Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δωρεάν μετατροπή αρχείων σε ηλεκτρονικό βιβλίο


Τα ηλεκτρονικά βιβλία (e - books) είναι πλέον άκρως διαδεδομένα. Όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή την μορφή βιβλίου καθώς υπάρχει τεράστια ποικιλία, ευκολία και μηδενική αναμονή απόκτησης. Οι μετατροπείς που ακολουθούν δίνουν μια εύκολη, γρήγορη και δωρεάν λύση σε όσους επιθυμούν να μετατρέψουν τα αρχεία τους σε EPUB, την πιο διαδεδομένη φόρμα ηλεκτρονικού βιβλίου.


Πρώτο έρχεται το Ebook.online-converterΟ χρήστης μπορεί να ανεβάσει στον μετατροπέα αρχεία οποιασδήποτε μορφής, από το Dropbox ή από την ηλεκτρονική διεύθυνση μια ιστοσελίδας. Η μετατροπή γίνεται ταχύτατα και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει και ό,τι αλλαγές επιθυμεί, όπως αλλαγές στον τίτλο, στα περιθώρια, την γραμματοσειρά.

Ακολουθεί το 2epub το οποίο δεν υστερεί καθόλου σε λειτουργικότητα από τους συναγωνιστές του, αλλά διαθέτει ένα βασικό πλεονέκτημα. Ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει 5 αρχεία ταυτόχρονα δίνοντας την ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Ιδανικό για όσους διαθέτουν πιεστικό και περιορισμένο ωράριο.

Με το Epubconverter μπορεί κανείς να μετατρέψει αρχεία από και σε μορφή EPUB την ίδια στιγμή. Διαθέτει αναλυτικότατες οδηγίες χρήσης και ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι το ηλεκτρονικό βιβλίο του χρήστη θα είναι διαθέσιμο (για download) για 2 ώρες μετά την δημιουργία του.

Ο επόμενος μετατροπέας μπορεί να δεχτεί περιορισμένες πηγές. Είναι το Go4Convert και δέχεται μόνο αρχεία αποθηκευμένα στον υπολογιστή του χρήστη. Εκτός από μετατροπή σε EPUB προσφέρει ακόμα και μετατροπή σε DOXS, TXT, PDF και FB2.

Τέλος, για τους πιστούς και φανατικούς χρήστες του διαδικτύου έρχεται το zamzarΜε το zamzar οι χρήστες θα μπορούν να μετατρέψουν όχι μόνο κείμενο αλλά ακόμα εικόνα και βίντεο τα οποία θα μπορούν να τα αποστέλλουν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες του zamzar θα πρέπει να θυμούνται ότι τα νέα αρχεία δεν μπορούν να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή αλλά τους αποστέλλονται μέσω e - mail.

Με τόση ευκολία στην δημιουργία και την απόκτηση ηλεκτρονικών βιβλίων, πολλοί θα είναι αυτοί που θα γυρίσουν σελίδα και θα δουν με άλλο μάτι τα ηλεκτρονικά βιβλία.

Πηγή: freemake
Συντάκτρια: Stella


dwrean


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ - facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα