Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Έξι φυσικά διεγερτικά για καλό σεξ!



Αν θέλετε να ανεβάσετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα έξι φυσικά διεγερτικά υπόσχονται ότι θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή. Από τα πιο πιο συνηθισμένα όπως η σοκολάτα αλλά και ορισμένα ακόμη, δια χειρός επιστημόνων τα φυσικά διεγερτικά κερδίζουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. 

Μάθετε ποια είναι αυτά
 
Κάντε ηλιοθεραπεία. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Lancet αποκάλυψε ότι η ηλιοθεραπεία αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D, η οποία με τη σειρά της πυροδοτεί τη ροή της τεστοστερόνης στους άνδρες και έτσι τους μεταμορφώνει σε ταύρους στο κρεβάτι.
 
Ξεκινήστε γιόγκα.  Επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι η γιόγκα για τουλάχιστον 12 εβδομάδες μπορεί να αυξήσει την επιθυμία και την ερωτική διέγερση, σε γυναίκες από 22 ως 55 ετών.
 
Συγκεντρωθείτε. Η Λόρι Μπρούτο, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα συγκέντρωσης δεν μπορούν να αποδώσουν στην διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων. Μάλιστα η γνωστή ψυχολόγος συνιστά να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος και το στρες ώστε να αποδίδουν καλύτερα
 
Μειώστε τα λίπη. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης κατέληξαν στο συμπέρασμα  ότι όσοι καταναλώνουν τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπη η ερωτική τους διάθεση πέφτει κατακόρυφα. 
 
Πιείτε ένα δυο ποτηράκια. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας σε μελέτη που έκαναν πρόσφατα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες οι οποίες αυξάνουν τη ροή του αίματος και έτσι επιτυγχάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
 
Φάτε μαύρη σοκολάτα. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που τρώνε τουλάχιστον ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας την ημέρα έχουν ανεβασμένη λίμπιντο.
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα