Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Νικήστε την κυτταρίτιδα χωρίς να ξοδευτείτε!

Νικήστε την κυτταρίτιδα χωρίς να ξοδευτείτε!
Η κυτταρίτιδα είναι αναμφισβήτητα ο φόβος και ο τρόμος κάθε γυναίκας.

Οι λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί είναι πολλές, μερικές οικονομικές και μερικές τρομερά ακριβές, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο αποτελεσματικές.

Δείτε ποιες είναι οι στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι, χωρίς κόστος και κόπο!


1. Λιναρόσπορος για πρωινό

Ο λιναρόσπορος είναι πλούσιος σε υγιεινά Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν τα κύτταρα να παραμένουν ενυδατωμένα. Αυτά τα λιπαρά συμβάλλουν στη σταδιακή μείωση του φλοιού πορτοκαλιού. Παράλληλα, ο λιναρόσπορος ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου – βασικό συστατικό των συνδετικών ιστών. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό και εξομαλύνεται η συσσώρευση του λίπους κάτω από αυτό.

2. Ζελατίνη για σύσφιξη του δέρματος

Η ζελατίνη αποτελείται από τα αμινοξέα γλυκίνη και προλίνη και έχει ευεργετική δράση για το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Παράλληλα, τονώνει το ανοσοποιητικό και συμβάλλει στη ρύθμιση του σωματικού βάρους. Η ζελατίνη βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και ενισχύει την ελαστικότητά του.

3. Πολύ νερό

Για να λειτουργήσει σωστά, το σώμα μας χρειάζεται πολύ νερό. Το νερό βοηθά ώστε να απομακρύνονται οι τοξίνες από τον οργανισμό κι έτσι αποτρέπεται η συσσώρευσή τους στο λιπώδη ιστό, κάτι που κάνει την κυτταρίτιδα πιο ορατή.

4. Λευκό τσάι για καταπολέμηση της φλεγμονής

Η διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Το λευκό τσάι ενισχύει την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, ώστε να είναι λιγότερο εμφανή τα λιποκύτταρα που βρίσκονται κάτω από αυτή. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες του τσαγιού συμβάλλουν επίσης στην απώλεια βάρους.


onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα