Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ…

hand_love_heart_large

Λένε πως η αγάπη πληγώνει.
Και εγώ σας λέω ότι αν έτσι μάθετε, αυτό και θα εισπράξετε, αυτό και θα θεωρήσετε φυσιολογικό. Το να πληγώνεσαι, δεν είναι αγάπη!

Λένε πως όποιος αγαπά, υποφέρει.
Και εγώ σας λέω ότι αν υποφέρει, είναι γιατί δεν έχει αγαπήσει πρώτα και πάνω από όλα τον εαυτό του. Όταν η ύπαρξή μου έχει φτάσει στην κορύφωσή της, κανείς δεν μπορεί να τη ρίξει από εκεί, εκτός από εμένα τον ίδιο.


Λένε πως με την αγάπη γίνεσαι μάρτυρας.
Και εγώ σας λέω να κοιτάξετε μέσα σας, να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας, να δείτε το πόσο υπέροχα πλάσματα είσαστε, να νοιώσετε την μοναδικότητα της ύπαρξής σας, να θαυμάσετε το τμήμα της ολότητας που αποτελείτε, να ξυπνήσετε τον κοιμισμένο Θεό μέσα σας και μόλις φτάσετε εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να γίνετε μάρτυρας, γιατί κανείς δεν θα μπορεί να σας ζητήσει κάτι που δεν θα γνωρίζετε πώς να το κάνετε!

Λένε πως η αγάπη είναι ένα πάρε δώσε.
Και εγώ σας λέω ότι η ζωή όλη είναι ένα δώσε πάρε.

Λένε πως στη ζωή, νόημα έχει το σκορ.
Και εγώ σας λέω ότι στη ζωή μετράει το σπορ.

Λένε ότι πρέπει να αγαπάς τον πλησίον σου όσο τον εαυτό σου.
Και εγώ σας λέω ότι, να αγαπήσεις τον εαυτό σου ως το πολυτιμότερο, το ακριβότερο και το πιο εγωιστικά μοναδικό πλάσμα στον κόσμο και τότε θα αγαπήσεις και όλους τους άλλους, γιατί όποιος αγαπά, δεν έχει χρόνο να μισεί.
Λένε πως για να αγαπηθείς πρέπει να γίνεις θυσία.
Και εγώ σας λέω να γίνεται εγωιστικά πλάσματα, που πρώτα θα λατρέψετε τους εαυτούς σας, που πρώτα θα συγκεντρώσετε μέσα σας όλη σας τη δύναμη, που πρώτα θα αξιώσετε για τους εαυτούς σας τα καλύτερα και τότε, δεν θα χρειάζεται καμιά θυσία για τους άλλους, τότε θα είστε ολοκληρωμένες υπάρξεις, τότε θα σκορπάτε γύρω σας πολύ παραπάνω από ότι κάποιος θα μπορεί να σας αξιώσει.
Λένε πως με τα λόγια πείθεις.
Και εγώ σας λέω ότι αυτό που είστε φωνάζει τόσο πολύ, που δεν ακούω τι λέτε.
Δημήτρης Νομικός συγγραφέας
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα