Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δ. Σειρηνάκης: «Ο Θεοδωράκης θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να με φτάσει!»

sirinakis_h_633_451
Με σημερινή έκτακτη συνέντευξη-παρέμβασή του σε γνωστό ελληνικό ανδρικό περιοδικό, ο αυτοκράτορας του σύγχρονου ελληνικού πορνό Δημήτρης Σειρηνάκης παίρνει επιτέλους θέση και εκφέρει αναλυτικά τη δικιά του άποψη σχετικά με τα πρόσφατα προεκλογικά σποτ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για το σεξιστικό περιεχόμενο των οποίων ως γνωστόν ο Σταύρος Θεοδωράκης τις τελευταίες ώρες  έχει κατηγορηθεί σφόδρα από πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών Sirina Entertainment  σε μία συνέντευξή του που σίγουρα θα συζητηθεί, εκφράζει την αναγνώριση και τον σεβασμό του στο πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την φιλότιμη όπως λέει προσπάθειά του να προσαρμόσει σκηνικά τσόντας  σε βίντεο με πολιτικό περιεχόμενο, ενώ δεν κρύβει την διάθεσή του για μελλοντική του συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε περίπτωση που ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν πολιτικός αφήσει τους δισταγμούς και τολμήσει να εισάγει hardcore πορνογραφικό υλικό στα βίντεο με τα μηνύματα και τις θέσεις του κόμματός του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως εξομολογήθηκε ανοιχτά ο Δημήτρης Σειρηνάκης στον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη, τα προεκλογικά βίντεο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ του έδωσαν ιδέα για νέα ταινία της εταιρείας του!
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της επίμαχης συνέντευξης του διάσημου έλληνα παραγωγού πορνό:
Δημοσιογράφος: Κύριε Σειρηνάκη είδατε και εσείς τα προεκλογικά σπότ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την πρώτη φορά; Αν ναι, πώς σας φάνηκαν; Νομίζουμε ότι ως επιτυχημένος παραγωγός πορνό είστε ο πλέον ειδικός για να τοποθετηθεί στο φλέγονα αυτό θέμα που έχει προκύψει.
Δημήτρης Σειρηνάκης: Τα έχω δει φυσικά όλα τα βίντεο. Έχω πατήσει like σε όλα μάλιστα. Περισσότερο μου άρεσε το πρώτο σποτ με τη νεαρή κοπέλα που έχει μακράν τα περισσότερα σεξουαλικά υπονοούμενα. Η προσπάθεια του Σταύρου Θεοδωράκη να εισάγει για πρώτη φορά στοιχεία τσόντας σε πολιτικό λόγο ήτανε φιλότιμη ομολογώ. Μπράβο του που έσπασε τα ταμπού που υπήρχαν μέχρι τώρα στην πολιτική από τους συντηρητικούς αλλά νομίζω ότι πολύ είναι νωρίς ακόμη για να πούμε ότι έχει κάνει μεγάλα πράγματα. Κατά τη γνώμη μου θέλει πολύ δουλειά ακόμη αυτό που ξεκίνησε. Αν δε βάλει και κανονικές ερωτικές σκηνές μέσα στα επόμενα βίντεό του κάνει προχειροδουλειές. Καλό και το softcore πορνό που κάνει και τη φαντασία του θεατή ως γνωστόν να οργιάζει, αλλά πρέπει να το προχωρήσει το θέμα στο ψητό για να μπορέσει να πει ότι έκανε κάτι καλό. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να με φτάσει.
Δημοσιογράφος: Θα συνεργαζόσασταν ποτέ με τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ; Πιστεύετε θα μπορούσε να είναι επιτυχημένη μια συνεργασία σας με τον Σταύρο Θεοδωράκη π.χ. σε θέματα σεναρίου πορνό ταινιών;
Δημήτρης Σειρηνάκης: Κοίταξε να δεις. Όπως είπα και πριν ο Θεοδωράκης έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια και κατά τη γνώμη μου έδειξε ότι έχει σίγουρα κάποιο ταλέντο αν ασχοληθεί παραπάνω με το θέμα. Αν όμως όπως είπα και πριν δεν τολμήσει να το εξελίξει βάζοντας hardcore υλικό πορνό στα σποτ του, θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από το κοινό του πορνό. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι γενικά ανοιχτός σε συνεργασίες. Αν την Κυριακή των εκλογών ο Σταύρος πατώσει και σταματήσει τα πολιτικά του έχω ήδη πει να με πάρει τηλέφωνο και να συζητήσουμε.
Δημοσιογράφος: Ισχύει η φήμη που έχει κυκλοφορήσει σε κάποια sites στο διαδίκτυο, ότι τα σποτ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την ΠΡΩΤΗ φορά σας έχουν δώσει ιδέα για νέα ταινία της εταιρείας σας; Αν ναι τί ακριβώς έχετε στο μυαλό σας;
Δημήτρης Σειρηνάκης: Ισχύει αυτό που έχει κυκλοφορήσει. Έχω σκεφτεί στο μέλλον να φτιάξω ταινία που θα έχει τίτλο «Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ».  Το σενάριο της ταινίας θα είναι το εξής: Μία κοπέλα θα μπαίνει μέσα σε παραβάν εκλογικού τμήματος για να ψηφίσει και εκεί θα την περιμένει ένας άντρας με τον οποίο μετά θα κάνει άγριο σεξ πίσω από την κουρτίνα. Οι ανυποψίαστοι και καλά ψηφοφόροι θα προσπαθούνε στην αρχή να πάρουνε μάτι και εν συνεχεία θα ακολουθούν σκηνές ομαδικού σεξ μέσα στο εκλογικό τμήμα!
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Σταύρο Θεοδωράκη για την έμπνευση που μου έδωσε με τα σποτ του!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα