Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ


Παντρεύτηκαν από έρωτα. Μετά το γάμο τους ο σύζυγος εξομολογήθηκε ότι στο σπίτι, μόνον μέσα στο σπίτι τους, θα φοράει γυναικεία ρούχα. Δεν πρόκειται για ομοφυλόφιλο. Καμμία σχέση. Η ιστορία είναι αληθινή, καταγράφεται στα επιστημονικά δεδομένα της “ανωμαλίας” με το όνομα “Παρενδυσία” και θα σου πω γιατί την θυμήθηκα. Λάθος να την χαρακτηρίσει κάποιος σαν ανωμαλία όταν αρκετοί άνδρες αισθάνονται τρισευτυχισμένοι με γυναικεία ρούχα και στο φινάλε δεν ενοχλούν κανέναν.
Δεν σταμάτησα να τον αγαπώ, λέει η σύζυγος, για τον άνδρα της που μετά το γάμο τους παράγγειλε πολλά γυναικεία ρούχα, ολόκληρο βεστιάριο. Αποδέχθηκα το πάθος του. Όταν ντυνόταν τα γυναικεία έλεγε ότι είναι η “Λίλυ” κι όταν ερχόταν στο κρεββάτι να κάνουμε έρωτα έλεγε “Ήρθε η θεία Λίλυ”. Δύο φορές είχε γενέθλια, μία όταν γεννήθηκε, και μία την ημέρα που αποφάσισε να σταματήσει να νοιώθει φυλακισμένος, κι αυτό συνέβαινε επειδή υποχρεωνόταν να φοράει αντρικά.

Πριν φθάσουμε στην επίσης “παρενδυτική” Ζαν Ντ' Αρκ, που φορούσε μόνον αντρικά ρούχα. Και ποτέ δεν έκανε σεξ διότι η Ιωάννα της Λωραίνης είχε το πιο στενό αιδοίο στους αιώνες και ήταν αδύνατη η διείσδυση.
Ο Μπετόβεν δεν μπορούσε να συνθέσει αν δεν φορούσε ρομπ ντε σαμπρ. Ο Βάγκνερ ένοιωθε άλλος άνθρωπος με ρούχα με γιρλάντες, κορδέλες.
Σάλος τούτες τις ημέρες στην Αγγλία, επειδή ένα αγοράκι 5 χρονών, ο Ρομέο Κλαρκ στο Γιορκσάιρ, θέλει να φοράει κοριτσίστικα ρούχα κι αυτό δεν είναι αποδεκτό από τον παιδότοπο της τοπικής ενορίας. Για να ξαναδεχτούμε τον γιο σας θα ντύνεται κανονικά αγορίστικα, προκαλείται σύγχυση στα άλλα παιδάκια, είπαν οι ιερείς στην 34χρονη μητέρα που έγινε έξαλλη.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που το αγοράκι μου λατρεύει τις φούστες, παπούτσια ψηλοτάκουνα, βάφει τα νύχια του και παίζει με τις κούκλες Barbie. Έτσι αισθάνεται ευτυχισμένος ο Κλαρκ.
Επαναλαμβάνω. Ο παρενδυτικός δεν είναι απαραίτητα gay. Όπως ένας ομοφυλόφιλος δεν είναι απαραίτητα παρενδυτικός. Είναι κανονικός άνδρας. Που, όμως, με το κοστούμι του φύλου του αισθάνεται καταπιεσμένος, ενώ με τα γυναικεία είναι ήρεμος, ασφαλής, ισορροπημένος ψυχικά.
Μέχρι που φθάνει στην αυτοκτονία κάποιος που δεν μπορεί να φορέσει τα ρούχα του άλλου φύλου. Γι' αυτό μερικοί το βράδυ κοιμούνται με γυναικείο νυχτικό, με βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα