Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Θέλεις να φορτίσεις το κινητό σου; Τότε κουνήσου!




Μάλλον ήρθε η εποχή που ο κοινός φορτιστής θεωρείται ξεπερασμένος. Όλο και περισσότερες είναι οι εταιρείες που προσπαθούν να δημιουργήσουν ευέλικτους, χαριτωμένους και πάνω απ' όλα μικρούς φορτιστές τους οποίους οι χρήστες δεν θα αποχωρίζονται ποτέ.

Ο νέος φορτιστής iMoveCharger όχι μόνο είναι μικρός και πηγαίνει παντού, αλλά λειτουργεί κυριολεκτικά με μια απλή κίνηση!

Ο iMoveCharger είναι ένας φορτιστής συμβατός με όλα τα smartphone και tablet. Συνδέεται με το κινητό του χρήστη οποίος μπορεί μετά να αφήσει το κινητό με τον φορτιστή μέσα στην τσάντα του, σε μια σακούλα, ακόμα και να το κρατάει.

Με τις απλές  καθημερινές κινήσεις του χρήση, περπάτημα (αργό ή γρήγορα) ακόμα και με το να σκύψει για να φορέσει τα παπούτσια του, ο φορτιστής παράγει ενέργεια και έτσι φορτίζεται το κινητό. Όσο πιο έντονη είναι η κίνηση τόσο πιο πολύ φορτίζει το κινητό. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει με πόσα volt θα φορτίσει το κινητό του, από 3,3 vdc μέχρι 15vdc.

Ο iMoveCharger αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές σε 36 μέρες, σύμφωνα με την εκστρατεία της Indiegogo. H τιμή του αρχικά θα έιναι στα 80 δολάρια, όμως οι πρώτοι 1000 θα πουληθούν στην τιμή των 50 δολαρίων.

Φανταστείτε μόνο πόσες συσκευές θα μπορεί να φορτίσει κανείς κάνοντας την πρωινή του γυμναστική!

 


Πηγή:bgr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα