Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ


Βγήκε στο κλαρί και η Κάμερον Ντιαζ. Δήλωσε κι αυτή ότι έχει πάει με γυναίκα. Σήμερα παίζει αυτό το έργο. Και το λένε και το δείχνουν από σκηνής, οι σταρ του σινεμά και του τραγουδιού. Ποια, όμως, θα τολμήσει να παραδεχθεί ότι αυνανίζεται;
Εντάξει, το είδαμε κι αυτό. Όχι μόνον οι καραμπινάτες λεσβίες της showbiz να ζευγαρώνουν, να παντρεύονται κιόλας, αλλά και οι φανατικές ετεροφυλόφιλες φόρα παρτίδα να ομολογούν ότι στο παρελθόν είχαν λεσβιακού τύπου σεξουαλικές επαφές. Και γενικά είναι ανοικτές αν πέσουν στην περίπτωση, αν μια γυναίκα τους γυαλίσει.

Για την αυτοϊκανοποίηση, τσιμουδιά. Σα να βρισκόμαστε στο παληό Χόλυγουντ. Όλες οι αρχιβεντέτες, οι πιο διάσημες γόησσες του σινεμά ήταν λεσβιάρες του κερατά. Μάρλεν Ντήτριχ, Γκρέτα Γκάρμπο, Κλάρα Μπόου, αυτή κι αν δεν μπορούσε να κτυπήσει κάθε γυναίκα οποιουδήποτε άνδρα, Κάθριν Χέρμπορν, ένα σωρό. Καμμία, όμως, δεν το παραδέχθηκε. Άλλες εποχές.
Μιλάμε για τον γυναικείο αυνανισμό. Που σύμφωνα με τους γιατρούς δεν κάνει κακό αρκεί να γίνεται με μέτρο. Το μεγαλύτερο φυλασσόμενο μυστικό των γυναικών για αιώνες. Όπως όλοι οι άνδρες τον έχουν παίξει και εκατομμύρια συνεχίζουν να τον παίζουν, ακόμα και μετά τα 50 τους χρόνια, το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες. Όλες έχουν βάλει δάκτυλο ή, μία με μπαμπάκιφουρκέτα για να φθάσουν σε οργασμό χωρίς τη βοήθεια άνδρα.
Για να κάνουμε ταμείο, έχετε ακούσει κάποιον άνδρα, διάσημο ή, όχι, να παραδεχθεί ότι αυνανίζεται;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα