Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΕΛΙΑ ψήφισε ο Στάθης Μπούκουρας! Ζήτησε μάλιστα να δημοσιοποιηθεί και να του αναγνωριστεί ως ελαφρυντικό!


mpoukouras
Αυτό που υπέθεταν όλοι ότι θα πράξει στην κάλπη σήμερα ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας μετά τις πρόσφατες δακρύβρεχτες δηλώσεις του στη Βουλή  σχετικά με την κρυφή του και μεγάλη αγάπη για το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (το οποίο σε αυτές τις ευρωεκλογές έχει μετονομαστεί σε ΕΛΙΑ), τελικά έγινε πραγματικότητα!
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται ακόμη και από τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛΙΑΣ, ο ανεξάρτητος πλέον και προφυλακισμένος βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας προσήλθε νωρίς το πρωί της Κυριακής για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο ειδικό εκλογικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού και αυτά που διαδραματίστηκαν κατά την παρουσία του μέσα στην αίθουσα της ψηφοφορίας άφησαν τόσο τον δικαστικό αντιπρόσωπο του συγκεκριμένου τμήματος όσο και το σύνολο της εφορευτικής επιτροπής κυριολεκτικά άφωνους.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά την άφιξη του στο εκλογικό τμήμα η οποία μάλιστα έγινε παρουσία καμερών κατόπιν δικιάς του χθεσινής έκκλησης στα ΜΜΕ, άρχιζε να φωνάζει με όλη την ένταση της φωνής του ιστορικά συνθήματα του ΠΑΣΟΚ και  η μπλούζα πράσινου χρώματος που φόραγε ήτανε (σύμφωνα με μαρτυρίες της εφορευτικής επιτροπής) της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης αφού πάνω της ήτανε τυπωμένο το γνωστό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ Η γη να τρέμει – Ο ήλιος ανατέλλει!
Η εφορευτική επιτροπή αφού προσπάθησε να ηρεμήσει τον ανεξάρτητο βουλευτή ο οποίος βρισκότανε κυριολεκτικά σε ένα σοσιαλιστικό παραλήρημα εν συνεχεία τον παρακάλεσε να κατευθυνθεί με ηρεμία μέσα στο παραβάν χωρίς άλλες  κραυγές υποταγής στον πράσινο ήλιο.
Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Στάθης Μπούκουρας με δάκρυα στα μάτια προέβη σε δηλώσεις ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων οι οποίες σίγουρα θα προκαλέσουν μεγάλες συζητήσεις τόσο στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής όσο και γενικότερα στον πολιτική σκηνή της χώρας.
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα αυτών:
«Καλημέρα σε όλους. Σήμερα ζήτησα επίτηδες την παρουσία όλων των δημοσιογράφων εδώ προκειμένου να δει για άλλη μια φορά όλος ο ελληνικός λαός ποιό είναι το κόμμα που έχω πραγματικά στην καρδιά μου.
Σήμερα με βλέπετε για ακόμη μια φορά με δάκρυα στα μάτια για εντελώς διαφορετικό όμως αυτή τη φορά λόγο. Όλο το βράδυ σκεφτόμουνα ότι μπορεί η σημερινή κίνησή μου να στηρίξω δημόσια και με πυγμή την παράταξη που με ωρίμασε πολιτικά να παρεξηγηθεί από πρώην συναγωνιστές μου που ανήκουν στη Χρυσή Αυγή.
Παρ’ όλα αυτά και ενθυμούμενος τις ένδοξες εποχές που ανέβαινα στις κολώνες για να κρεμάσω αφίσες του ΠΑΣΟΚ, έδιωξα με ευκολία τους όποιους δισταγμούς και αποφάσισα να τιμήσω με ψήφο εμπιστοσύνης την μεγάλη δημοκρατική παράταξη της καρδιάς μου.
Ζητώ η σημερινή μου γενναία πολιτική πράξη να κάνει τον γύρο όλων των τηλεοπτικών σας σταθμών και να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στα αυτιά των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οι οποίες άδικα και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής συνεχίζουν να με κρατάνε έγκλειστο στις φυλακές.
Τα δάκρυά μου είμαι σίγουρος ότι ότι το βράδυ θα έχουν αντικατασταθεί από πλατιά χαμόγελα όταν και η ΕΛΙΑ θα είναι πρώτη στις προτιμήσεις του ελληνικού λαού!»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα