Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Αλέξης Τσίπρας: «Πέρασα τον φάκελο για τρίφυλλο! Ζητώ συγγνώμη!»


tsipras
Την δικιά του εξήγηση για την γκάφα ολκής στην οποία προέβη κατά τη διάρκεια της άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος το πρωί της Κυριακής στην Κυψέλη, έδωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος καταγράφηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση να σαλιώνει τον φάκελο το οποίο είχε μέσα την ψήφο του πριν μάλιστα αφαιρέσει από αυτόν την αυτοκόλλητη ταινία, δικαιολόγησε την γκάφα του αυτή στους δημοσιογράφους υποστηρίζοντας ότι την ώρα που του πέρασε η φαεινή ιδέα να σαλιώσει τον φάκελο ήρθαν αυτόματα και από το πουθενά στο νου του έντονες αναμνήσεις των φοιτητικών του χρόνων από τότε που για να κάνει χρήση μαριχουάνας μαζί με τους φίλους του σάλιωνε με αριστοτεχνικό τρόπο τα τρίφυλλα.


Πρόκειται ίσως για μια απόλυτα λογική εξήγηση αφού όπως έχει ευθέως παραδεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας και σε συνεντεύξεις που έχει δώσει, έχει κάνει και ο ίδιος χρήση μαριχουάνας στο παρελθόν. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα τάσσεται επίσημα υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης μαριχουάνας  η οποία μέχρι στιγμής απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία της χώρας μας.
Ακολουθεί αναλυτικά η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στους δημοσιογράφους στην ερώτηση που του τέθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με το επίμαχο σάλιωμα του φακέλου, μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα στο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαιωμα:
«Κατ’ αρχάς θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για την λανθασμένη ενέργειά μου να σαλιώσω τον φάκελο πριν μάλιστα βγάλω την αυτοκόλλητη ταινία από αυτόν.
Πρέπει όμως να σας εξομολογηθώ ότι με το που σκέφτηκα να τον σαλιώσω μου ήρθαν αυτόματα στο νου οι στιγμές που την έπινα μαζί με τους φίλους μου παλιά. Δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι έχω κάνει χρήση μαριχουάνας στο παρελθόν.  Το κόμμα μου ξέρετε εξάλλου πως είναι υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης ινδικής κάνναβης ρητά και κατηγορηματικά.
Επ’ ευκαιρία θέλω τώρα να σας εκμυστηρευτώ πωςόταν μαζευόμασταν για να την πιούμε, πάντα εγώ ήθελαν όλοι να στρίβω τα τρίφυλλα. Με θεωρούσαν όλοι μάστερ στο φτιάξιμο του τρίφυλλου.
Ίσως καλύτερα πάντως που έκανα αυτό το λάθος. Νομίζω πως η γκάφα μου αυτή μπορεί να αποτελέσει μια χρυσή ευκαιρία για να ανοίξει ξανά η συζήτηση με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα σχετικά με τη νομοθεσία που πρέπει να υπάρχει περί των ναρκωτικών στη χώρα μας».
Απολαύστε τώρα το video με την επίμαχη γκάφα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

komikotragiko
AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


2 σχόλια:

  1. υπαρχει και το χειρότερο σεναριο ! να περναγε τον φ;ακελο για ξυστό και να τον εξυνε να δει τι κέρδισε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα