Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 



Πολλή συζήτηση για συλλήψεις, και κατάρριψη της Σιωνιστικής / Ναζιστικής κλίκας.

  Υπάρχει πολλή συζήτηση σε e-mails, blogs, και άμεσες πηγές ειδήσεων που δείχνει ότι κάποιου είδους κατάρριψη της Σιωνιστικής / Ναζί κλίκας είναι σε εξέλιξη. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πολλά σημάδια στις λεγόμενες κύριες ειδήσεις ότι η κυβέρνηση της Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών απομονώνεται. «( Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Chuck) Hagel, (ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John) Kerry και (η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Condoleezza) Rice έχουν γίνει διεθνείς παρίες », είναι το πώς μια πηγή της MI5 περιέγραψε την κατάσταση.


  Μια σαφής ένδειξη είναι ότι Γερμανικές και άλλες μη-Αμερικανικές εφημερίδες αναφέρουν ότι Blackwater / Academi / Greystone μισθοφόροι δολοφονούν ανθρώπους στην Ουκρανία.



  Οι Γάλλοι, εν τω μεταξύ, ακόμα φτιάχνουν πολεμικά πλοία για τους Ρώσους, παρά τη μεγάλη Ναζιστική εκστρατεία προπαγάνδας στην Ουκρανία. Αυτό αποδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι έχουν απορρίψει εντελώς την τελευταία Ναζιστική σκευωρία για να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.


  Τα μαθηματικά της παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων είναι πλέον αναμφισβήτητα υπέρ της συμμαχίας BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Ν.Αφρική). Η συμμαχία BRICS ελέγχει πλέον το 90 % του παγκόσμιου πληθυσμού και το 68 % του παγκόσμιου ΑΕΠ, σύμφωνα με την τελευταία Παγκόσμια Τράπεζα και άλλα δεδομένα.


  Με τους Ευρωπαίους τώρα που εισέρχονται στο στρατόπεδο BRICS, οι Σιωνιστικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να παραδοθούν.


  Ο κύριος λόγος για την καθυστέρηση στις πολυαναμενόμενες ανακοινώσεις του τι πρόκειται να επακολουθήσει είναι η έλλειψη συναίνεσης για το τι θα αντικαταστήσει το παλιό δίκτυο ελέγχου.


  Υπάρχουν εν εξελίξει εντατικές συζητήσεις σχετικά με αυτό που συμβαίνουν τώρα και αυτό είναι που λέγεται από τις διάφορες ομάδες.


  Πρώτα απ 'όλα, η παλιά ομάδα G7 έκανε μια μεγάλη κίνηση για να προσπαθήσει να αντικαταστήσει το δολάριο των ΗΠΑ με το SDR , που αποτελείται από ένα καλάθι του δολαρίου ΗΠΑ, τη βρετανική λίρα, το ευρώ και το γιεν Ιαπωνίας. Η κίνηση αυτή ήρθε με τη μορφή μιας ανακοίνωσης από το ΔΝΤ ότι θα δανείσει 10.976.000.000 SDR (17 δισ. δολάρια ΗΠΑ) στην Ουκρανία .



  Αυτή η ανακοίνωση έγινε από άφθονα και διάφορα εναλλακτικά blogs ειδήσεων προβλέποντας μια "επανεκτίμηση". Αποδεικνύεται πως αυτό ήταν απλά μια κίνηση για να αυξήσει ξαφνικά το SDR κατά 800 % και να κάνει το SDR το νέο παγκόσμιο νόμισμα, ξεκινώντας με το Ουκρανία . Η κίνηση αυτή ήταν μια αποτυχία. Οι χώρες που υποστηρίζουν το SDR υπολογίζονται μόνο στο 10 % του παγκόσμιου πληθυσμού και το 32 % του παγκόσμιου ΑΕΠ (η άλλη πλευρά είναι οι αριθμοί BRICS που αναφέρονται παραπάνω).


   Τα στοιχεία για αυτό προέρχεται από μια μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας του ΑΕΠ των διαφόρων χωρών με βάση την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (πόσο μπορείτε να αγοράσετε με το τι κερδίζετε), η οποία είναι ευρέως αποδεκτή από τους οικονομολόγους ως ένας πιο ακριβής τρόπος για να μετρηθεί το πραγματικό μέγεθος μιας οικονομίας.



  Επιπλέον, το ΔΝΤ παραμένει ένα ίδρυμα της κλίκας με δικαίωμα ασύμμετρου ψήφου σε Σιωνιστικά ελεγχόμενα κράτη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, ελέγχουν το 16,7 % των δικαιωμάτων ψήφου του ΔΝΤ (αρκετό για να ασκήσει βέτο) σε σύγκριση με 3,6 % για την Κίνα, ακόμη και αν τα τελευταία στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας δείχνουν ότι η Κινεζική οικονομία είναι πλέον μεγαλύτερη από εκείνη των ΗΠΑ.


   Το ΔΝΤ έχει επίσης ένα ζοφερό ιστορικό υποχρεώνοντας τις χώρες να φτωχύνουν τους πληθυσμούς τους και να παραδώσουν τους πόρους τους σε διεθνείς επιχειρήσεις. Για να το θέσω ωμά, η ανακοίνωση του ΔΝΤ ότι θα δανείσει 17 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία εννοούσε , "Θα κάνω μερικούς Ουκρανούς ολιγάρχες βρώμικα πλούσιους με αντάλλαγμα το δικαίωμα να λεηλατήσουν την Ουκρανία."


   Περιττό να πούμε ότι το τελευταίο τέχνασμα της κλίκας έχει αποτύχει. Αυτά τα SDR του ΔΝΤ δεν πρόκειται ποτέ να δουν το φως της ημέρας. Οι ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας έχουν πλέον ψηφίσει υπέρ της ανεξαρτησίας από το καθεστώς των Ναζί / Academi στο Κίεβο και είναι μόνο θέμα χρόνου προτού να γίνει ένα τμήμα της Ρωσίας.



  Έτσι, τι λένε οι Ναζί / Σιωνιστές τώρα για την ιστορική ήττα τους στην Ουκρανία ; Απειλούν ότι θα χρησιμοποιήσουν το «όπλο του πετρελαίου» τους κατά της Ρωσίας.



  Αυτό το «όπλο του πετρελαίου» αποδεικνύεται, πως είναι η απειλή να συμπιέζουν τις παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου με την πώληση πετρελαίου από το στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου των ΗΠΑ. Αυτή είναι μια μπλόφα ενός απελπιστικά ηττημένου. Το αποθεματικό του πετρελαίου περιέχει μόνο αρκετό πετρέλαιο για να ανταποκριθεί σε 8 ημέρες παγκόσμιας ζήτησης. Δεν ήταν η κλίκα που υποτίθεται ότι έλεγχε το πετρο-δολάριο, επειδή έλεγχε την παγκόσμια προσφορά πετρελαίου; Προφανώς δεν είναι πλέον γιατί, αυτό που αυτή η απειλή πραγματικά σημαίνει είναι ότι καμία πετρελαιοπαραγωγός χώρα δεν έχει συμφωνήσει να ακολουθήσει με το σχέδιο George Soros / Obama να χρεοκοπήσει η Ρωσία με το να πιέζουν προς τα κάτω την τιμή του πετρελαίου. Έτσι, οι Ναζί είναι μείον στο μικρό κουμπαρά τους από το πετρέλαιο.


Η κλίκα έχει ηττηθεί και τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσει το νέο δημοσιονομικό σύστημα . Οι χώρες BRICS δεν έχουν καμία βιασύνη για να οικοδομήσουν τις εναλλακτικές τους, επειδή ο χρόνος είναι με το μέρος τους. Βλέπουν το καθεστώς των ΗΠΑ ως έναν ετοιμοθάνατο λιοντάρι και ξέρουν ότι, αντί να προσπαθούν να το καταπολεμήσουν, είναι καλύτερα να περιμένουν τη φύση να ακολουθήσει την πορεία της. Καθώς αυτό συμβαίνει, οι χώρες BRICS ήσυχα δημιουργούν νέους θεσμούς για να συμπληρώσουν το κενό που θα δημιουργηθεί από την κατάρρευση των οικονομικών δομών της κλίκας.



  Μια Κινεζική κυβερνητική πηγή λέει ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει στην Κίνα και την Κορέα σχετικά με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά ότι δεν ήταν ακόμη σαφές τι. Είπε όμως ότι οι Κορεάτες ακόμα ενεργούν πιέσεις για να βοηθήσουν κάποιες φατρίες των ΗΠΑ να εξαργυρώσουν ιστορικά ομόλογα. Ο αξιωματούχος έχει καλεστεί στο Πεκίνο την επόμενη εβδομάδα οπότε ελπίζω περισσότερες λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες για το θέμα αυτό αργότερα αυτό το μήνα.


  Εν τω μεταξύ, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να ανακάμψουν από την επαγόμενη cabal ήττα τους, ο στρατός και οι υπηρεσίες πρέπει να ενεργήσουν γρήγορα για να ανατρέψουν το Ναζιστικό καθεστώς που ολοκλήρωσε την αρπαγή της εξουσίας εκεί με την 911 (11/9/2001) παραπλανητική επίθεση.


  Σε αυτή την κατεύθυνση, λαμβάνουμε αρκετά e-mails κάθε μέρα από πηγές υπηρεσιών και του Πενταγώνου λέγοντας ότι οι "συλλήψεις έχουν αρχίσει ." Ωστόσο, έχουν υπάρξει τόσοι πολλοί ψευδείς συναγερμοί και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις όπου μέχρι να το δούμε στην πραγματικότητα να συμβεί, αυτά τα μηνύματα θα ερμηνεύονται ως ευσεβείς πόθοι. Όπως κάθε φούσκα, μπορείτε να είστε σίγουροι πως η φούσκα ελέγχου της κλίκας θα σκάσει, αλλά δεν μπορεί να προβλεφθεί ακριβώς πότε αυτό θα συμβεί. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι τα πράγματα θα γίνουν μόνο χειρότερα στις ΗΠΑ μέχρι ο στρατός και οι οργανισμοί να αποκτήσουν τα cohones (όρχεις) να κρατικοποιήσουν το Federal Reserve Board.



  Εν τω μεταξύ, η White Dragon Society έχει θέσει το σχέδιό της για μια ειρηνική μετάβαση προς ένα καλύτερο κόσμο πάνω στο τραπέζι. Απευθύνει έκκληση για ένα ιωβηλαίο (μια εφάπαξ ακύρωση όλων των χρεών ιδιωτικών και δημόσιων), ανακατανομή των περιουσιακών στοιχείων (και πάλι μια εφάπαξ συναλλαγή ακύρωσης που περιλαμβάνει μόνο τα περιουσιακά στοιχεία που λαμβάνονται μέσω απάτης της κεντρικής τράπεζας κι όχι περιουσιακών στοιχείων που αποκομίζονται από τους επιχειρηματίες), καθώς και ένα ανασχεδιασμό των παγκόσμιων θεσμών που ακολουθείται από μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος. Προτείνει επίσης τη δημιουργία μιας νέας διεθνούς αξιοκρατικά στελεχωμένης υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού να είναι ένα από τα όργανα που θα βοηθήσουν να συμβεί αυτό.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα