Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

7 σημάδια ότι έχετε πάρα πολλές τοξίνες στη ζωή σας




Νομίζεις ότι είσαι υγιής, αλλά δεν αισθάνεσαι ζωντανός, γεμάτος ενέργεια. Δυσκολεύεσαι να βρεις την ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της ημέρας. Είσαι οξύθυμος. Το στομάχι σου δεν ενεργεί σωστά. Και όλοι αυτοί οι πονοκέφαλοι!
Αυτοί οι τύποι των ασθενειών επηρεάζουν πολλούς από εμάς στην καθημερινή μας ζωή. Δεν είναι αρκετά σοβαροί ώστε να δικαιολογούν μία επίσκεψη στο γιατρό - ή ίσως έχετε δοκιμάσει απλά και μόνο για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα - αλλά εξακολουθούν να επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής σας, να σας εξουθενώνουν και να σας κάνουν να νιώθετε γερασμένοι.
Έχω καλά νέα για σας - μάλλον δεν έχει να κάνει με τη γήρανση. Αντ 'αυτού, μπορείτε απλά να περιβάλλεστε από πάρα πολλές τοξίνες.
Δεν είστε σίγουροι; Παρακάτω θα διαβάσετε επτά σημάδια που πρέπει να προσέξετε - και πώς μπορείτε να καθαρίσετε το σύστημά σας και να αισθανθείτε καλύτερα σε 30 μέρες!
Σημείωση: Πάντα να συνεργάζεστε με το γιατρό σας για την εξάλειψη τυχόν ιατρικών καταστάσεων, όπως τα αίτια αυτών των συμπτωμάτων.
1. Συνεπής κόπωση
Ακόμα και αν κοιμάστε καλά, μπορεί να δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις της ημέρας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι το σώμα σας εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για να απαλλαγεί από τις τοξίνες που εσείς οι ίδιοι ρίχνεται μέσα του. Πώς θα αντιμετωπίσετε την κούραση; Αν η απάντηση σας είναι με "περισσότερο καφέ» ή με «γλυκές τροφές", μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε το πρόβλημα χειρότερο. Αυτή η κόπωση θα μπορούσε επίσης να είναι αποτέλεσμα  ορμονικών διαταραχών που διαταράσσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
2. Επίμονη αύξηση του σωματικού βάρους
Δεν είναι ποτέ εύκολο να χάσετε βάρος, αλλά αν γυμνάζεστε καθημερινά, έχετε περιορίσει τις θερμίδες και ακόμα βάζετε κιλά, θα μπορούσε να σημαίνει ορμονικό πρόβλημα. Παραδόξως, η λειτουργία των φυσικών ορμονών μας μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά από τις τοξίνες στα τρόφιμα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Χρειάζεται μια πλήρη απεξάρτηση της διατροφής και καθημερινή προσωπική φροντίδα για να δώσετε στο σώμα σας την δυνατότητα να παλέψει.
3. Κακή αναπνοή
Μπορεί να βουρτσίζετε συνεχώς τα δόντια σας, να μασάτε τσίχλα, να ξεπλένεται συνεχώς το στόμα σας, να καταπίνεται μέντες, και ακόμα, να μην μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτήν. Η κακή αναπνοή συχνά σχετίζεται με πεπτικά προβλήματα, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι το συκώτι σας αγωνίζεται για να απαλλαγεί από τις τοξίνες στο σώμα σας. Μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα από την πηγή, θα συνεχίσετε να φοβίζετε όποιον θέλει να έρθει κοντά σας!
4. Δυσκοιλιότητα
Τα έντερα αποβάλλουν πολλές τοξίνες καθημερινά. Όταν είμαστε δυσκοίλιοι,  αποθηκεύουμε όλες αυτές τις τοξίνες, οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά τα σώματά μας. Εκτός από στομαχικές διαταραχές, η δυσκοιλιότητα μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, πόνους και κόπωση. Μπορεί επίσης να σχετίζεται με τις τοξίνες στη ζωή σας, ειδικά αν καταναλώνεται πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα γεμάτα με χημικές ουσίες, φυτοφάρμακα και συντηρητικά.
5. Ευαισθησία στις μυρωδιές
Ισχυρές αντιδράσεις σε μυρωδιές - ιδιαίτερα αρώματα - μπορεί να σημαίνει ότι είστε απλά ευαίσθητοι σε χημικές ουσίες, που πράγματι πολλοί από εμάς είναι. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι το σώμα σας παλεύει ενάντια στην τοξική υπερφόρτωση. Ιδιαίτερα αν πάσχετε από πονοκεφάλους ή το στομάχι σας ανακατώνεται απλά από μυρωδιές, αυτό μπορεί να συμβαίνει.
6. Πόνοι των μυών και άλγη
Εάν δεν μπορέσατε να προπονηθείτε χθες, θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι τοξίνες στη ζωή σας έχουν προκαλέσει προβλήματα στους μυς και τις αρθρώσεις σας. Αυτό είναι πιο πιθανό αν αντιμετωπίζετε μυϊκούς πόνους σε τακτική βάση.
7. Δερματικές αντιδράσεις
Η ακμή, τα εξανθήματα και άλλα δερματικά προβλήματα μπορεί να σημαίνουν μια τοξική υπερφόρτωση. Η ακμή, ειδικότερα, μπορεί να σχετίζεται με τις τοξίνες στη διατροφή ή με τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος μας. Πρησμένα μάτια και έκζεμα ή εστίες ψωρίασης μπορεί επίσης να είναι σημάδια ότι έχετε μόλις φτάσει τα τοξικά όριά σας.
Λύσεις 
  • Αν βρείτε τον εαυτό σας να πάσχει από οποιοδήποτε από τα επτά παραπάνω συμπτώματα, εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν:
  • Υποστηρίξτε το συκώτι σας με πράγματα όπως τσάι πικραλίδα, μαϊντανό,  κόλιαντρο και γάλα από γαϊδουράγκαθο.
  • Πίνετε περισσότερο νερό - βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το σώμα σας.
  • Άσκηση τουλάχιστον για 30 λεπτά την ημέρα. Η άσκηση μέσω της κινούμενης κυκλοφορίας, βοηθάει στην αποβολή των τοξινών.
  • Προστατέψτε καθημερινά την πέψη σας-υποστηρικτικά προβιοτικά, βρέθηκαν στο κεφίρ, το γιαούρτι, το λάχανο τουρσί, το τσάι Kombucha , τη σούπα miso, το tempeh, και το kim chi.
  • Πάντα βουρτσίζετε τη γλώσσα σας - ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε μια ξύστρα γλώσσας, όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας.
  • Εξασκηθείτε στην βαθιά αναπνοή - μπορούμε να απαλλαγούμε από πολλές από τις τοξίνες του σώματος μας μέσω των πνευμόνων μας.
  • Χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος που είναι απαλλαγμένα από αρώματα, θειικά, φθαλικά άλατα, parabens, και άλλα δυνητικά τοξικά συστατικά, και πάντα να διαβάζετε τις ετικέτες. 
  • Επιλέξτε καθαρά, ολόκληρα, και βιολογικά τρόφιμα όποτε είναι δυνατόν!
Ορίστε πως είναι να ζείτε μια υγιή, ελεύθερη από τοξίνες  ζωή!
Φωτογραφία: Shutterstock.com
mindbodygreen

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα