Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ!!!! ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ!!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!


Ήταν πολλοί λίγοι αυτοί που ήξεραν για τις υπόγειες πυραμίδες της Κριμαίας όπου όλα δείχνουν ότι για αυτό οι δυτικοί θέλησαν να κάνουν σύμμαχο τους την Ουκρανία!!!! Αλλά ας δούμε πως έχουν τα πράγματα και γιατί πρόκειτε….γιατί μέχρι τώρα ήταν πολλοί λίγοι αυτοί που γνώριζαν την ύπαρξη τους!!!!!
Μια άλλη επιστημονική παγκόσμια αίσθηση ήταν το πρόσφατο άνοιγμα του συγκροτήματος υπόγειων πυραμίδων στην Κριμαία αλλά και στην  Ουκρανία!!!! Τον Ιούλιο του 2002, μια αποστολή οργανώθηκε από την Ρωσική ICCR με πλήθος επιστημόνων με επικεφαλής τον Ακαδημαϊκό EN Universal ( Εν  Γιουνιβέρσαλ ) για λεπτομερή έρευνα. Η ομάδα από την Ρωσία συναντήθηκε με τον MF Budanov ( Μφ Μπουντάνοφ ) στην Σεβαστούπολη όπου και είναι ο εκπρόσωπος της ερευνητικής ομάδας γεωφυσικών (Head -.. Υποψήφιος ΤΕΧΝ Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Goh VA), όπου και συναντήθηκαν για το άνοιγμα αυτών των υπόγειων πυραμίδων, καθώς και με τον NI Gudzovsky  ( Νι Γκουντζόβσκι ) επικεφαλής της ομάδας γεωλόγων της Κριμαία  (πρώην “Terra”), για να εξερευνήσουν αυτές τις πυραμίδες (Σχήμα 1.4-1 B). Οι ακόλουθες πληροφορίες είναι μια ευγενική προσφορά του MF Budanov και NI Gudzovsky.
piramides krimaias
Υπόγεια διάταξη των Πυραμίδων, Κριμαία, Ουκρανία

Ομάδα Β. Goh ( Β Γκοχ ) που περιλάμβανε τους παρακάτω επιστήμονες: A. Sh Mukhudinov ( Σ Μακχουντίνοβ ), VN Taran ( Β Ταράν ), VV Krivine ( Β Κρίνιβ ), MF Budanov ( Μ Μπαντάνοφ ), VF Egoshin ( Β Ιγκοσίν ), Y-Provorotov ( Γ Προβορότοβ ), RA Bezchastny ( Ρ Μπετσάστνι ), AV Lukichyov ( Α Λουκίκχιοβ ), ασχολήθηκαν με την εξερεύνηση των υπόγειων πηγών νερού με την γεωλογική μέθοδο (μέθοδος Goh). Βρήκαν ιδιαίτερα κατευθυντική ακτινοβολία μικροκυμάτων (MW), σε μια ακτίνα 100 μέτρων, η πηγή της οποίας δεν ήταν μακριά από την επιφάνεια της Γης. Θέτοντας μερικά φρεάτια δοκιμών, οι επιστήμονες σκοντάψαν επάνω στις πυραμίδες.
piramides krimaias 1
Αριθμός υπόγειας πυραμίδας 3 στην περιοχή της Σεβαστούπολης!!!!
Στη συνέχεια η έρευνα συνεχίστηκε κατά μήκος της νότιας ακτής και με τον ίδιο τρόπο βρήκαν έξι πιο τετράπλευρες πυραμίδες από τη Σεβαστούπολη έως το ακρωτήριο Sarich ( Σάριτς ) το νοτιότερο σημείο της Κριμαίας. Οι πυραμίδες βρίσκονται αυστηρά φτιαγμένες στην ίδια γραμμή και στον ίδιο προσανατολισμό, σε ιδιαίτερο χώρο με μια βορειοδυτική κατεύθυνση. Και οι επτά  πυραμίδες της Κριμαίας αποτελούν μέρος ενός και μοναδικού ζωντανού πλανητικού συστήματος όπου είναι με την ιερή γεωγραφία τοποθετημένα ώστε να είναι σε επαφή συνεχής με τα ιερά κέντρα του κόσμου!!!! Με μια ιδιαίτερη γραμμή που συνδέει το Θιβέτ , το Στόουνχετζ στην Αγγλία, το Τρίγωνο των Βερμούδων το Νησί του Πάσχα, και την Δήλο στην Ελλάδα!!!!
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι πυραμίδες ηλικιακά είναι  τουλάχιστον 7-10.000 χρόνια αλλά λόγου ότι είναι θαμμένες εκεί κάνουν λόγο και για εκατομμύρια χρόνια όπου λένε ότι είναι το πιο πιθανό!!!! Οι Πυραμίδες έχουν ύψος περίπου 45 μέτρων, και το μήκος της πλευράς του τετραγώνου βάσης είναι περίπου 72 μέτρων, δηλ., υπάρχει χαρακτηριστικό των περισσότερων από τις πυραμίδες που βρέθηκαν στη Γη, ο λόγος του μήκους της βάσης σε ένα ύψος που αντιστοιχεί με την Χρυσή αναλογία Τμήμα φ = 1,6!!!!
1
Διάγραμμα των Πυραμίδων με τη Σφίγγα αριθμό 3 στην περιοχή της Σεβαστούπολης (σύμφωνα πάντα με την ομάδα επιστημόνων Goh).
Οι πυραμίδες έχουν εντείνει τη δομή και είναι κατασκευασμένες από μεγάλους πωρόλιθους, είναι καλά εξοπλισμένα κάθετα και οριζόντια. Οι  κορυφές των πυραμίδας Βρίσκεται λίγα μέτρα από το έδαφος, και τοποθετημένες μια ιδιότυπη κατασκευή τύπου τσέπες σπηλαίων επαναλαμβάνοντας τις καμπύλες τους ( κάνοντας λόγο για άγνωστη τεχνολογία αλλά και εργαλείων ώστε να γίνει αυτό ). Οι επιστήμονες ανακάλυψαν από τις δομές των πυραμίδων αυτών που μοιάζουν με πέτρα αντανακλούν ως  κάτοπτρα τα οποία, προφανώς, όπως του Θιβέτ μπορεί να επηρεάσει το χώρο-χρόνο!!!! Κάνοντας λόγο για περιοχή όπου την κατάλληλη στιγμή λειτουργεί και ως αστροπύλη!!!! Δεν είναι τυχαίο ότι οι επιστήμονες σημείωσαν μια αλλαγή στην πορεία του χρόνου, και ένας από τους ερευνητές σε περίπου 36 μέτρα βάθος άρχισε να περιβάλετε από μια ισχυρή δέσμη φωτός όπου έβγαινε από την μια πυραμίδα χωρίς κάποιον ήχο να την συνοδεύει!!!!
2
 Ημιαγωγών ενεργειακών κάψουλών στις άκρες της πυραμίδας!!!!
Πυραμίδα παρείχε μια θεραπευτική επίδραση στους ερευνητές – έδειξαν βελτίωση της υγείας ή ακόμα και πλήρης θεραπεία από τις χρόνιες ασθένειες που τους ταλαιπωρούσαν. Για παράδειγμα, ένας από τους επιστήμονες που πάσχει από σοβαρή καρδιακή νόσο, μετά από δύο εβδομάδες από την τακτική εργασία γύρω από τις Πυραμίδες γενικά αρνήθηκε να συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή του και ύστερα από ένα μήνα είχε γίνει τελείως καλά!!!!
Αποδείχθηκε ότι οι δομές πυραμίδων προστατεύονται από την καταστροφή ένα ισχυρού ενεργειακού πεδίου. Οι επιστήμονες χτύπησαν τον τοίχο για να σπάσει , η ακτινοβολία από την πυραμίδα έχει αυξηθεί τόσο πολύ όμως ώστε η κορυφή άρχισε να δονείτε από μέσα, όποιο μηχάνημα αλλά και φωτογραφικές μηχανές ψηφιακές αλλά και με φιλμ, ακόμα και οι  φακοί καταστρέφονται ολοσχερώς μέσα σε λίγα λεπτά!!!! Οι επιστήμονες που προσπαθούσαν να ανοίξουν δίοδο στις πυραμίδες άρχισαν αμέσως διάρροια, εμετό, και πονοκεφάλους. Διέκοψαν κάθε εργασία  και δύο εβδομάδες αργότερα, όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό, η πυραμίδα που έχει δεχτεί το χτύπημα των επιστημόνων  είχε αυτόματα φτιάξει τις μικρές ζημιές που είχαν γίνει στο εξωτερικό της κατά έκπληξη των επιστημόνων!!!! Οι υπόγειες πυραμίδες της Κριμαίας έχουν ασυνήθιστες προεξοχές στις μετόπες με τη μορφή μικρών τριγωνικών πυραμίδων, έτσι ώστε η όλη κατασκευή να είναι παρόμοια με το transkonvertoru ( τρανσκονβερτόρου ) το λεγόμενο “merkaba Universum” 8ο επίπεδο ( Μερκάμπα Γιουνιβέρσουμ ). Τέτοια διαφορετικά επίπεδα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πεδίων στρέψης ( ως σχήμα με  αποτέλεσμα) στο “System transkreatorah Οικουμενικό” Universum “,” με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Ακαδημία EN  (STVU-2). Εναρμόνιση με πομποδέκτες ως στρέψης πεδίων STV Uispolzuyutsya στην ICCR ώστε να συνεργαστεί με τα ενεργειακά πεδία της συνείδησης, της ευαισθητοποίησης, της γνώσης και Ψυχομέτρισης όλης της ανθρωπότητας!!!!!. Προφανώς, η δομή των πυραμίδων της Κριμαίας είναι παρόμοιες με όλες τις άλλες Πυραμίδες του πλανήτη μας με παρόμοιες λειτουργίες και καλές επιδόσεις λόγω των ενεργειακών πεδίων του πλανήτη μας!!!!
3
Μια από τις Πυραμίδες ως ενεργητική αλληλεπίδραση, με τα αστέρια και ο πυρήνας της Γης, ​​σχέδιο  προτεινόμενο από την  ομάδα επιστημόνων υπό τη διεύθυνση του Goh.
Επιπλέον, οι πυραμίδες τις Κριμαίας έχουν χαρακτηριστική κυψελωτή δομή!!!!  Στις άκρες τους – σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε αυστηρή σειρά – διάσπαρτη οβάλ δομή – οι  ενεργειακές κάψουλες δηλαδή  οι εσωτερικές κοιλότητες είναι γεμάτες με συμπιεσμένο διοξείδιο του άνθρακα (CO2), έτσι ώστε ολόκληρη η δομή μοιάζει με ένα κρυσταλλικό πλέγμα!!!! Το υλικό από το οποίο έφτιαξε αυτές τις δομές προτείνει ότι αυτό είναι ένα γιγαντιαίο τρανζίστορ ημιαγωγών, κάθε κάψουλα είναι μια ισχυρή κεραία πομπού!!!!! Αποδεικνύεται ότι η όλη την πυραμίδα ως σύνολο αντιπροσωπεύει το απίστευτο μέγεθος και την πολυπλοκότητα των τσιπ ημιαγωγών κάποιας εξωγήινης τεχνολογίας ή κάποιας αρχαιότατης γήινης τεχνολογίας!!!!!
Οι φυσικοί όταν ασχολήθηκαν με την  ερευνητική ομάδα ως διορατικοί επιβλέποντες από  Κέντρο του Spiritual Unity “Terra” (Συμφερούπολη, με επικεφαλής τον Σ Σάσχκεβιτς). Το τελευταίο που είπαν είναι ότι δεν είναι μόνο ότι βρέθηκε σε μια αυτό, αλλά ότι και οι επτά πυραμίδες αποτελούν ένα ενιαίο ενεργειακό σύστημα, αλλά και επίσης ότι σε θέση να ενισχύσουν την ενέργειά τους!!!! Χάρη στις προσπάθειές τους, η ενέργεια που ακτινοβολείται από τις Πυραμίδες, βάση μέτρησης έχει δεκαπλασιαστεί. Διαπιστώθηκε ότι οι πυραμίδες τις Κριμαίας αλληλοσυνδέονται με σήραγγες και έχουν μια γεννήτρια στο εσωτερικό των κρυστάλλων, που παράγουν λεπτές πνευματικές ενέργειες διαφόρων ποιοτήτων, το οποίο στη συνέχεια διανέμεται σε όλο τον κόσμο!!!! Αποδείχθηκε ότι οι πυραμίδες είναι διπλές (τύπου οκτάεδρο) – κάτω από τη βάση των Πυραμίδων χτίστηκαν πλέγματα παρόμοια με την κάθε πυραμίδα, αλλά με αιχμές προς τα κάτω, η οποία παρέχει μια σύνδεση με τον πυρήνα της Γης!!!!
4
Πυραμίδα ενεργειακών δεσμών με τα αστέρια, από την προτεινόμενη ομάδα επιστημόνων υπό τη διεύθυνση του Β. Goh
Με την παρόμοια δομή έχουν φτιάξει  βάση μπαταρίας << radiestezicheskie >> ο  Ακαδημαϊκός ΑΕ Akimov ( Α Ακίμοβ ), η οποία σε αντίθεση με τις δύο κορυφές έχουν τα ίδια στοιχεία σχήματος – κόλουρου πυραμίδας ή κώνους. Συσκευές όπως αυτές οι μπαταρίες έχουν χρησιμοποιηθεί στην αρχαία Αίγυπτο και την Ατλαντίδα ως πηγή των ισχυρών κατευθυντικών ακτινοβολιών στρέψης. Σε πειράματα ακτινοβολίας ο Ακίμοβ με μπαταρίες  τέτοιου τύπου, οργανικά κύτταρα ξηράθηκαν ή άλλα ήταν  ζωντανά ή νεκρά. Αν ο αριθμός ήταν πάνω από τα τέσσερα στοιχεία, το πεδίο γινόταν ένα κίνδυνο για την υγεία. Γεμίζει αμέσως το χώρο του δωματίου και διαρκεί για αρκετές ημέρες μια ιδιαίτερη ακτινοβολία ίανσης!!!! Όταν η μπαταρία αποτελείται από μόνο τέσσερα στοιχεία, μετατρέπετε σε κανονική ακτινοβολία ως ανθρώπινων κύτταρων στρέψης, και έχει μια θεραπευτική ιδιότητα με σταθεροποιητικό αποτέλεσμα!!!!
Σημειώστε ότι η παγόδα που έχουν οι  Κινέζοι και οι Ιάπωνες στους θρησκευτικούς ναούς – είναι ανάλογα με τις << radiestezicheskih >> μπαταρίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και ακτινοβολίας!!!! Σύμφωνα με τους ειδικούς του Κέντρου “Terra”, οι πυραμίδες είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των κόσμων, μεταξύ της Γης και του Κόσμου ( αχανές διαστήματος με ότι πολιτισμικό υπάρχει εκεί έξω ). Σε αυτά λένε ότι υπάρχουν << βιβλιοθήκες >> και << δάσκαλος >> – εξωγήινα όντα που δημιουργήθηκαν από εκπροσώπους Ανώτατων Πολιτισμών!!!!  Για παράδειγμα, σε μία από τις πυραμίδες της Κριμαίας έχει ενεργειακό πρόγραμμα ανάπτυξης για τα επόμενα 2.160 χρόνια (πριν κύκλων στον πλανήτη μας, για ένα νέο πρόγραμμα για την επόμενη φάση)!!!!
Οι πυραμίδες αυτές λένε ότι διατηρούν την ενεργειακή ισορροπία της Γης: η ακτινοβολία από την πλευρά της πυραμίδας έχει αντίκτυπο στην κατάσταση των κελυφών του πλανήτη μας!!!! Πυραμίδα είναι μέσα από τον άμεσο έλεγχο των αντιδράσεων σύντηξης Cosmos και φθορά στον πυρήνα της Γης με τη χρήση ειδικών λεπτό (στρέψης) ενέργειων. Σε αυτό το διαμάντι κρύσταλλο στο εξωτερικό κέλυφος του πυρήνα, η συσσώρευση ενέργειας εργασίας γίνεται ως συχνότητα όπως τα δισεκατομμύρια ….. των λέιζερ, δίνοντας τις Πυραμίδες ένα σήμα ελέγχου από το βαθύ διάστημα.  Έτσι, οι ακμές της πυραμίδας, που αποτελείται, όπως προαναφέρθηκε, από τα ενεργειακά ενέργειας κύτταρα αντηχεία, είναι ανάλογες με τις σύγχρονες κεραίες ραντάρ, μετάδοση πληροφοριών ενέργειας από το εξωτερικό κέλυφος του πυρήνα της Γης!!!! Η πλήρης λειτουργία από τις Πυραμίδες ενεργοποιείται όταν η συνείδηση ​​της ανθρωπότητας μπορεί να πάρει αυτή τη γνώση. Χάρη στην ενέργεια-προστασίας που δημιουργήθηκαν από τις πυραμίδες της Κριμαίας η Κριμαία δεν καταστράφηκε σε πολλές καταστροφές. Είναι μέσα σε αυτό το στενό ισθμό και το κατέχει, το οποίο επισυνάπτεται σε όλη τη χερσόνησο.
Το όλο σύστημα των πυραμίδων στην γη, σύμφωνα με την ομάδα Goh, σχετίζεται άμεσα με τρία αστέρια: Capella ( Κάπελα ) , Vega ( Βέγγα )  και Canopus ( Κανόπους ). H Ιμαλαϊνιανή πυραμίδα στο Θιβέτ, οι θαλάσσιες Πυραμίδες των Βερμούδων (ο τόπος πλημμύρισε με σπασμένα μακροκρυσταλλικά στοιχεία ) και οι πυραμίδες στην  Νότιο-Δυτική και Νότιο-Ανατολική Αφρική προβλέπουν τη μεταφορά ενέργειας από τον πυρήνα παρεκκλήσι της Γης, του Μεξικού, Βρετανίας, Αυστραλίας αλλά και όλου του κόσμου. Ενώ ορισμένες εργασίες για την υποδοχή της Πυραμίδας της κοσμικής ενέργειας, και άλλων μεταφορών ενέργειας από τη γη στο σύμπαν.
Σύμφωνα με την ομάδα Goh, αυτά τα αστέρια έχουν εδώ και εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια διατηρήσει μια σταθερή κοσμική μεταφορά ενέργειας μέσω του γίγαντα των ημιαγωγών – Γη. Ως αποζημίωση για την παραγόμενη << κόσμο >> ενέργεια μικροκυμάτων που παρέχουν, έτσι  δεν είναι απότομη μα ομαλή η μετατόπιση των πόλων του πλανήτη μας. Όταν περίπου 12 χιλιάδες χρόνια πριν, ταχεία στροφή τους συνέβη, οδήγησε στην μεγάλη πλημμύρα: υπήρξε μια απότομη αντιστροφή της Γης, προκαλώντας την πλανητική καταστροφή!!!
Χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά τις πυραμίδες της Κριμαίας που βρέθηκαν στην ανάλυση των γεωφυσικών χαρτών της ακτινοβολίας της Γης, Βιρτζίνια η ομάδα  Goh και οι συνεργάτες του πρότειναν ότι τέτοιες πυραμίδες υπάρχουν σε άλλα μέρη του πλανήτη μας. Υπολογίστηκαν όχι μόνο τις χώρες (Αγγλία, την Αυστραλία και τη Μαυριτανία), αλλά ακόμη έκαναν και λόγο για τις πυραμίδες της Αργολίδος στην χώρα μας όπου λένε ότι είναι φάροι για ένδειξη για αυτές που είναι θαμμένες κάπου εκεί τριγύρω!!!!
piramida ellinikoy
Η πυραμίδα του Ελληνικού!!!!
Η ανακάλυψη αυτή έγινε το 2002 πριν λίγο καιρό όπου οι Ρώσοι ήθελαν να ξεκινήσουν τις ανασκαφές οι Δυτικοί γνωρίζοντας την ύπαρξη τους θέλησαν να βάλουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αλλά και στην Ευρωπαϊκή ένωση για δικά τους συμφέροντα αλλά και εκμετάλλευση των υπόγειων αυτών πυραμίδων!!!! Όμως η Ρωσία όπως δείχνει το όλο ζήτημα δεν είναι διαθετιμένη να το αφήσει έτσι το όλο ζήτημα!!!!
Είναι όμως όπως τα λένε τα πράγματα για τις υπόγειες πυραμίδες της Κριμαίας έτσι!;! Πως και τόσοι ερευνητές δεν είχαν ανακαλύψει τόσο σοβαρή ανακάλυψη δημόσια!!!! Αν και κάτι είχε πάρει τα αυτιά τους δεν το πίστευαν!!!! Το θέμα όμως δεν είναι αν είχε ανακαλυφθεί και από ποιον αλλά το τι πραγματικά τρέχει εκεί!!!! Ο Αντόνωφ Μίρτσκα είναι ένας ιδιώτης και πολύ καλός φίλος ερευνητής παράξενων φαινομένων από την Ουκρανία!!!! Είναι από τους ερευνητές που συχένεται την τεχνολογία και γράφει ακόμα σε γραφομηχανή!!!! Στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχα προχθές μαζί του ειπώθηκαν τα εξής:
Αντόνωφ
Ντα…
SAMAN LYCAN
Ο …. Από την Ελλάδα είμαι τι κάνεις!;!
ΑΝΤΟΝΩΦ
Φίλε μου!!!!
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα να μην μακρυλογό….
SAMAN LYCAN
To θέμα της κρίσης είναι για τις υπόγειες πυραμίδες Αντόνωφ!;! Αυτό που μου είχες δώσει τα τηλέφωνα των καθηγητών και είχα έρθει σε συνάντηση μαζί τους το 2005 έτσι δεν είναι!;!
ANTOΝΩΦ
Nαι …. Αλλά όχι για αυτά που ξέρεις και σου έχουν πει… ( οχλαγωγία πολύ από έξω ) θέλουν οι Αμερικανό -ευρωπαίοι όπου είναι στον άξονα των δρακονιανών να πάρουν την μέγιστη αστρική πύλη της γης….
SAMAN LYCAN
Μα είναι σίγουρο αυτό που λες!;! Είδες μέχρι και πριν την κρίση σε εσάς δεν είχα αναφέρει απολύτως τίποτα για τις πυραμίδες και μετά το τηλεφώνημα σου που μου είπες να το κάνω τώρα φτιάχνω το άρθρο….!!!!
ΑΝΤΟΝΩΦ
Ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι Ρώσος και όχι Ουκρανός μα κάποιες αλήθειες πρέπει να λέγονται φίλε ….. Η Ρωσία έχει κάνει πολλά κακά στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην Ουκρανία και σε παρότρυνα να γράψεις και ένα άρθρο για αυτό! Μα τώρα οι Ρώσοι έχουν δίκιο!!!! Και η ηγεσία της Ουκρανίας πιάστηκε στον ύπνο!! Όπως ξέρεις και ξέρω οι πυραμίδες αυτές είναι από τα μεγαλύτερα ιεράτεια των Λευκών Ιερατείων!!!! Λες να το άφηναν οι Ρώσοι να πέσει στα χέρια των Δρακονιανών των Μπλαντνιέχ ( Μαύρων Ιερατείων ) με τίποτα!!!! Τουλάχιστον μέχρι τώρα!! Αν δει κάποιος την περιοχή όλη η στρατιωτική δύναμη των Ρώσων είναι πάνω από τις πυραμίδες αυτήν την στιγμή!! Οι 2.000 αλεξιπτωτιστές που έπεσαν έπεσαν σε αυτό ακριβώς το σημείο!! Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο το όλο ζήτημα!
SAMAN LYCAN
Ξέρω και τα έχουμε ξαναπεί για τα ιεράτεια αλλά ακούγετε κάπως παρατραβηγμένο…. ( οχλαγωγία από πορεία )
ΑΝΤΟΝΩΦ
Ένα θα σου πω παρακολούθα ότι δεν πρόκειτε η διεθνής κοινότητα να κάνει τίποτα σήμερα που γίνεται το δημοψήφισμα και θα πουν όλοι ναι στην Κριμαία για ένταξη της στην Ρωσία. Επίσης ήδη ξεκίνησαν έργα οχειρωσεις σε αυτή την περιοχή. Μόλις γράψεις το άρθρο κοίτα πόσοι θα το δημοσιευόσουν αλλά και μετά την δημοσίευση πόσοι θα γράψουν και τι θα γράψουν. Μην ξεχνάς όμως ξέρω και ξέρεις πολύ καλά το τι είναι δεν χρειάζεται παρακάτω εξηγήσεις από το τηλέφωνο. Στο περιοδικό που γράφω το έκλεισε η νέα κυβέρνηση διότι είπαν ότι ο λαός χρειάζεται έργα και όχι επιστημονική φαντασία…θα γίνουν και γίνονται ήδη πολλά στην Ουκρανία….να θυμάσαι τον δρόμο για εκεί που είχαμε πάει αν χαθώ..
SAMAN LYCAN
Δηλαδή εμπλέκεται και η Μέση Γη στο όλο θέμα….
ANTONΩΦ
Πάντα η Μέση Γη εμπλέκεται δεν το έχεις καταλάβει αυτό ακόμα…από εκεί έρχονται τα ποιο πολλά κακά από τους Δρακονιανούς και αν πέσουν τα ιεράτεια αυτά στα χέρια τους τότε χάθηκε η ανθρωπότητα. Ακόμα προσπαθούν να πάρουν το Ιερατείο το λευκό στην Συρία και επειδή τα βρήκαν μπαστούνια έχουν ρίξει όλους τους μουσουλμάνους μισθοφόρους και κατασφάζουν τον κόσμο… τα λέει όλα το άρθρο που έγραψες για το εξωγήινο Ρώσικο βιβλίο…. Μόνο εγώ ξέρω τι τραβήξαμε για να πάρουμε τις πληροφορίες αυτές!! Και δεν είναι ψέμα!!!! Μόνο όσοι είναι τόσο ηλίθιοι δεν μπορούν να πιστέψουν πλέον σε όλα αυτά και μην μου πεις όχι!;! Που ήταν οι δυτικοί ακόμα και οι Ρώσοι το 1993 όταν στην Ρουάντα μαινόταν ο εμφύλιος και σφαγιάστηκαν 3.500 000 άνθρωποι σε ένα χρόνο!;! Δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν ούτε να αρπάξουν από εκεί!!!! Στην Συρία όμως αλλά και εδώ στην Κριμαία έχουν……( οχλαγωγία πορείας )

ΑΝΤΟΝΩΦ
Ένα θα σου πω παρακολούθα ότι δεν πρόκειτε η διεθνής κοινότητα να κάνει τίποτα σήμερα που γίνεται το δημοψήφισμα και θα πουν όλοι ναι στην Κριμαία για ένταξη της στην Ρωσία. Επίσης ήδη ξεκίνησαν έργα οχειρωσεις σε αυτή την περιοχή. Μόλις γράψεις το άρθρο κοίτα πόσοι θα το δημοσιευόσουν αλλά και μετά την δημοσίευση πόσοι θα γράψουν και τι θα γράψουν. Μην ξεχνάς όμως ξέρω και ξέρεις πολύ καλά το τι είναι δεν χρειάζεται παρακάτω εξηγήσεις από το τηλέφωνο. Στο περιοδικό που γράφω το έκλεισε η νέα κυβέρνηση διότι είπαν ότι ο λαός χρειάζεται έργα και όχι επιστημονική φαντασία…θα γίνουν και γίνονται ήδη πολλά στην Ουκρανία….να θυμάσαι τον δρόμο για εκεί που είχαμε πάει αν χαθώ..
SAMAN LYCAN
Δηλαδή εμπλέκεται και η Μέση Γη στο όλο θέμα….
ANTONΩΦ
Πάντα η Μέση Γη εμπλέκεται δεν το έχεις καταλάβει αυτό ακόμα…από εκεί έρχονται τα ποιο πολλά κακά από τους Δρακονιανούς και αν πέσουν τα ιεράτεια αυτά στα χέρια τους τότε χάθηκε η ανθρωπότητα. Ακόμα προσπαθούν να πάρουν το Ιερατείο το λευκό στην Συρία και επειδή τα βρήκαν μπαστούνια έχουν ρίξει όλους τους μουσουλμάνους μισθοφόρους και κατασφάζουν τον κόσμο… τα λέει όλα το άρθρο που έγραψες για το εξωγήινο Ρώσικο βιβλίο…. Μόνο εγώ ξέρω τι τραβήξαμε για να πάρουμε τις πληροφορίες αυτές!! Και δεν είναι ψέμα!!!! Μόνο όσοι είναι τόσο ηλίθιοι δεν μπορούν να πιστέψουν πλέον σε όλα αυτά και μην μου πεις όχι!;! Που ήταν οι δυτικοί ακόμα και οι Ρώσοι το 1993 όταν στην Ρουάντα μαινόταν ο εμφύλιος και σφαγιάστηκαν 3.500 000 άνθρωποι σε ένα χρόνο!;! Δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν ούτε να αρπάξουν από εκεί!!!! Στην Συρία όμως αλλά και εδώ στην Κριμαία έχουν……( οχλαγωγία πορείας )
SAMAN LYCAN
Ναι πράγματι τα έχουμε ξαναπεί αυτά …. ( με διακόπτει βιαστικά )
ΑΝΤΟΝΩΦ
Άκου γρήγορα…το τηλέφωνο θα το πετάξω θα σε πάρω εγώ ξανά…. Είναι ποιο σοβαρά τα πράγματα από όσο δείχνουν….κάποιες υπόγειες φυλές ήρθαν σε μυστική συμφωνία…. Αναζητάω ουδέτερους Λυκάωνες και ξωτικά!!!! Ακούγετε χαζό και ηλίθιο ας είναι αν δεν προσέξει τώρα η ανθρωπότητα τελείωσαν τα πάντα…. Ανάμενε διεθνής εξελίξεις με τραγικές συνέπιες στα επόμενα 5 με 7 χρόνια…..— λίγοι —- λίγοι θα μείνουν —– ουδτεροι……κλείσιμο γραμμής!!!!
Προσπάθησα πολλές φορές να επικοινωνήσω μαζί του ξανά μα ήταν αδύνατο!!!! Πράγματι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να πιστέψει όλα αυτά. Μα πριν κάποια χρόνια ήταν αδύνατο κάποιος να πιστέψει σε ομάδες μυστικές όπως οι Ιλλουμινάτοι και οι μασόνοι!!!! Το θέμα μας όμως το κύριο είναι ότι οι υπόγειες πυραμίδες της Κριμαίας είναι γεγονός και ότι υπάρχουν…τώρα ποια είναι η αλήθεια θα δείξει το μέλλον. Όπως και να έχει όμως η όλη κατάσταση είναι σοβαρή και από πλευράς πυραμίδων αλλά και από πλευράς σύρραξης. Τα αποτελέσματα καθαρά δικά σας!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα