Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Έρχονται (εκλογές)

Εκτάκτως,  αυτο το Σάββατο κάποιες εφημερίδες θα έχουν, μαθαίνω,  δώρο ψηφοδέλτια σταυρωμένα!!!!!!!
Οσο πλησιάζουν οι εκλογές  τόσο οι  ..” υποψήφιοι ”   αφηνιάζουν..
408_n

Πλησιάζει η Κυριακή και οι υποψήφιοι των εκλογών έχουν αγριέψει. Απειλούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι θα τους κάψουν την περιουσία  ή ότι θα του Γκ@μίσουν  την αδελφή.  Τη στήνουν σε γωνίες και  πετάγονται μπροστα σου, είτε με περίστροφο είτε με μαχαίρι και  ζητούν  επίμονα και εκβιαστικά την ψήφο σου.
( PASOK이 10 % 이하이면 그 나라의 안정을 위해 매우 나쁜 ( σε απευθειας μεταφραση απο τα κορεατικα=Aν το ΠαΣοκ ειναι κατω απο 10% τοτε αυτο ειναι πολυ κακο για τη σταθεροτητα της χωρας)

benny

Κι εγώ σκέφτομαι πως είναι και πιο πολλοί οι τουρίστες που αγαπούν περισσότερο τον τόπο μου απο κάποιους υποψήφιους και πως αυτοι επρεπε να  έχουν το δικαίωμα  να ψηφίζουν  κι ακομα και να  εκλέγονται !
Οχι λοιπόν στα κομματόσκυλα και τους κοπρίτες “ράτσας” .
Το Κομματόσκυλο είναι υβριδική ράτσα  λαμπραντόρ σε συνδυασμό με ημίαιμο κομματικό στέλεχος. Οφείλει την ονομασία του στο γεγονός πως στις προτάσεις του αρέσκεται να χρησιμοποιεί ποικίλα σημεία στίξης, με προεξάρχον το κόμμα. Με αυτή την άποψη συνάδει και το γεγονός ότι τα κομματικά στελέχη χρησιμοποιούν από τη φύση τους πολλά κόμματα στον ξύλινο λόγο τους, αλλά δε βάζουν ποτέ τους τελεία.
Η ετυμολογία της ονομασίας “κομματόσκυλο” προέρχεται από τα συνθετικά “κόμης” + “σκύλος”, καθώς ως πρώτο κομματόσκυλο εμφανίζεται ο Κόμης Δρακουμέλ, υποστηρίζοντας σθεναρά στον πολιτικό του λόγο τις ανάγκες της βασιλικής οικογενείας του Κοκού. Για ιστορικούς λόγους, αξίζει να αναφερθεί πως απευθυνόταν κατά τις ομιλίες του σε αγέλη σκύλων, εξ’ ού και το δεύτερο συνθετικό.

SD
 Οσο για μένα, αγαπητέ μου υποψήφιε,  προς το παρόν σας γράφω , ¨”εδώ”  (!)   και  αναπολώ τις παλιές καλές εποχές που ψήφιζα στη γενέτηρα μου και τέτοια  εποχή θα έκανα και το μπανάκι μου στη θάλασσα σε αντίθεση με σας που δεν κάνετε τίποτα ( άλλο εκτός του να ¨τρώτε” ) !
οοοο
Τι βλακεία να μην μεταφέρω έγκαιρα πίσω τα εκλογικά μου δικαιώματα! Τέτοια ώρα θα με είχε ήδη μεθύσει το ιώδιο αλλά αγαπητό μου κομματόσκυλο  εσένα ούτε πεθαμένη δεν θα σε ψήφιζα  !
 Υ.Γ .  Παρακαλώ μην  αμολάτε λυτά τα κομματόσκυλά σας . Χέζουν λαμογιά  όπου βρεθούν κι όπου σταθούν και   η συνδιασμένη αμορφωσιά με το νταηλίκι ρυπαίνει ανεπανόρθωτα το περιβάλλον.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα