Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Κύκλοι εμφανίζονται στη θάλασσα μπροστά από νησιά της Κροατίας.. Οι κάτοικοι φοβούνται ότι οι εξωγήινοι είναι η αιτία!


Ημερομηνία  ανακάλυψης: Μάιος του 2014 
Τοποθεσία  ανακάλυψης: Κροατικά Νησιά 
Πηγή: http://www.likecroatia.com/news-tips/underwater-circles-ufos-adriatic/ 

Πολλοί ασυνήθιστοι κύκλοι έχουν εμφανιστεί γύρω από τα νησιά της Κροατίας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ανησυχούν. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι οι εξωγήινοι είναι αυτοί που τους  προκαλούν, γιατί βλέπουν συχνά κυκλικούς σχηματισμούς στον ουρανό πάνω από τη θέση των κύκλων που βρίσκονται μέσα στο νερό. Οι κύκλοι είναι ομοιόμορφα κατανεμημένοι μεταξύ τους και βρίσκονται γύρω από πολλά νησιά. 

Το  likecroatia αναφέρει: 


Κατά τη διάρκεια μίας υποβρύχιας χαρτογράφησης του περασμένου έτους, 28 τέλεια στρογγυλά σχήματα ανακαλύφθηκαν στην υποθαλάσσια περιοχή του νησιού Dugi Otok Island. Κάθε ένα από αυτά έχει 50 μέτρα μήκος, και οι κύκλοι είναι 300 μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλον. Αποτελούνται από απροσδόκητα ανώμαλο έδαφος, στερούνται ζωής, σαν κάποιο ον που μοιάζει με τον Godzilla να περπάτησε στον πυθμένα της Αδριατικής, αφήνοντας κυκλικά βήματά του στα υποβρύχια λιβάδια.


«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κάποιο είδος πλαστογραφημένης φωτογραφίας, έτσι βουτήξαμε σε μία από τις περιοχές, και πράγματι, οι κύκλοι ήταν εκεί. Είχαν μια τέλεια άκρη, σαν κάποιος να τράβηξε την Ποσειδώνια με ένα ανοιχτήρι."







Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα