Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ



Γαμ@@ η επιστήμη. Η επιστήμη είναι κατάρα. Είναι προϊόν της τρέλλας του επιστήμονα. Αποτέλεσμα της παράνοιας του ερευνητή, του μελετητή, του ψαγμένου που ο καριόλης δεν ησυχάζει προκειμένου να ανακαλύψει κάτι καινούργιο.
Μιλάει η παραφροσύνη του επιστήμονα, το γαμώτο του να πετύχει κι όχι η αγωνία του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Πώς οι γυναίκες θα φθάνουν πιο εύκολα στον οργασμό; Και πώς θα απολαμβάνουν το σεξ με περισσότερους οργασμούς. Εκεί την έπεσε ένας Αμερικανός γιατρός.
Και τρέχουν τα κορίτσια από 15 μέχρι 65 χρονών, στον γυναικολόγο να φάνε την ένεση. Κατά τη νέα εφεύρεση, με μία ένεση στο περίφημο σημείο “G”, στο γυναικείο μόριο, η κάθε κυρία καθαρίζει, μέχρι και για ένα εξάμηνο. Θα έχει εξασφαλισμένη περισσότερη ηδονή στη σεξουαλική πράξη.
Επιστήμη σημαίνει εμπόριο, άσχετα αν οι μπίζνες δεν έχουν σχέση με τον επιστήμονα. Τον τρελλό επιστήμονα, που αυτός νοιώθει δικαιωμένος για μία ανακάλυψη, άλλο ότι το επιστημονικό επίτευγμα θα το διαχειριστούν βιομηχανικώς και παγκοσμίως οι φαρμακευτικές εταιρείες. Πέρα απ'αυτό.
Μαγκιά του επιστήμονα που βρήκε το viagra και μπορεί να έχει στύση ο άνδρας της τρίτης ηλικίας, την κατάλληλη στιγμή. Τα πυρηνικά εργοστάσια και τα υπερόπλα που υπάρχουν σήμερα και φθάνουν να εξαφανίσουν τη Γη, τον πιο όμορφο πλανήτη του διαστήματος, ποιανού δουλειά είναι;
Επιστήμη, λέει. Η μεγαλύτερη πουτάνα της εξουσίας είναι. Βελτίωσε το μέσο όρο ζωής, κατά τόσα χρόνια. Και τι έγινε; Τι κέρδισε η ανθρωπότητα που οι άνθρωποι αντί να πεθαίνουν στα 60, πηγαίνουν στον αγύριστο στα 70 τους; Η επιστήμη είναι που περισσότερο από κάθε τι άλλο φταίει που έχουν δηλητηριαστεί οι θάλασσες, έχουν σακατευθεί τα χώματα, έχει υπερθερμανθεί ο πλανήτης.
Και τώρα πάει για ένα ακόμα θαύμα η επιστήμη, η ιατρική. Να σου δίνει μία ένεση, που θα φουσκώνει το συγκεκριμένο σημείο στο αιδοίο για να έχει η γυναίκα τη μέγιστη καύλα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα