Σάββατο 10 Μαΐου 2014

--- ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ, Μέρος 5ο. ---

Αν και η μελέτη των ΑΤΙΑ γεννήθηκε επίσημα το 1947, χρειάστηκαν ακόμη καμιά δεκαριά χρόνια για να διατυπωθεί η υπόθεση ότι η ανθρωπότητα δέχτηκε εξωγήινες επισκέψεις. Στην προσπάθεια στήριξης της παραπάνω άποψης διατυπώθηκαν ανθρωπολογικές αποδείξεις, εικονογραφικές, αρχαιολογικές, αστρονομικές, τεχνολογικές και καταγεγραμμένες ανθρώπινες μαρτυρίες από την αρχαιότητα αλλά και από τη σύγχρονη εποχή. Οπότε όσο απίστευτα κι αν σας φαίνονται όλα αυτά τα εξωγήινα όντα, είναι αδύνατον να μην υπάρχουν. Αν δεν υπήρξαν ποτέ, τότε γιατί εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι τα τελευταία 4000 χρόνια αρχειοθετούν πολυπληθή στοιχεία γι αυτά;


ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ (MARΤIANS)

(Φώτο 1) Η πρώτη αναφορά για τα «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» έρχεται από μία ιστορία του 1899 που ονομάζεται «Green Boy From Hurrah» (Το πράσινο παιδί από το Hurrah). Περίπου μία δεκαετία μετά την παράξενη ιστορία, το 1908, έγινε η πρώτη χρήση της φράσης «πράσινοι άνθρωποι» σχετιζόμενη με τους εξωγήινους, ενώ το 1912 ο Edgar Rice Burroughs προσδιόρισε ως πλανήτη από τον οποίο έρχονταν, τον πλανήτη Άρη. Το 1915, μετά από μία ακόμα αναφορά για Αρειανούς στην Απουλία της Ιταλίας… οι ιστορίες «πήραν φωτιά»!
Οι εκ των Γήινων ονομαζόμενοι «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» ή Αρειανοί, είναι ανθρωποειδή πλάσματα με περίπου ένα μέτρο ύψος, πράσινο δέρμα και μερικές φορές με κεραίες στα κεφάλια τους. Πιθανόν προέρχονται από τον πάλσαρ Little green men 1 (LGM-1) που πήρε το όνομά τους αρχικά (και πριν λίγα χρόνια μετονομάστηκε σε CP 1919 ή PSR J1921+2153, άγνωστο γιατί!).
Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί επιστήμονες που θεωρούν παραμύθια όλα τα παραπάνω και ονομάζουν ως Martians ένα είδος βακτηρίου που ανακαλύφθηκε σε ένα μετεωρίτη που βρέθηκε στην Ανταρκτική.

ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Β (ΑΜΦΙΒΙΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ & ΕΡΠΕΤΑ)

Οι Σείριοι από τον Sirius Β, όπως περιγράφονται από τον Alex Collier, είναι αμφίβια όντα (φώτο 2) με κόκκινο, μπεζ, ή μαύρο δέρμα. Η πρώτη αναφορά γι΄αυτούς έρχεται από τη μυστική και ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, που λέει ότι ο γήινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της επαφής των λαών της Γης με τους αμφίβιους κατοίκους (τους Νόμμος) του πλανήτη Νιάν που βρίσκεται εντός του συστήματος του αστερισμού του Σείριου, όταν πρωτοήρθαν πριν 5.000 χρόνια. Η ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον είναι χαραγμένη στις πανάρχαιες σφραγίδες της φυλής και σύμφωνη με την αξίωση του Collier, για αμφίβια όντα σε έναν από τους πλανήτες γύρω από τον Σείριο Β.
Ο Alex Collier μιλάει όμως και για ανθρωπόμορφα όντα με επιμήκη κρανία (φώτο 3) που ζούσαν στους υπόλοιπους πλανήτες του συστήματος και σήμερα είναι διαστημικοί περιπλανητές, καθώς οι πλανήτες γύρω από τον Σείριο Β είναι πλέον άγονοι και γενικά κατειλημμένοι από όντα ερπετών (φώτο 4) και υδρόβιου τύπου. Σύμφωνα με τον Collier αυτή η ανθρωπόμορφη φυλή, εμπλέκεται τον τελευταίο αιώνα σε προγράμματα ανταλλαγής τεχνολογίας που βοήθησαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποκτήσει διάφορες τεχνολογίες που είχαν στρατιωτικές εφαρμογές, για πιθανές εξωγήινες απειλές εναντίον της Γης.


MAITRE ή MEGOPEIANS

Οι Maitre έρχονται από τον τέταρτο πλανήτη του διπλού άστρου Megopei. Επισκέπτονται τη Γη από τους προϊστορικούς χρόνους και τους τελευταίους αιώνες ενδιαφέρονται έντονα να αποικίσουν τον πλανήτη μας. Κάτι που οι άλλες εξωγήινες φυλές τους εμποδίζουν να το πράξουν. Βλέπουν τους ανθρώπους ως μια κατώτερη φυλή, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τα έντομα εδώ στη Γη.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν γι αυτούς, είναι τερατόμορφοι και ζουν έως 120 χρόνια. Συμμετέχουν σε απαγωγές ανθρώπων, για γενετικό πειραματισμό αλλά και ως πηγή τροφής!
Οι δύο πλανήτες που κατοικούν σήμερα οι Maitre, είναι παρόμοιοι με τον δικό μας στη χημική σύνθεση. Και στους δύο, τα 2/3 καλύπτονται από ωκεανούς, ενώ το υπόλοιπο 1/3 είναι στερεά μάζα που σχηματίζεται από έξι ηπείρους, με μέση θερμοκρασία τους 32 ºC.
Οι Maitre λέγεται ότι διαθέτουν μία μυστική βάση πάνω στη Γη που βρίσκεται στην αμερικανική ήπειρο, συγκεκριμένα στα τροπικά δάση της Δημοκρατίας του Παναμά στην Κεντρική Αμερική.

ΣΑΣΚΟΥΑΝΣ (SASQUANS)

Είναι πλάσματα που συχνά περνάνε λανθασμένα για Γιέτι, Big Foot (Μεγαλοπόδαροι) κλπ. Εμφανίζονται σε ερημικές περιοχές και συχνά φαίνεται ότι λειτουργούν ως φύλακες κάποιων ιδιαίτερων τόπων. Είναι ψηλά και τριχωτά όντα, κάτι ανάμεσα σε τεράστιο ανθρωποειδή γορίλα και σε δίποδη ανθρωπόμορφη αρκούδα. Οι σκοποί τους είναι άγνωστοι. Θα μπορούσαν να είναι τα προϊόντα γενετικών πειραμάτων για τη δημιουργία «βιολογικών ρομπότ» με σκοπό την εκτέλεση βαριών καθηκόντων σε απομονωμένες υπόγειες βάσεις. Φαίνεται να έχουν περιορισμένη νοημοσύνη, συμπεριφέρονται περισσότερο σαν ζώα και έτσι η έννοια της ηθικής δεν φαίνεται να τους απασχολεί. Έχουν αναφερθεί να επιτίθονται σε ανθρώπους μόνο όταν βρίσκονται σε αυτοάμυνα.

MOTHMEN (ΣΚΩΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ή GARGOYLES)

Τύπος εξωγήινων που παρουσιάζονταν συχνά στην Αμερική τη δεκαετία του '60 αν και έχουν γίνει σποραδικές αναφορές και από άλλα μέρη στα επόμενα χρόνια. Περιγράφονται σαν ψηλά, φτερωτά ανθρωποειδή ερπετόμορφα πλάσματα. Πολλοί μάρτυρες τους έχουν περιγράψει σαν όντα που μοιάζουν με νυχτερίδες ή με τα δαιμονικά γλυπτά Gargoyles των καθεδρικών ναών. Έχουν γκρίζο-καφέ δέρμα και μεγάλα κόκκινα μάτια με υπνωτικές ιδιότητες. Οι εμφανίσεις τους συμπίπτουν με αυξημένα φαινόμενα θεάσεων UFO και παράξενα περιστατικά. Η πιο ικανοποιητική περιγραφή της δράσης τους έχει γίνει από τον John Keel στο βιβλίο του Visitors from Space (1975). Δεν ξέρουμε τους σκοπούς τους, πάντως τα περισσότερα παράξενα περιστατικά που συνοδεύουν την εμφάνισή τους δεν είναι διόλου ευχάριστα.

JAWAS

Η φυλή των Jawas είναι μία φυλή εξωγήινων που τους δόθηκε αυτό το όνομά χάριν της ομοιότητάς τους με τα πλάσματα της ταινίας Star Wars. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τους Jawas, παρά μόνο για την αμφίεση τους με τις σκουρόχρωμες ρόμπες, τις κουκούλες που κρύβουν τη πραγματική τους μορφή, το ύψος τους που δεν ξεπερνά αυτό ενός νάνου, και για τα έντονα λαμπερά μάτια τους.


Πηγές: Disclosure Project , Μυστήριος Ρωσικός κατάλογος, Περιοδικό ΕΤ, Harris Koutsiaftis, Ουράνια πολιτεία, Περιοδικό Strange.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ KΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα