Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Καφές που μας ξυπνάει πριν καν μπει στο ποτήρι!


Ο στιγμιαίος καφές δεν λείπει από κανένα σπίτι. Όλοι έχουμε βρεθεί σε στιγμές που ζητάμε απεγνωσμένα ένα παγωμένο φραπεδάκι ή έναν αχνιστό "νες".

Η εταιρεία Nescafe θέλοντας να αναβαθμίσει την εικόνα της, σκέφτηκε μια λαμπρή ιδέα, η οποία θα συνδέσει ακόμα πιο γερά το πρωινό ξύπνημα με τον καφέ. Έτσι δημιούργησε ένα καπάκι συσκευασίας το οποίο είναι παράλληλα και ξυπνητήρι.

Με την βοήθεια της τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D printing), που κάνει θραύση παγκοσμίως, η εταιρεία κατασκεύασε το γνωστό κόκκινο καπάκι με ορισμένες αλλαγές αυτή την φορά.



Η ιδέα άρχισε να γίνεται πραγματικότητα από την NotLabs που συνδύασε την χρήση τρισδιάστατου εκτυπωτή και Arduino. Το εσωτερικό και εξωτερικό μέρος κατασκευάστηκαν με τρισδιάστατο εκτυπωτή, ενώ στο εσωτερικό τοποθετήθηκε ο μηχανισμός αφύπνισης.

Μόλις ανοίξουμε το καπάκι μια οθόνη OLED και ένα χειριστήριο, μας περιμένουν για να ρυθμίσουμε την επιθυμητή ώρα αφύπνισης. Το ξυπνητήρι διαθέτει 7 χαλαρωτικούς ήχους και σταματάει μόνο αφού ξεβιδώσουμε τελείως το καπάκι.

Προσοχή η ρίψη μαξιλαριών ή άλλων αντικειμένων δεν ενδείκνυται για την απενεργοποίηση της αφύπνισης. Το καλό με το συγκεκριμένο ξυπνητήρι είναι ότι μετά το βάρβαρο ξύπνημα μας ανταμείβει με την υπέροχη μυρωδιά του καφέ.

Δυστυχώς θα κυκλοφορήσουν μόνο 200 κομμάτια παγκοσμίως.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα