Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οι Κανόνες της Επιτυχίας



Για να επιτύχουμε αυτά που θέλουμε, συνήθως καταστρώνουμε ένα σχέδιο δράσης όπoυ καταγράφουμε ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε με τον καλύτερο τρόπο. 

Ας πούμε ότι αποφασίζουμε να κάνουμε τη δική μας επιχείρηση. Αυτή είναι μια ασαφής επιθυμία, γιατί δεν ορίζουμε το είδος της επιχείρησης που θέλουμε να κάνουμε.

 Άρα, για να είναι ολοκληρωμένη η επιθυμία μας θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το είδος της επιχείρησης που θα ξεκινήσουμε. 

Στη συνέχεια αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πώς θα υλοποιήσουμε το στόχο μας. Περνάμε στη δράση και σκεφτόμαστε όλες τις παραμέτρους, ώστε να έχουμε τη μέγιστη επιτυχία.

 Και επειδή οι ανταγωνιστές είναι πολλοί, κρατάμε το στόμα μας κλειστό.


  Η διαδικασία που ακολουθήθηκε στην παραπάνω περίπτωση ήταν η εξής:Επιθυμήσαμε πολύ κάτι, ξεκαθαρίσαμε επακριβώς τι θέλαμε να κάνουμε,πήραμε πληροφορίες και παραμείναμε σιωπηλοί  στη διάρκεια της δράσης, μέχρι η ιδέα μας να πάρει σάρκα και οστά

.
   Όταν επιθυμούμε κάτι πάρα πολύ, θέτουμε σε κίνηση την ενέργειά μας σωματικά και συναισθηματικά.Ζητάμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας την πραγματοποίηση της ανάγκης μας, ενώνουμε τις σκέψεις μας και τις ιδέες μας με το πάθος μέσα μας και αποκλείουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό που θέλουμε δεν θα γίνει. Οραματιζόμαστε ή ονειροπολούμε και βλέπουμε μπροστά μας το αποτέλεσμα σαν να είναι ήδη γεγονός.


  Το πρώτο βήμα για να επιτύχουμε, λοιπόν, είναι να επιθυμήσουμε έντονα και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας να ευοδωθεί αυτό που θέλουμε να πραγματοποιηθεί. Με αυτόν τον τρόπο θα συμπυκνώσουμε την ενέργειά μας και θα της δώσουμε την απαραίτητη ώθηση που θα την απελευθερώσει και θα τη βοηθήσει να ακουστεί στο σύμπαν.


  Εάν έχετε την παραμικρή αμφιβολία, φροντίστε να ξεκαθαρίσετε εάν αυτό προέρχεται από φόβο ότι δεν θα τα καταφέρετε ή ότι η επιθυμία σας δεν είναι εφικτή, και μην ξεχάσετε να βεβαιωθείτε ότι αυτό που θέλετε είναι ηθικό. Στην περίπτωση που κρίνετε ότι ο φόβος σας προξενεί την αμφιβολία, ενισχύστε την ιδέα σας επαναλαμβάνοντας μέσα σας μικρές βεβαιωτικές φράσεις όπως:<<Αυτό θα συμβεί επειδή το λέω! ή Κι έτσι θα γίνει!>> ή κάτι ανάλογο. Με αυτόν τον τρόπο θα προγραμματίσετε θετικά το υποσυνείδητο σας και θα ενισχύσετε την πρόθεσή σας.


  Το δεύτερο βήμα είναι γνώση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, αλλά και τι θέλετε να πετύχετε. Εάν είσαστε ασαφείς, είναι σαν να έχετε το κεφάλαιο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και να μην ξέρετε τι να το κάνετε.


  Η γνώση της μυστικής ενέργειας των βοτάνων, των λουλουδιών, των λίθων, των αιθέριων ελαίων και των κεριών, καθώς και την σωστή στιγμή που θα κάνετε χρήση αυτής της ενέργειας και οι φάσεις της Σελήνης, είναι απαραίτητη για να καταστρώσετε ορθά το πλάνο της χρήσης της εξωτερικής ενέργειας που θα σας οδηγήσει στο ιδανικό αποτέλεσμα.


  Παράλληλα, πρέπει να έχετε τη γνώση του τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε, δηλαδή να είσαστε ξεκάθαροι και σίγουροι για το είδος της αλλαγής που θέλετε να επιφέρετε. 


Όπως είπαμε, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. έτσι, σκεφτείτε καλά εκ των προτέρων πώς η επιθυμία σας θα τροποποιήσει τη ζωή σας και την αλλαγή που θα φέρει στις καταστάσεις που περνάτε, ώστε να μη δημιουργήσετε ανεπιθύμητες ή ενάντιες παρενέργειες. 

Για παράδειγμα, εάν ζητάτε μια κερδοφόρα εργασία, είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις πολλές ώρες που πιθανόν απαιτεί;

  Το τρίτο βήμα είναι δράση. Είναι απαραίτητο να δράτε παράλληλα με όσα κάνετε, γιατί όσες ώρες οραματισμού και αν διαθέσετε, όση ένταση και αν έχει η επιθυμία σας, καμία αλλαγή δεν θα συμβεί εάν δεν είσαστε αποφασισμένοι να κινητοποιηθείτε.


  Πως θα βρεθεί η ιδανική εργασία εάν, πέρα από το να ενημερώσετε το σύμπαν , δεν ενημερωθούν με το βιογραφικό σας οι ανάλογες εταιρίες; πως θα κερδίσετε το λαχείο εάν δεν το αγοράσετε; Πως θα βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο εάν καθόσαστε κλεισμένοι στο σπίτι σας; Η ενέργεια, η επιθυμία και οι φυσικές δυνάμεις είναι απλά τα μέσα που θα ενισχύσουν τη δράση σας και θα διευκολύνουν την πορεία σας στο δρόμο που εσείς θα χαράξετε.


  Τέλος, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε  ότι στην προκειμένη περίπτωση η σιωπή είναι χρυσός. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό σε όλη τη διάρκεια που θα κάνετε την προσπάθεια σας. 


Οι λόγοι που ορίζουν την ανάγκη για μυστικότητα δεν είναι γιατί κάνετε κάτι κακό, αλλά γιατί πρέπει να διατηρήσετε την ενέργεια σας ανέπαφη και σώα.
  Κατά πρώτον, εάν λέτε σε όλους τι σκοπεύετε να κάνετε και τι επιθυμείτε να γίνει, θα σκορπίσετε την ενεργειά σας, που είναι απαραίτητη για να πετύχετε. 


Η διαρκής ομιλία οδηγεί πάντοτε σε απώλεια ενέργειας. Εάν συζητάτε εδώ κι εκεί τι κάνετε, τότε είτε η πράξη σας παύει να έχει σημασία είτε εσείς χάνετε την ένταση της επιθυμίας σας.

  Κατά δεύτερον, δεν μπορείτε να είσαστε σίγουροι για τα συναισθήματα των άλλων. Μη ρισκάρετε να επιτρέψετε να δημιουργηθεί φόβος, έχθρα, ζήλια, ακόμα και παρέμβαση στην επιθυμία σας. Οι αρνητικές σκέψεις των άλλων, ή ακόμα και οι επιφυλάξεις τους, σίγουρα θα εμποδίσουν το αποτέλεσμα ή -στην  καλύτερη περίπτωση - θα το καθυστερήσουν.


  Η μόνη περίπτωση που μπορείτε να μιλήσετε είναι εάν εργάζεστε για να βοηθήσετε ένα άλλο άτομο ή συνεργάζεστε με ένα άτομο για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή ενώνετε τις ενεργειές σας. 


Στη δεύτερη περίπτωση, φροντίστε να είσαστε απόλυτα βέβαιοι για τη καθαρότητα του νου και της καρδιάς αλλά και την αγνή πρόθεση του ατόμου που θα εργαστεί μαζί σας.

taromantia


AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα