντρωσαν γύρω τους κλαδιά και ξύλα. Όμως μια ομάδα χημικών εξέτασε δείγματα πέτρας από έντεκα διαφορετικά οχυρώματα της Σκωτίας και κατέληξε ότι οι θερμοκρασίες που είναι απαραίτητες για να γίνει η υαλοποίηση ήταν τόσο υψηλές -περίπου 1.100 C- που θα ήταν αδύνατο να είχαν δημιουργηθεί από παραδοσιακούς πολεμικούς εμπρησμούς… Αν πούμε ότι οι αρχαιολόγοι δεν ξέρουν τι να υποθέσουν για τα λιωμένα τείχη, απλώς υποτιμούμε το πρόβλημα. Δεν υπάρχει καμιά εξήγηση πώς και για ποιον λόγο τα τείχη των οχυρωμάτων υαλοποιήθηκαν. Ο Νίκος Κανακάρης συμπληρώνει: << Αν τα υαλοποιημένα τείχη ήταν ένα φαινόμενο που συναντάται μόνο στη Σκωτία, θα ήταν εύκολο να αποδοθεί η ύπαρξη τους σε κάποια συγκεκριμένη τεχνική που ακολουθούσαν οι κατασκευαστές τους. Η διάδοση τους όμως σε όλο τον κόσμο αποκλείει την ορθότητα ενός τέτοιου συλλογισμού >>…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα