Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΘΥΜΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ


Τα είδαμε τα πλάνα στην τηλεόραση, με τις φονικές πλημμύρες που έπνιξαν τους Σέρβους και τους λυπήθηκε η ψυχή μας. Κι είπαμε Ευτυχώς που δεν έτυχε σ' εμάς τέτοια συμφορά. Τέτοια καταστροφή.
“Τους λυπηθήκατε; Τους αμαρτωλούς Σέρβους! Λυπηθήκατε αυτούς που τιμώρησε ο Θεός;”. Ποιος είναι αυτός, ρε; Ο αρχιεπίσκοπος Σερβίας κύριος Ειρηναίος. Ο ποιμενάρχης των Σέρβων, που κι αυτοί είναι ορθόδοξοι, όπως οι Βούλγαροι και οι Ρώσοι.
Και γιατί, άνθρωπε του Θεού, οι αδελφοί εν Χριστώ Σέρβοι τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή του Ουρανού; Επειδή, είπε ο Ειρηναίος, η Σερβία έδωσε 12αρι στην Κοντσίτα. Μας κάνει πλάκα.
“Καμμία πλάκα! Έβρεξε ο Θεός, κατάβρεξε, παρακατάβρεξε την Σερβία για να πλύνει τις αμαρτίες της. Είναι η θεϊκή τιμωρία γιατί έδωσαν 12αρι στην τέτοια με τα γένεια και βγήκε πρώτη στην Eurovision”.

Αυτά είπε ο ιεράρχης. Την Ελλάδα τι την περιμένει που κι αυτή έδωσε 12αρι στην Κοντσίτα; Γύρευε τι κακό θα μας βρει. Μια στιγμή. Πώς το ξέρει ο παπάς ότι ο μεγαλοδύναμος κατούρησε, μιλάμε για πολύ κάτουρο, την Σερβία; Έλα! Σοβαρέψου! Άνθρωπος του Θεού είναι. Μιλάει με τον Θεό. Με το πνεύμα του Θεού. Δεν ξέρεις τίποτα για την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος; Έτσι γράφτηκαν τα ιερά κιτάπια. Οι προφητείες. Η θεία βούληση.
Αρχιεπίσκοπος είναι ο Ειρηναίος, όχι κάποιος γραφικός. Όχι ένα νούμερο που πουλάει ηθική. Λέει τι συμβαίνει. Ποιος Σέρβος, λοιπόν, θα πιάσει την Κοντσίτα να την βάλει κάτω και να την ξυρίσει; Όχι τίποτα άλλο, μη ξανακτυπήσει ο Θεός την Σερβία με κανένα σεισμό αυτή τη φορά.
AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα